Liikku avaa kolme uutta keskusta, joista ensimmäinen Vantaan Porttipuistoon huhtikuussa 2023

Uutiset
19.2.2023
Jaa

Seuraavat Liikut avautuvat Vantaan Porttipuistoon, Kuopioon ja Varkauteen. Liikku Vantaa Porttipuisto avautuu jo huhtikuussa 2023 ja Liikku Kuopio ja Liikku Varkaus syksyllä 2023. Tarkemmat avajaispäivät tarkentuvat myöhemmin. Liikun tavoitteena on avata vuonna 2023 kymmenen uutta Liikkua ja olla vuoden 2024 lopussa Suomen suurin kotimainen kuntokeskusketju 60 toimipisteellä. 

Liikku Vantaa Porttipuisto, huhtikuu 2023

Liikku Vantaa Porttipuisto avataan huhtikuussa 2023, osoitteessa Salpakuja 2. Tarkempi avajaispäivä tarkentuu lähempänä. Vantaalle Liikku laajeni ensimmäistä kertaa loppuvuodesta 2019, kun Liikku Vantaa Tammisto avasi ovensa. Liikku Vantaa Porttipuiston myötä pääkaupunkiseudun liikkulaisia voidaan palvella entistä laajemmin, kun käytössä on Vantaan kahden Liikun lisäksi myös Liikku Helsinki Itäkeskus, Liikku Helsinki Pukinmäki ja  Liikku Espoo Otaniemi. Läheltä löytyy myös Liikku Tuusula

Liikku Kuopio, syksy 2023

Kuopiosta Liikku on etsinyt sopivaa tilaa jo useamman vuoden ajan ja nyt se on vihdoin löytynyt! Liikku Kuopio avaa ovensa osoitteessa Volttikatu 2, Savilahden kaupunginosassa. Tarjolla on yli 1100 m2 treenitilaa, joten tässäkin Liikussa ihmisillä on v ä l i ä. 

Liikku Varkaus, syksy 2023

Oman Liikkunsa saa syksyllä myös Varkaus. Liikku Varkaus avautuu osoitteessa Käsityökatu 21-27. Tässäkin Liikussa on reilusti treenitilaa, eikä happi lopu kesken! 

Avajaisedut voimassa nyt!

Avajaisetuna uusiin Liikkuihin on

  • liittyminen ja ensimmäinen treenikuukausi yhteensä 9 € (norm. 29,90 € + 34,90 €) 
  • vuosijäsenyys 299 € (norm. 29,90 € + 348 €)

Edut koskevat vain Liikku Vantaa Porttipuistoa, Liikku Kuopiota ja Liikku Varkautta

 

Miten aloittaa treenit Liikussa?

Tutustu ilmaiseksi Liikkuun ma-ke klo 16-19. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun saavut paikalle klo 19 mennessä. Treenaamaan saa toki jäädä pidemmäksi aikaa. 

Aloita treenit Liikun jäsenenä: 

1. Liity jäseneksi verkossa
2. Nouda kortti salin jäsenkorttiautomaatista
3. Aloita treenit

Lue lisää jäsenyydestä täällä.
 

Haluatko treenata yhdellä kortilla kaikissa Suomen Liikuissa? Lisää +5€ kuukausihintaan, ja treenaa kaikissa Liikuissa ympäri Suomen! Laajenna jäsenyytesi kätevästi OmaLiikussa.