Suvi | Tavoitteena säilyttää lihasmassa ja saada kehon rasvoja vähennettyä

26.4.2018
Jaa

Keväällä 2016 minuun otti yhteyttä normaalipainoinen 34-vuotias nainen, joka oli menossa heinäkuussa naimisiin ja halusi näyttää hääpäivänään mahdollisimman hyvältä ja mahtua valitsemaansa hääpukuun. Valitsin kehonmuokkaus -valmennuksessani sopivaksi työkaluksi 2+2-mallin eli 2 tehokasta kuntosaliharjoitusta ja 2 kestävyysharjoitusta viikossa ravintovalmennukseen yhdistettynä. Tämän mallin asiakkaani pystyi toteuttamaan hyvin, vaikka kiireisen työn vuoksi aikaa ei liikaa ollutkaan käytettävissä.

Tässä asiakkaani ajatukset 3 kk tehokkaasta kiinteytyksestä:

"Tein kolmen kuukauden ruoka- ja liikuntahaasteen Jannen ohjeiden mukaan. Tavoitteena oli säilyttää olemassa oleva lihasmassa ja saada kehon rasvoja vähennettyä. Tavoite onnistui hyvin ja senttejä katosi oikeista paikoista yllättävänkin paljon. Lisäksi oloni on nyt virkeämpi ja aikaisemmin vaivanneet selkäkivut poistuivat säännöllisen salitreenin ansiosta."

Saavutetut tulokset 3 kk ajalta:
- Paino -3,9 kg
- Vyötärö kapein -6,5 cm
- Vyötärö levein -7,5 cm
- Pakarat levein -8 cm
- Reidet -3 cm ja -2,5 cm
- Käsivarret -1,5 cm ja -1 cm

Reisien ja käsivarsien pienemmät lukemat kuvastavat lihasmassan säilymistä. Selkäkivut poistuivat säännöllisesti tehtävillä romanialaisilla maastavedoilla ja heti kun tuli 2 viikon tauko harjoitteluun, niin myös selkäkivut palasivat. Selvästi havaittavat hyödyt tukevat motivaatiota jatkaa harjoittelua myös, kun mieleinen kehonkoostumus on saavutettu.

Valmentaja Janne Viitanen


Lue myös