Pirkanmaan viides Liikku, Kuntokeskus Liikku Hermia avaa ovensa 7.3.2022

Uutiset
1.3.2022
Jaa

Iloisia uutisia Pirkanmaa, ja muu Suomi! Uusia Liikkuja avataan jälleen Suomen kartalle! Tutustu tästä blogitekstistä uusimpiin Liikkuihin: Liikku Tampere Hermia, Liikku Espoo Otaniemi ja Liikku Turku Satama. Liikku Hermian avajaisedut ovat voimassa 31.3.2022. asti.

Liikku Tampere Hermia 

Uusi ja upea Kuntokeskus Liikku Tampere Hermia avataan maanantaina 7.3.2022 klo 15 osoitteeseen Insinöörinkatu 41 B! Tutustu kuntosaliin ilmaiseksi avajaispäivänä klo 15-19. Jäsenillä treeniaikaa on aina klo 23 saakka.

Avajaisetuna liittyminen ja ensimmäinen treenikuukausi yhteensä 9 € (norm. 29 € + 29 €) tai vuosijäsenyys 249 € (norm. 329 €). Edut ovat voimassa 31.3.2022 saakka ja koskevat Liikku Hermiaa. Pirkanmaalla Hermian lisäksi jäseniä palvelevat myös Liikku Turtola, Liikku Rantaperkiö, Liikku Kangasala ja Liikku Ylöjärvi. Tutustu Pirkanmaan Liikkujen valmentajiin täällä.


Liikku Espoo Otaniemi

Espoo sai ensimmäisen Liikkunsa 2.2.2022, kun upea Liikku Otaniemi avattiin osoitteeseen Otaniementie 12, kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen. Otaniemen Liikku on saanut erityistä kiitosta suurista ikkunoista, jotka valaisevat salia ja tarjoavat vuodenajan mukaan vaihtuvan maiseman Otaniemen liikkulaisille. Ja voimme muuten luvata, että tässä lähes 1500 neliön Liikussa tilaa ja ilmaa riittää aivan jokaiselle liikkujalle.Tutustu Espoon Liikun valmentajiin täällä. 

Liikko Espoo OtaniemiLiikku Espoo Otaniemi

 

Liikku Turku Satama

Suomen 35. Liikku avasi ovensa Turun Satamaan 12.1.2022. Turun ensimmäinen Liikku palvelee jäseniään vuoden jokaisena päivänä klo 5-23 osoitteessa Juhana Herttuan puistokatu 3. Tilaa, ilmaa ja vihreyttä ei Turun Liikustakaan puutu. Ja tottakai, salin seinällä komeilee tuttu lauseemme “Paras treeni on tehty treeni”. Se muistuttaa treenaajia siitä, että jokainen Liikussa tehty treeni on aivan yhtä arvokas. Lähistöltä löytyvät myös Liikku Kaarina sekä Liikku Salo. Tutustu näiden Liikkujen valmentajiin täällä. 

Liikku Turku Satama
 

Miten aloittaa treenit Liikussa?

Tutustu ilmaiseksi Liikkuun ma-ke klo 16-19. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun saavut paikalle klo 19 mennessä. Treenaamaan saa toki jäädä pidemmäksi aikaa. 

Aloita treenit Liikun jäsenenä: 

1. Liity jäseneksi verkossa
2. Nouda kortti salin automaatista
3. Aloita treenit

Lue lisää jäsenyydestä täällä.
 

Haluatko treenata yhdellä kortilla kaikissa Suomen Liikuissa? Lisää +5€ kuukausihintaan, ja treenaa kaikissa Liikuissa ympäri Suomen! Laajenna jäsenyytesi kätevästi OmaLiikussa.