Kiira Riihijärvi LPGA-kiertueelle neljäntenä suomalaisena

Uutiset
11.10.2022
Jaa

Kuntokeskus Liikku ja Silmäasema onnittelevat Kiira Riihijärveä noususta LPGA-kiertueelle

 

Kiira Riihijärvi varmisti sunnuntaina paikkansa golfin LPGA Tourille. Riihijärvi sijoittui Yhdysvaltain kakkoskiertueen, Epson Tourin, finaaliturnauksessa neljänneksi. Turnaus pidettiin Floridassa. Kokonaiskilpailussa Riihijärvi sijoittui neljänneksi ja kymmenen parasta sai pelioikeuden LPGA-kiertueelle. Kiira on kotoisin Oulusta ja Virpiniemi Golfin kasvatti, josta golfura on edelleen edennyt Yhdysvaltojen yliopistogolfin kautta. Ammattilaiseksi Riihijärvi siirtyi vuonna 2021.

Kiira Riihijärvi on kaikkien aikojen neljäs LPGA-kiertueelle noussut suomalainen. 

Liikku ja Silmäasema tukevat Kiiraa matkallaan kohti tavoitteitaan. 

Kuntokeskus Liikku tarjoaa erinomaista laatua järkevään hintaan, liki 40 kuntokeskuksen voimin. Liikku tarjoaa asiakkailleen aina sujuvan treenin ja sen mahdollistavat väljät tilat, raikas ilma sekä laajat aukioloajat (joka päivä klo 5-23). Tutustu Liikkuun ilmaiseksi ma-ke klo 16-19. Kuntokeskus Liikku on osa Cor Groupia.

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on 140 myymälää Suomessa, viisi myymälää Virossa sekä 17 silmäsairaalaa. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee noin tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia.