Liikku Vantaa Porttipuisto avataan maanantaina 17.4.2023 klo 15

Uutiset
9.3.2023
Jaa

Liikku Vantaa Porttipuisto avataan ma 17.4.2023 klo 15 osoitteessa Salpakuja 2. Muita Liikku-uutisia viime aikoina ovat olleet myös syksyllä avautuvat Liikku Espoonlahti, Liikku Kuopio ja Liikku Varkaus. Liikun tavoitteena on avata vuonna 2023 kymmenen uutta Liikkua ja olla vuoden 2024 lopussa Suomen suurin kotimainen kuntokeskusketju 60 toimipisteellä. Liikun jäseneksi liityt helposti netissä. 

Liikku Vantaa Porttipuisto

Liikku Vantaa Porttipuisto avataan 17.4.2023 klo 15, osoitteessa Salpakuja 2. Avajaispäivänä tutustumistreenillä voi käydä klo 15-19 ja siitä eteenpäin aina ma-ke klo 16-19. Tutustumaan voi tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Tutustumistreenille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Liikku Vantaa Porttipuiston myötä pääkaupunkiseudun liikkulaisia voidaan palvella entistä laajemmin, kun käytössä on Liikku Porttipuiston lisäksi myös Liikku Vantaa TammistoLiikku Helsinki Itäkeskus, Liikku Helsinki Pukinmäki ja  Liikku Espoo Otaniemi. Läheltä löytyy myös Liikku Tuusula

Toinen Liikku Espooseen syksyllä 2023

Espoo saa toisen Liikkunsa syksyllä 2023 kun uusi Liikku Espoonlahti avataan  osoitteeseen Höyrylaivantie 18. Espoosta löytyy jo ennestään Liikku Espoo Otaniemi. Tarkempi avajaispäivä vahvistetaan myöhemmin. 

Myös Kuopio ja Varkaus saavat pitkään odotetut Liikkunsa

Kuopiosta Liikku on etsinyt sopivaa tilaa jo useamman vuoden ajan ja nyt se on vihdoin löytynyt! Liikku Kuopio avaa ovensa osoitteessa Volttikatu 2, Savilahden kaupunginosassa. Tarjolla on yli 1100 m2 treenitilaa, joten tässäkin Liikussa ihmisillä on v ä l i ä. Oman Liikkunsa syksyllä saa myös Varkaus. Liikku Varkaus avautuu osoitteessa Käsityökatu 21-27. Tässäkin Liikussa on reilusti treenitilaa, eikä happi lopu kesken! Tarkemmat avajaispäivät vahvistetaan myöhemmin. 

Avajaisedut uusiin Liikkuihin ovat voimassa nyt!

Avajaisetuna uusiin Liikkuihin on

  • liittyminen ja ensimmäinen treenikuukausi yhteensä 9 € (norm. 29,90 € + 34,90 €) 
  • vuosijäsenyys 299 € (norm. 29,90 € + 348 €)

Edut koskevat vain Liikku Vantaa Porttipuistoa, Liikku Kuopiota, Liikku Espoonlahtea ja Liikku Varkautta

 

Miten aloittaa treenit Liikussa?

Tutustu ilmaiseksi Liikkuun ma-ke klo 16-19. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun saavut paikalle klo 19 mennessä. Treenaamaan saa toki jäädä pidemmäksi aikaa. 

Aloita treenit Liikun jäsenenä: 

1. Liity jäseneksi verkossa
2. Nouda kortti salin jäsenkorttiautomaatista
3. Aloita treenit

Lue lisää jäsenyydestä täällä.
 

Haluatko treenata yhdellä kortilla kaikissa Suomen Liikuissa? Lisää +5€ kuukausihintaan, ja treenaa kaikissa Liikuissa ympäri Suomen! Laajenna jäsenyytesi kätevästi OmaLiikussa.

Valmentajaksi Liikkuun? Lue lisää aiheesta täältä