Liikku 10v: Toimitusjohtajan terveiset ja kiitokset

Liikku 10 vuotta
Uutiset
1.10.2020
Jaa

Hei arvon liikkulainen,

Vilkaisepa kuviasi kymmenen vuoden takaa. Huomaat, että monet sen hetken asiat hymyilyttävät nyt. Kymmenen vuotta sitten me kaikki elimme aivan tulevaisuuden aallonharjalla - olihan sentään vuosi 2010! Meillä oli silloin ehkä eri harrastukset ja eri auto, työpaikka, asuinpaikka ja ehkä kumppanikin kuin nyt. Osa asioista taas on pysynyt täsmälleen samana. Yksi asia, mikä ei takuuvarmasti ole muuttunut, on halu voida hyvin ja elää täysipainoista, itsensä näköistä elämää. Sen tärkeys näyttää vain korostuvan vuosi vuodelta meidän jokaisen kohdalla.

Omalla kohdallani moni asia on pysynyt kymmenen vuoden ajan ennallaan. On edelleen sama puoliso, sama talo ja sama työpaikka. Ja kuitenkin moni asia on täysin erilailla kuin vuonna 2010, jolloin päätimme perustaa oman visiomme mukaisen kuntokeskuksen. Kymmenessä vuodessa Kuntokeskus Liikku on kasvanut tuosta ideasta yhdeksi Suomen suurimmista kuntokeskusketjuista. Liikun tiimi on kasvanut, oppia on kertynyt ja kokemuksia karttunut. Maailman vauhti on nopeutunut.

Tuntuu uskomattomalta, että näiden kymmenen vuoden aikana Liikussa on tehty yhteensä lähes 4,7 miljoonaa treeniä. Siis 4,7 miljoonaa kulkuportin pyörähdystä, treenikassin heilautusta, hymyä ja hyvää oloa. Joku laski, että se vastaa keskimääräisesti 2,3 miljardia kulutettua kilokaloria. Se taas nopeasti laskettuna vastaa parin ydinvoimalayksikön tunnin aikana tuottamaa energiaa, jotka taas pyörittävät sen tunnin ajan isompaa kaupunkia. Aikamoista! 

Kalorit sikseen, sillä se ei ole ikinä ollut Liikussa pääasia. Ehdottomasti hienointa on kuulla liikkulaisten tarinoita siitä, mitä ja miten paljon hyvää kuntosaliharrastus ja Liikku ovat lisänneet heidän elämässään. Olen kuullut ryhdikkäämmästä olosta, parantuneista kivuista, energisemmästä arjesta, lisääntyneistä voimista, kumppanin löytämisestä, surun käsittelystä ja niin suurista, elämää muuttaneista ilon aiheista, että olen usein mennyt täysin sanattomaksi. 

Liikussa treenaa ilahduttavan monenlaista väkeä. Toivottavasti niin on myös seuraavan kymmenen vuoden ajan. Jokaisella liikkulaisella on oma, mielenkiintoinen tarinansa, omat tavoitteensa ja oma tyylinsä. Kaikkia meitä yhdistää halu voida hyvin, tuntea olomme vahvaksi ja hymyillä elämälle ja sen tuomille seikkailuille.

Tänään puolisoni Heikki ja minä nostamme maljan Sinulle. Kiitos kun olet osa tarinaamme! Innolla ja uteliaina odotamme, mitä seuraavat 10 vuotta tuo tullessaan.

Johanna Riihijärvi
Perustaja ja toimitusjohtaja
Kuntokeskus Liikku Oy