Hyvää fiilistä ja liikkumisen iloa

Liikku 10 vuotta
Treeni
Uutiset
9.7.2020
Jaa

Kuntokeskus Liikku täyttää vuonna 2020 kymmenen vuotta. Sen kunniaksi muistamme ja palkitsemme kymmenen jäsentämme. Palkinnot jaetaan matkalla kohti kahden miljoonan treenin tavoitetta, 200 000 treenin välein. Vuoden 600 000. treenaaja on Reetta Riihimäeltä.

 

Kuka olet?

Olen Reetta, 26-vuotias liikkulainen Riihimäeltä. 

Millainen treenitaustasi on?

Kuntosalilla treenaaminen on uusi tuttavuus minulle, ja Riihimäen Liikku onkin ensimmäinen sali, johon olen ikinä liittynyt. Koulun liikuntatunneilta käytiin joskus tutustumassa salilla treenaamiseen, mutta en kokenut sitä silloin oikein miellyttäväksi. Ajattelin, ettei kuntosali ehkä ole se oma juttuni, mutta treenaaminen onkin ollut mukavaa, ja siitä on saanut hyvää reippautta arkeen. 

Kuinka päädyit treenaamaan Liikkuun?

Mieheni on käynyt eri saleilla jo pidempään, ja hän oli bongannut mainoksen Riihimäelle avattavasta Liikusta. Mieheni kannustuksesta liityimme yhdessä jäseniksi heti avajaistarjouksella, ja päätimme katsoa, olisiko Liikku meille sopiva paikka treenata. Liikku on tuntunut mukavan väljältä, eikä siellä oo liian täyttä. Uudet tilat ovat myös tietysti kivat. 

Miten treenaat Liikussa? 

Lähdemme aina yhdessä miehen kanssa salille, noin 2-3 kertaa viikossa. Treenaan tällä hetkellä fiiliksen mukaan, mutta pyrin tekemään monipuolisesti erilaisia liikkeitä koko keholle. Kaikkia laitteita en ole vielä kokeillut, ja olenkin pohtinut, että laitteita ja liikkeitä olisi kiva käydä läpi yhdessä valmentajan kanssa. Tietäisi, että tekee oikein, ja että liikkeet ovat sellaisia mistä on apua juuri itselle. 

Parasta kuntosaliharjoittelussa?

Parasta liikkumisessa on se hyvä, kevyempi olo mikä treenistä tulee. Tuntee, että on tehnyt jotain. Kyllä sen huomaa äkkiä olossa, jos on vaikka 3-4 päivää taukoa treeneistä. Tulee semmoinen fiilis, että nyt on lähdettävä treenaamaan. Toki pitää myös muistaa olla armollinen, ja kuunnella omaa kroppaa. Joskus on parempi siirtää treeni seuraavalle päivälle. 

Mitä kertoisit kanssatreenaajille? 

Yritä löytää se oma, just sulle sopiva sali. Ei kannata käydä paikassa, joka ei tunnu kivalta. Kun se omanlainen sali löytyy, niin kyllä sinne sitten tulee mielellään lähdettyä. Parasta on, kun nappaat vielä kaverin mukaan liikkumaan.