Salia ja sydänystäviä; Netta & Hannes

Asiakastarina
Treeni
17.2.2021
Jaa

Liikun helmikuisessa ystävänpäiväsarjassa pääsemme kuulemaan tarinoita sydänystävistä, joita yhdistää sali, ja vieläpä erityisesti Liikku. Tänään meille tarinansa kertovat pariskunta Netta ja Hannes, jotka molemmat työskentelevät valmentajina Oulun Liikuissa. 


Salilta se kaikki alkoi…

Netta ja Hannes tiesivät toisistaan yhteisten ystäviensä kautta jo vuosia ennen ensimmäistä tapaamista. Syksyllä 2017 kun Netta oli päätynyt töihin erään salin avajaisiin, tupsahti Hanneskin paikalle. Sitten sitä mentiin! Katseet kohtasivat ja juttu alkoi edetä. “Juttelimme muutaman kerran illan aikana ja molemmille tuli toisesta heti hyvä tunne. Siitä se sitten viestittelyn kautta lähti”. Yhdessäolon helppous yllätti pariskunnan jo tutustumisvaiheessa, ja molemmille tuli tunne kuin he olisivat tunteneet toisensa aina. Asiat loksahtivat kohdilleen, homma eteni ja pian huomattiin, että toiselle pystyi puhumaan ihan kaikesta ja vieläpä tosi rehellisesti. 


Eroavaisuudet täydentävät

Pariskunnasta Hannes on se, joka elää suurella tunteella ja on kova heittäytymään uusiin tilanteisiin. Netta sen sijaan on pohdiskelevampi, harkitsevainen ja rauhallisempi. “Hannes on meistä ehdottomasti se temperamenttisempi. Täydennämme näissä eroavaisuuksissa hyvin toisiamme”. Pariskuntaa yhdistää kuitenkin yksi tärkeä asia: Elämän tärkeimmät arvot. Molemmat kertovat nauttivansa eniten juuri siitä ihanasta, tavallisesta arjesta ja sen sisältämistä pienistä asioista. “Olemme aikoinaan treenanneetkin paljon yhdessä, mutta tällä hetkellä aikataulujen vuoksi vähemmän. Pyrimme menemään salille yhdessä aina, kun siihen on mahdollisuus. Se on sellaista ihanaa laatuaikaa meillä.”


Valmentajaksi Liikkuun

Ennen Ouluun muuttoa Netta ja Hannes valmensivat Helsingissä samalla salilla jonkin aikaa. Siellä he järjestivät yhdessä parin kuukauden mittaisia Bootcampeja sekä ryhmätreenejä. Molemmat muistelevatkin näitä yhteisiä projekteja mielellään ja ennen kaikkea lämmöllä. Ouluun muuttaessa Netta ja Hannes lähtivät etsimään salia, jossa jatkaa valmentamista. Hannes päätti ottaa yhteyttä jääkiekkopiireistä aiemmin tuttuun Heikkiin, Liikun toiseen perustajaan. Se puhelu kannatti tehdä, ja Hannes aloittikin valmentamisen Liikussa loppukesästä -20 ja Netta alkuvuodesta 2021.

Pariskuntia asiakkaina

Sekä Netalla että Hanneksella on ollut asiakkaina niin kaveruksia kuin myös pariskuntia. “Näissä valmennuksissa on aina tosi hyvä meininki. Pariskunnat tsemppaavat aina toisiaan parempiin suorituksiin. Myös pieni kilpailu sekä kuittailu hyvässä hengessä ystävysten ja pariskuntien kesken antaa kummasti lisäpotkua treeneihin”, toteavat Hannes ja Netta. 

Hannes Netasta:

“Netta on täydellinen mulle. Hänen kanssaan on helppo olla ja hän on tosi luotettava. Netalla on lämmin sydän ja hän tulee toimeen kaikkien kanssa. Kaiken lisäksi mun lapset rakastaa häntä yli kaiken ja se merkkaa mulle paljon. Netta välittää ystävistään aidosti ja pitää lupaukset. Kumppanina hän on aivan sairaan ihana!“


Netta Hanneksesta:

“Hannes on luotettava, rehellinen, lämmin ja suoraselkäinen mies. Ihailen Hanneksen rohkeutta, ja sitä että hän on joka tilanteessa oma itsensä. Unohtamatta huumoria, hän on aivan älyttömän hauska. Hannes on myös aidosti läsnä, eli on hyvä kuuntelemaan ja ottaa muut huomioon. Jos Hannes jotain lupaa, hän sen myös pitää, ja hän odottaa tätä samaa myös muilta.”


Ystävyyden tekoja, a’la Netta ja Hannes:

•    “Se joka herää aiemmin, laittaa toiselle kahvin tai aamupalan valmiiksi“.
•    “Joka tulee myöhemmin töistä kotiin, saa istua valmiiseen ruokapöytään”.
•    “Kiva viesti keskellä päivää (ihan muuten vaan), tai kylpyhuoneen peiliin jätetty lappu kertovat, että olet tärkeä".

Valmennukseen Netalle? Tutustu Netan valmennuksiin täällä.
Valmennukseen Hannekselle? Tutustu Hanneksen valmennuksiin täällä.