Valmentajan suusta: Millaista Liikussa on olla valmentajana?

Treeni
11.2.2019
Jaa

Mitkä asiat saivat minut valitsemaan juuri Kuntokeskus Liikun valmennuspaikaksi? Tässä artikkelissa avaan hieman syitä valinnalle sekä pohdin, millaista Liikussa on olla valmentajana.

Millaista Liikussa on olla valmentajana?

Liityin Liikun valmentajien tiimiin alkukesästä 2017. Edellisen työpaikkani ovet suljettiin ja oli aika miettiä, mihin jatkaisin seuraavaksi. En ollut aikaisemmin miettinyt yrittäjyyttä, mutta mahdollisuus ammatinharjoittajana työskentelystä alkoi kiinnostaa ja Kuntokeskus Liikku tarjosi siihen loistavan mahdollisuuden. Otin siis härkää sarvista ja perustin oman toiminimen. 

Olen nyt työskennellyt Liikussa pian kaksi vuotta ja olen viihtynyt todella hyvin. Yrittäjyys on tuntunut oikealta valinnalta ja mielestäni on hienoa, että Liikku tarjoaa mahdollisuuden toimia keskuksessa valmentajana oman toiminimen kautta. 

Parasta on siistit ja isot tilat, joissa on tilaa valmentaa

Laitteita ja välineitä löytyy monipuolisesti ja riittävästi, jolloin ei tarvitse valmennettavien kanssa jonotella ja odotella vapautuvia treenipaikkoja tai -välineitä. On myös ns. ”omaa rauhaa” yhdessä valmennettavan kanssa, kun laitteet eivät ole ihan vierivieressä, joten on helppoa keskustella ja käydä yhdessä henkilökohtaisempiakin asioita yhdessä läpi.

Itse käytän valmennuksissani paljon vapaita painoja ja varsinkaan näiden osalta ei ole ollut koskaan puutetta tai ongelmaa, ettei välineitä riittäisi (ei edes ruuhka-aikoina). Häkkialue sekä useammat irtotelineet varmistavat sen, että aina on tilaa esimerkiksi kyykkäämiselle tai penkkipunnertamiselle.

Liikku on hinta-laatu suhteeltaan varmasti yksi Jyväskylän parhaista saleista. Edullinen kuukausihinta mahdollistaa myös sen, että asiakkailla on parempi mahdollisuus panostaa myös esimerkiksi valmentajan palkkaamiseen, kun itse salin jäsenyys on edullinen - laadusta kuitenkaan tinkimättä!

Yksinyrittäjänä, mutta osana yhteisöä

Vaikka toiminkin yksityisyrittäjänä, on mukavaa olla osa isompaa yhteisöä täynnä alan ammattilaisia.
Kesällä 2018 järjestettiinkin Liikun ensimmäinen tiimipäivä, jossa kokoonnuimme kaikkien Liikku -keskusten valmentajien sekä johtoporukan kesken. Oli mahtavaa tutustua muihin alan ammattilaisiin sekä Liikussa muissa tehtävissä toimiviin huippu tyyppeihin.

Iso kiitos Liikulle, että saan toimia valmentajana huippu ympäristössä!

Artikkelin kirjoittaja: Liikku Jyväskylän valmentaja Teresa Martikkala

Jos olet kiinnostunut Teresan valmennuksista, voit käydä tutustumassa Teresaan lisää hänen omilla verkkosivuillaan osoitteessa http://www.teresamartikkala.com/. Kaikkiin Liikun valmentajiin voit tutustua täältä.