Liikku rekrytoi: Liikepaikkapäällikkö

Liikku tiedottaa
27.3.2023
Jaa

Kiinnostaako sinua avainrooli markkinajohtajaksi tähtäävässä, täysin kotimaisessa ja hyvämaineisessa kuntokeskusketjussa? Kuntokeskus Liikku etsii liikepaikkapäällikköä vastaamaan liikepaikkojen hankinnasta strategianmukaisen kasvun varmistamiseksi.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • sinulla on vahvaa kokemusta kiinteistöalalta, erityisesti sopimusasioista
  • ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuuksia ja numeroita sekä
  • olet parhaimmillasi neuvottelutilanteissa ja verkostoissa toimiessasi.

Lue lisää ja hae paikkaa tästä

Tervetuloa liikepaikkapäälliköksi Kuntokeskus Liikkuun!

Kuntokeskus Liikku on kotimainen kuntokeskusketju, jonka 40 toimipistettä kattavat Suomen aina Helsingistä Rovaniemelle asti. Tähtäämme voimakkaalla kasvustrategialla markkinajohtajaksi vähintään kaksinkertaistamalla nykyisen toimipisteverkoston. Liikussa paras treeni on tehty treeni. Tavoitteemme on, että jokainen jäsenemme saa Liikusta lisää virtaa ja nauttii omasta, arvokkaasta ajastaan, kukin omien tavoitteidensa mukaisesti.

Jotta strategiamme mukainen kasvu on mahdollista, tarvitsemme laadukkaita ja konseptimme mukaisia liikepaikkoja. Tässä tavoitteessa liikepaikkapäällikön rooli on itsenäinen ja merkittävä. Yksin sinun ei toki tarvitse tätä työtä tehdä: Kollegoiksesi saat kaksi kokenutta, liikepaikkojen hankintaa ja Liikun tuntevaa ammattilaista. Teet yhteistyötä myös emoyhtiömme kiinteistöosaston kanssa. Työsi tukena on mm. urakkakilpailutuksia johtavia ja urakointia valvovia insinöörejä. Esihenkilösi on Liikun toimitusjohtaja Johanna.

Kuntokeskus Liikku kuuluu Cor Group -konserniin, joka on suomalainen, kasvava yhtiöperhe. Cor Group luo uusia palveluita terveyteen ja hyvinvointiin. Yrityksiämme ovat muun muassa Coronaria, Silmäasema, Professio ja Labquality. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 450 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 4000 ammattilaista.

Lue lisää ja hae paikkaa tästä


Lue myös