Liikku Helsinki Pukinmäen jäsenyysmyynti on jälleen avattu

Uutiset
21.3.2023
Jaa

Pukinmäen Liikun maksimijäsenmäärä ehti jo täyttyä helmikuussa ja sen jäsenyysmyynti suljettiin keskiviikkona 22.2.2023. Nyt jäsenyyksiä on jälleen vapautunut ja Liikku Pukinmäen jäsenyysmyynti taas avattu. Jäseneksi liityt helposti Liikun verkkokaupassa. Liikku Helsinki Pukinmäki avattiin 23.1.2023 ja se saavutti maksimijäsenmääränsä jo alle kuukaudessa. Seuraava pääkaupunkiseudun Liikku avataan 17.4.2023 Vantaan Porttipuistoon

Liikun maksimijäsenmäärä varmistaa, että treeni on sujuvaa

Liikku on kuntokeskus, jossa ihmisillä on v ä l i ä . Siksi jokaiselle Liikulle on määritetty oma maksimijäsenmääränsä, jonka yli jäsenyyksiä ei enää myydä. Maksimijäsenmäärällä varmistetaan kaikille liikkulaisille sujuvat treenit. Maksimijäsenmäärän täytyttyä jäsenyysmyynti ko. keskukseen suljetaan ja se avataan vasta kun jäsenyyksiä on jälleen vapautunut. 

Uudenmaan alueella palvelevat Pukinmäen Liikun lisäksi myös Helsinki Itäkeskuksen, Espoo Otaniemen, Vantaa Tammiston ja Tuusulan Liikut. Huhtikuussa Liikku avaa uuden keskuksen myös Vantaan Porttipuistoon ja syksyllä 2023 Espoonlahteen. Kaikki Suomen Liikut löydät liikku.fi -sivuilta. Liikku Vantaa Porttipuiston avajaisedut ovat jo voimassa. 

Miten aloittaa treenit Liikussa?

Tutustu ilmaiseksi Liikkuun ma-ke klo 16-19. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun saavut paikalle klo 19 mennessä. Treenaamaan saa toki jäädä pidemmäksi aikaa. 

Aloita treenit Liikun jäsenenä: 

1. Liity jäseneksi verkossa
2. Nouda kortti salin jäsenkorttiautomaatista
3. Aloita treenit

Lue lisää jäsenyydestä täällä.
 

Haluatko treenata yhdellä kortilla kaikissa Suomen Liikuissa? Lisää +5€ kuukausihintaan, ja treenaa kaikissa Liikuissa ympäri Suomen! Laajenna jäsenyytesi kätevästi OmaLiikussa.