”Täällä voi hengittää nenän kautta”

Liikku 10 vuotta
14.9.2020
Jaa

Kemin Liikku avattiin lokakuussa 2017. Tila remontoitiin jälleen lattiasta kattoon, ilmavaihdot uusittiin Liikun standardien mukaiseksi ja lopputuloksena on todella kiva, siisti ja kotoisa kuntosali, jossa asiakkaiden pysyvyys on huippuluokkaa. Ilman ylimääräisiä ponnisteluja ei tätäkään salia silti rakennettu.

Kemin Liikku sijaitsee kiinteistön toisessa kerroksessa oikein mukavissa, valoisissa tiloissa. Portaiden tuoma lisähaaste selvisi siinä hetkessä, kun rekka toimitti pukukaapit ja tuhansien kilojen laitekuorman kiinteistön pihaan. Laitteet ovat alhaalla, sali ylhäällä. Välissä on portaat. Onneksi oli kovakuntoisia asentajia Precorilta ja sinnikäs oma tiimi. Jokainen laite, painopakka, käsipaino, teline ja pienväline on erikseen yläkertaan kannettu. Se jos mikä käy treenistä, sillä hyvää salia ei kovin heppoisilla laitteilla rakenneta.

Itse avajaiset soljuivat leppoisasti. Paikka sai kehuja siisteydestä, varustelusta, väljyydestä sekä siitä, että sali oli pyhitetty yksinomaan kuntosalitreenille, jolloin kuntosalitreenaaja ei maksa samalla myös ryhmäliikuntatilojen neliöistä. Mieleenpainuvin kommentti lienee se, kun eräs tutustuja veti hymyillen syvään henkeä ja totesi ”Täällähän voi hengittää nenän kautta”. Niinpä. Usein ne perusasiat ratkaisevat.

Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja
Kuntokeskus Liikku Oy