Olet täyden kympin tyyppi

Treeni
4.10.2021
Jaa

Jos sul’ on massu, sä oot kymppi 
Jos sul’ on peppu, sä oot kymppi 

 
Näin alkaa Liikun ralli, joka parhaillaan soi radiossa. Se ja muu viestintämme muistuttakoon erityisen tehokkaasti seuraavan kymmenen päivän ajan siitä, että olet täyden kympin tyyppi. Ja niinhän sinä olet! Hieno, häikäisevä, täydellinen itsesi! 
 
Meillä on usein taipumusta vertailuun ja sen pohtimiseen, mikä on kohdallamme pielessä. Ehdotamme, että keskitytään nyt siihen, mitä kaikkea on mahdollista saavuttaa. Jos pakaroissasi on potkua sysätä sinut aamulla ylös sängystä, ja lihaskuntosi on riittävän hyvä kantamaan ja pitämään sinut liikkeessä arjessasi, sinulla on todennäköisesti voimaa ja energiaa toteuttaa sinulle rakkaita haaveita. Ja se jos mikä on oikeasti tärkeää. Ei muuta kuin uutta kohti! 

Jos sul’ on nassu, sä oot kymppi 
Jos sul’ on hymy, sä oot kymppi 


Vuosien aikana Liikun ovista on kulkenut treenaaja jos toinenkin. On ollut monen näköistä, kokoista ja ikäistä, aloittelijaa ja konkaria. Väittäisin, että jokaiselta on irronnut hymy treenin aikana tai vähintäänkin sen jälkeen. Hymy kertoo onnistumisista, tyytyväisyydestä ja hyvästä olosta. Hymy tarttuu ja antaa virtaa. Kun sinulla käy hymy kasvoillasi, olet ehdottomasti kymppi! 
 
Oot täyden kympin tyyppi 

Syksyn aikana olemme saaneet seurata muun muassa televisiosta, miten treeneistä saatu onnistumisen ja itsensä ylittämisen riemu nappaa mukaansa ja saa elämän näyttämään entistäkin värikkäämmältä. Hyvä olo säteilee ympäristöön ja peilautuu sieltä takaisin. Ne ovat täyden kympin hetkiä. 
 
Muistathan laittaa hyvää eteenpäin, ja kehua ne tärkeimmät ja miksei satunnaisetkin ihmiset ympärilläsi – täyden kympin tyypit ansaitsevat sen. 
 
Tervetuloa Liikkuun kympillä.  
 
Terveisin, 
Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja
Kuntokeskus Liikku Oy 
 
Liikun Täyden kympin tyyppi -hinta on voimassa 4.-13.10.2021. Liity jäseneksi ja suosittele ystävällesi. Nähdään Liikussa!