Liikku Helsinki Pukinmäen maksimijäsenmäärä on täyttynyt - jäsenyysmyynti kiinni keskiviikkona 22.2.

Uutiset
21.2.2023
Jaa

Pukinmäen Liikun maksimijäsenmäärä on täyttynyt ja sen jäsenyysmyynti suljetaan keskiviikkona 22.2.2023. Liikku Helsinki Pukinmäki avattiin 23.1.2023 ja se on täyttynyt nopeasti. Seuraava pääkaupunkiseudun Liikku avataan huhtikuussa Vantaan Porttipuistoon

Maksimijäsenmäärä varmistaa, että treeni on sujuvaa

Liikku on kuntokeskus, jossa ihmisillä on v ä l i ä . Siksi jokaiselle Liikulle on määritetty oma maksimijäsenmääränsä, jonka yli jäsenyyksiä ei enää myydä. Nyt tuo maksimijäsenmäärä on täyttymässä Pukinmäen Liikussa.

Maksimijäsenmäärällä varmistetaan kaikille liikkulaisille sujuvat treenit.

Jäsenyysmyynti Pukinmäen Liikussa tullaan sulkemaan keskiviikkona 22.2., eikä uusia jäsenyyksiä tämän jälkeen myydä ennen kuin jäsenyyspaikkoja vapautuu. Jäseneksi haluava voi liittyä Liikun sivuilla jonolistalle, jolle tiedotetaan myynnin avautumisesta ensimmäisenä. Jonolista avautuu, kun myynti sulkeutuu ke 22.2.

Liikkulaiset voivat tuoda kaverin edelleen tutustumaan ma-ke klo 16-19, mutta liittyminen onnistuu vasta, kun jäsenyyspaikkoja vapautuu. 

Uudenmaan alueella palvelevat Pukinmäen Liikun lisäksi myös Helsinki Itäkeskuksen, Espoo Otaniemen, Vantaa Tammiston ja Tuusulan Liikut. Huhtikuussa Liikku avaa uuden keskuksen myös Vantaan Porttipuistoon. Kaikki Suomen Liikut löydät liikku.fi -sivuilta. Liikku Vantaa Porttipuiston avajaisedut ovat jo voimassa. 

Miten aloittaa treenit Liikussa?

Tutustu ilmaiseksi Liikkuun ma-ke klo 16-19. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun saavut paikalle klo 19 mennessä. Treenaamaan saa toki jäädä pidemmäksi aikaa. 

Aloita treenit Liikun jäsenenä: 

1. Liity jäseneksi verkossa
2. Nouda kortti salin jäsenkorttiautomaatista
3. Aloita treenit

Lue lisää jäsenyydestä täällä.
 

Haluatko treenata yhdellä kortilla kaikissa Suomen Liikuissa? Lisää +5€ kuukausihintaan, ja treenaa kaikissa Liikuissa ympäri Suomen! Laajenna jäsenyytesi kätevästi OmaLiikussa.