Jo miljoona treeniä tehty!

Uutiset
18.4.2023
Jaa

Liikussa paras treeni on t e h t y treeni. Se tarkoittaa sitä, että ei ole tärkeää mistä tulet tai mitä teet. Tärkeintä on, että tulet ja teet. Omaa juttua, itseesi keskittyen, juuri sellaisena kuin olet. Jokainen treeni on tärkeä. Jokainen treeni lasketaan. Erityisesti nyt Liikun Treenitehtaan aikana. Juuri nyt liikkulaiset ovat ylittäneet miljoonan treenin rajan. Oman Liikun treenimäärää pääsee seuraamaan salien info-TV:n välityksellä. 

Tilanne 17.4.2023 - missä mennään nyt?

Tehtyjä treenejä 1.1.2023 - nykyhetki = 1 022 044 treeniä

Matkaa tavoitteeseen = 477 956 treeniä

10.-16.4. eniten treenejä tehtailleet  Liikut (jäsenmäärään suhteutettuna):

 1. Liikku Lahti Syke
 2. Liikku Mikkeli
 3. Liikku Kajaani
 4. Liikku Jyväskylä
 5. Liikku Turku Paalupaikka
 6. Liikku Forssa
 7. Liikku Vaasa
 8. Liikku Riihimäki
 9. Liikku Ylöjärvi
 10. Liikku Ylivieska

Kuulumisia kuluneelta kuukaudelta

Paikan Treenitehtaan TOP 10 -listauksessa ovat säilyttäneet Liikku Lahti Syke, Liikku Mikkeli, Liikku Kajaani, Liikku Forssa, Liikku Turku Paalupaikka ja Liikku Riihimäki. Sijoitukset listan sisällä ovat viikkojen aikana näillä keskuksilla hieman vaihdelleet. Erityisesti Lahti Syke ja Mikkeli ovat liki tasoissa viikko toisensa jälkeen. Aika näyttää kuinka TOP 10-listaus matkan varrella muokkaantuu. Listauksessa treenimäärä suhteutetaan keskuksen jäsenmäärään. 

Treenitehdas - tavoitteena 1,5 miljoonaa treeniä

Huhtikuun alusta kesäkuun loppuun Liikussa on käynnissä Treenitehdas. Treenitehtaalla liikkulaiset tavoittelevat yhdessä kunnianhimoista, 1,5 miljoonan treenin treenimäärää, kesäkuun loppuun mennessä. Kuinkas muutenkaan kuin treenejä tehtailemalla. Matkan varrella inspiroidutaan tietysti tehdyistä treeneistä, mutta samalla kisataan leikkimielisesti Liikkujen kesken. Treenitehtaan puolivälissä, toukokuun lopussa, sekä Treenitehtaan päätyttyä, heinäkuun alussa, arvomme kaikkien Liikun jäsenten kesken yhden vuosijäsenyyden. Vuosijäsenyyden voittaminen edellyttää, että jäsenyys on ollut voimassa Treenitehtaan ajan.

Kuinka pääset osaksi Treenitehdasta? 

 1. Treenaa: Jokainen treeni lasketaan!
 2. Seuraa oman Liikkusi treenimäärää Liikkujen info-TV:stä. Mitkä Liikut tehtailevat eniten treenejä jäsenmääräänsä nähden?
 3. Seuraa treenimääriä ja TOP 10 tehtailijoita Liikun Instagramissa sekä blogissa
 4. Lue Liikun jäsenkirjeestä missä mennään tavoitteeseen nähden
 5. Täytä Treenitehtaan kellokorttia treenin tehtyäsi, jaa se somessa ja tägää mukaan myös @kuntokeskusliikku
 6. Jaa treenifiiliksiä somessa tägillä #parastreeniontehtytreeni
 7. Seuraa OmaLiikussa kuinka monta treeniä SINÄ olet jo tehnyt

Miten aloittaa treenit Liikussa?

Tutustu ilmaiseksi Liikkuun ma-ke klo 16-19. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun saavut paikalle klo 19 mennessä. Treenaamaan saa toki jäädä pidemmäksi aikaa. 

Aloita treenit Liikun jäsenenä: 

1. Liity jäseneksi verkossa
2. Nouda kortti salin jäsenkorttiautomaatista
3. Aloita treenit

Lue lisää jäsenyydestä täällä.
 

Haluatko treenata yhdellä kortilla kaikissa Suomen Liikuissa? Lisää +5€ kuukausihintaan, ja treenaa kaikissa Liikuissa ympäri Suomen! Laajenna jäsenyytesi kätevästi OmaLiikussa.