10 syytä treenata Liikussa

Liikku 10 vuotta
Treeni
Uutiset
1.10.2020
Jaa
  1. Liikku on auki vuoden jokaisena päivänä aamu viidestä ilta yhteentoista - joulu ja juhannus eivät ole esteitä hyvälle treenille.
  2. Liikussa homma toimii! Sinun vastuullasi on vain saapua paikalle, tehdä treeni ja jatkaa päivää hymy kasvoillasi. Me huolehdimme muusta. 
  3. Liikussa on tilaa hengittää ja treenata. Laitteet on sijoiteltu niin, että sinulla on koko ajan oma treenirauha ympärilläsi. Tilaa riittää ja tehokas ilmanvaihto varmistaa raikkaat treenit.
  4. Liikkuun on helppo tulla. Ei myyntipuheita, ei tietojen keräämistä, ei mitään ylimääräistä. Tutustu ja testaa Liikku rauhassa ja päätä sitten, onko Liikku Sinun paikkasi. Tutustumaan voit tulla ilmaiseksi maanantaista keskiviikkoon klo 16-19 ja jäsenyyden ostat helposti netissä.
  5. Liikussa et maksa turhasta. Kaikki tilaratkaisut ja yksityiskohdat on mietitty kuntosalitreenin sujuvuuden kannalta. Palveluissa on keskitytty siihen, mikä tuottaa sinulle eniten arvoa. Siihen Liikussa on satsattu!
  6. Meistä on moneksi! Liikussa treenaa ihan tavallista väkeä. Sellaista kuin Sinä, naapurisi, äitisi, kaverisi ja se salilla käyvä työtuttusi. 
  7. Valmentajat auttavat alkuun. Halutessasi voit varata 29 €:n AlkuLiikku-tapaamisen treenien vauhdittamiseksi ja kysyä samalla lisää valmentajalta tavoitteesi saavuttamiseksi
  8. Unohtuiko eväät? Ei hätää! Jokaisessa Liikussa on välipala-automaatti, josta nappaat välipalat ennen tai jälkeen treenin. Automaatti toimii (milläs muullakaan) kuin kätevästi jäsenkortillasi!
  9. Liikku löytyy 25 paikkakunnalta. Kaikki Liikun 31 toimipistettä ovat käytössäsi vain viiden euron lisämaksulla, jos niin haluat. Työreissut ja muut matkat eivät ole este treenillesi.
  10. Paras treeni on tehty treeni. Meillä jokainen treeni on yhtä arvokas, tekijästä ja tavoitteesta riippumatta. Pääasia on, että treenin jälkeen on hyvä mieli. Ja niinhän se yleensä aina on!