Liikun jäsenhinnat muuttuvat 1.1.2023 - Nykyisten jäsenten hinnat eivät muutu

Liikku tiedottaa
Uutiset
23.10.2022
Jaa

Liikun jäsenhinnat muuttuvat 1.1.2023 - Nykyisten jäsenten hinnat eivät muutu

Moni asia maailmassa on 12 vuoden aikana muuttunut, mutta Liikun hinnat ovat olleet täsmälleen samat alusta asti, eli vuodesta 2010 saakka. Nyt vuoden vaihteessa päivitämme hinnaston uusien jäsenten osalta vastaamaan tämän päivän tasoa. Muutos ei vaikuta nykyisten jäsenten hintoihin, vaan se koskee 1.1.2023 ja sen jälkeen tehtyjä jäsenyyksiä. Nykyisten jäsenten hinnat säilyvät ennallaan niin pitkään, kuin jäsenyys on yhtäjaksoisesti voimassa.

Liikkuun voi edelleen liittyä nykyisen hinnaston mukaan 31.12.2022 saakka. Ennen 1.1.2023 tehdyt jäsenyydet noudattavat nykyistä hinnastoa, eikä hinta muutu niin pitkään kuin jäsenyys on yhtäjaksoisesti voimassa.

Muutos ei vaadi mitään toimenpiteitä nykyisiltä jäseniltä. Heidän hintansa ei muutu, vaan pysyy samana kuin tähänkin saakka.

Jos oma Liikku-jäsenyys ei ole juuri nyt voimassa, kannattaa se aktivoida OmaLiikussa ennen 1.1.2023, jotta palaava jäsen varmistaa vielä itselleen edullisemman hinnan. 

Alta löydät koko hinnaston sekä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin hinnanmuutosta koskien. 

 

Uudet hinnat 1.1.2023 alkaen

Uudet hinnat eivät koske jäseniä, jotka ovat liittyneet jäseneksi ennen 1.1.2023. Liity jäseneksi täällä. 

Muut maksut 1.1.2023 alkaen

Uuden jäsenen liittymismaksu: 29,90 €

Palaavan jäsenen liittymismaksu: 9,90€

Uusi jäsenkortti: 9,90 €

AlkuLiikku: 29,90€

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Ehtiikö Liikkuun vielä liittyä vanhalla hinnalla?

Huoli pois, kyllä ehtii. Jäseneksi voi vielä liittyä vanhoilla hinnoilla, kun liittymisen tekee viimeistään 31.12.2022. Hinnat myös säilyvät näissä jäsenyyksissä vuoden 2022 hinnaston mukaisena niin pitkään, kuin jäsenyys on yhtäjaksoisesti voimassa.

 

Muuttuvatko nykyisten jäsenten hinnat?

Nykyisten jäsenten jäsenhinnat säilyvät ennallaan niin pitkään, kuin jäsenyys on yhtäjaksoisesti voimassa. Ne eivät nouse. Muutos ei myöskään vaadi jäseniltä mitään toimenpiteitä.

Jos jäsenyyden katkaisee loppuvuoden aikana, ja liittyy uudelleen jäseneksi 31.12.2022 jälkeen, voimaan astuvat uudet hinnat. 

 

Milloin uusi hinnasto astuu voimaan?

Uusi hinnasto astuu voimaan 1.1.2023. Jäsenhinnat kuitenkin säilyvät ennallaan kaikilla, jotka ovat liittyneet ennen 1.1.2023. Muutos koskee vain jäsenyyksiä, jotka tehdään 1.1.2023 tai sen jälkeen.

 

Tarvitseeko nykyisen jäsenen tehdä muutoksia e-laskuun?

Ei tarvitse. Nykyisten jäsenten (liittynyt ennen 1.1.2023) hinnat ja laskutus säilyvät ennallaan. Siksi ei ole tarvetta muuttaa e-laskutusta.

 

Mitä tapahtuu ladatuille liikuntasaldoille? (Smartum, ePassi jne.)

Hinnanmuutos ei vaikuta ladattuihin liikuntasaldoihin. Ne käytetään normaaliin tapaan tulevien kk-maksujen ja vuosimaksujen maksamiseen. Nykyisillä jäsenillä säilyvät nykyiset hinnat myös liikuntaedulla maksaessa kun jäsenyys jatkuu yhäjaksoisena.

 

Katkeaako jäsenyyteni, jos vaihdan sen jäsenyystyypistä toiseen?

Ei katkea. Jos jäsenyytesi on alkanut ennen 1.1.2023 ja vaihdat vuoden 2023 aikana jäsenyystyyppiäsi kuukausijäsenyydestä vuosijäsenyyteen, tai toisinpäin, ilman, että jäsenyyteen tulee katkoa, hintasi säilyvät ennallaan, eli vuoden 2022 hinnaston mukaisina.

Voit myös vaihtaa jäsenyytesi yhdestä Liikusta kaikkiin Liikkuihin, tai toisinpäin, ja hintasi säilyvät vuoden 2022 hinnaston mukaisina niin pitkään, kuin jäsenyys on yhtäjaksoisesti voimassa.

 

Jäsenyyteni ei ole juuri nyt voimassa, mutta aion palata liikkulaiseksi tammikuussa. Onko hintani sama kuin ennenkin? 

Jos olet ollut Liikun jäsen, mutta jäsenyytesi ei ole juuri nyt voimassa ja palaat jäseneksi vasta 1.1.2023 jälkeen, astuu voimaan uusi hinnasto. Vanha jäsenyyshintasi ei siis ole tuolloin voimassa. Jos haluat varmistaa itsellesi vuoden 2022 hinnan, tulee sinun aktivoida jäsenyytesi OmaLiikussa vuoden 2022 loppuun mennessä. 

Vanhan jäsenyytesi voit aktivoida kätevästi OmaLiikussa.

 

Minulla on vielä liikuntaetusaldoa, joka vanhenee vuoden lopussa. Riittääkö jos lataan edun Liikkuun vuoden loppuun mennessä ja liityn jäseneksi vasta myöhemmin?

Liittyminen jäseneksi tulee tehdä Liikun verkkokaupassa ennen 1.1.2023, jotta varmistat itsellesi vuoden 2022 jäsenyyshinnat. Muistathan varmistaa että jäsenyytesi on luotu/aktivoitu ennen kuin lataat liikuntaetusaldoa Liikulle. Lataus voidaan kohdistaa jäsenyydellesi vasta, kun jäsenyys on aktiivinen. 

 

Liity jäseneksi nyt ja säästä jopa 70 € vuodessa.