Hei me markkinoidaan

Liikku 10 vuotta
12.8.2020
Jaa

Alasintien Liikku lähti käyntiin niin hyvin, että kaksi vuotta avajaisten jälkeen aloitimme Kaakkurin toimipisteen avajaisvalmistelut. Tiimiin tuli mukaan meidän ensimmäinen työntekijämme Jussi, joka aloitti ensin työharjoittelijan tittelillä. Sanotaan, että ensimmäisen ulkopuolisen työntekijän palkkaaminen on yritykselle aina valtava kriisi. Onneksi homma toimi ja sama mies on edelleen riveissämme. Nykyään Jussin käyntikortissa lukee projektipäällikkö, ja avauksia miehellä on takana 30.

Heikki ja Jussi rakensivat, kantoivat gyproc-levyjä ja siivosivat paikkoja ammattilaisten rinnalla. Tällä kertaa oli mahdollista käyttää ihan oikeita ammattilaisia, toisin kuin aiemmin Alasintiellä. Remontti valmistui ennätysajassa, ja kuuden viikon intensiivisen remontoinnin jälkeen juhlittiin toisen Liikun avajaisia. Liikku Kaakkurin ensimmäiset treenit tehtiin Oulussa helmikuussa 2013.

Salin ennakkomyyntiä vauhdittaaksemme intouduimme tekemään Liikun historian ensimmäisen myyntikampanjan. Siihen kuului kahden tapaamisen PT-ohjaus varsin edulliseen hintaan. Kuvittelimme, että valmennuspaketteja menee kaupaksi maksimissaan 50 kpl ja ne hoituvat mukavasti silloisen tiimin voimin. Miten väärässä olimme! Valmennuspaketteja myytiin ennakkoon lähes 500 kappaletta! Lähes kolmen kuukauden ajan kaikki Liikun valmentajat tekivät ympäripyöreitä päiviä, ja uusia valmentajia otettiin tiimiin mukaan, jotta ohjaukset saatiin tehtyä. Edelleen nostan hattua kaikille tähän urakkaan osallistuneille. Oli se melkoista rallia kyllä. Mukana ruuhkaa purkamassa oli muun muassa Maarit, joka nykyään toimii Liikun valmennuspäällikkönä.

Kaakkurin nopean alun pienoisista kauhun hetkistä huolimatta saimme valmennuspakettien avulla tarjottua tehokkaan ja turvallisen alun suurelle määrän salinoviiseja. Moni heistä treenaa Kaakkurissa edelleen tänäkin päivänä. On jännittävää ajatella, että Liikku on ollut osa ihmisten elämää niin pitkän aikaa. Työn ehdottomasti parhaita puolia on nähdä joka päivä suuria ja pieniä ihmeitä, paljon iloa ja innostusta sekä valtavasti unelmien toteutumisia ja itsensä ylittämistä. Vaikka joskus kuntosalille lähteminen saattaakin tuntua vaivalloiselta, niin näiden vuosien aikana en muista nähneeni ketään, jota treenin jälkeen erityisesti harmittaisi salilla käynti. Paras treeni on kuitenkin aina se tehty treeni.

Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja
Kuntokeskus Liikku Oy