Avi sulkee kuntokeskukset Varsinais-Suomessa. Rajoitukset jatkuvat Pohjois-Pohjanmaalla ja Satakunnassa

Liikku tiedottaa
29.12.2021
Jaa

Avi sulkee kuntokeskukset Varsinais-Suomessa

 

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on tänään päättänyt sulkea Varsinais-Suomen kuntokeskukset 1.-14.1.2022 väliseksi ajaksi. Sulku koskee Liikku Saloa ja Liikku Kaarinaa. Lisäksi uuden, Turkuun avattavan Liikun avajaiset siirtyvät.

Sulkuaikaa koskevista maksukäytännöistä lähetetään ohjeet tämän viikon aikana. Tässä vaiheessa jäsenten ei tarvitse tehdä jäsenyytensä suhteen mitään toimenpiteitä. Jo tulleet, tai sulkuaikana tulevat laskut tulee maksaa normaalisti, jotta järjestelmät pysyvät ajantasalla ja jatkotoimet hoituvat sujuvasti.

 

Kuntosalien sulkuaikaa jatketaan 14.1.2022 saakka Pohjois-Pohjanmaalla ja Satakunnassa

 

Pohjois-Pohjanmaan ja Lounais-Suomen aluehallintovirastot ovat päättäneet jatkaa kuntokeskusten sulkuja Pohjois-Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Kuntosalit pysyvät suljettuna 14.1. saakka. 

Uuden sulkujakson maksukäytännöistä lähetetään ohjeet tämän viikon aikana. Tässä vaiheessa jäsenten ei tarvitse tehdä jäsenyytensä suhteen mitään toimenpiteitä. Jo tulleet, tai sulkuaikana tulevat laskut tulee maksaa normaalisti, jotta järjestelmät pysyvät ajantasalla ja jatkotoimet hoituvat sujuvasti.

 

Ystävällisin terveisin

Johanna Riihijärvi

Perustaja ja toimitusjohtaja

Kuntokeskus Liikku Oy


Lue myös