Liikut avataan Kanta-Hämeessä 27.1., Päijät-Hämessä sulut jatkuvat 9.2. saakka

Liikku tiedottaa
25.1.2022
Jaa

Kuntosalit avataan Kanta-Hämeessä torstaina 27.1.2022
Päijät-Hämeen sulkumääräykset jatkuvat 9.2.2022 saakka

 

Kuntosalit avataan Kanta-Hämeessä

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ei jatka kuntosalien sulkumääräystä Kanta-Hämeessä 26.1.2022 jälkeen. Liikut avataan torstaina 27.1.2022 klo 05.

Tämä koskee seuraavia Liikkuja: 

  • Liikku Forssa
  • Liikku Hätilä (Hämeenlinna)
  • Liikku Tiiriö (Hämeenlinna)
  • Liikku Riihimäki

Kaikkien jäsenten jäsenkortit toimivat huomisesta lähtien normaalisti riippumatta siitä, onko jäsenyys ollut jäädytettynä vai ei. Alempana on ohjeet sulun aikana liittyneille jäsenille.

Muistetaan edelleen, että alueella on rajoituksia voimassa, ja treenatessa pitää huomioida etäisyydet sekä hyvä käsi- ja yskimishygienia.

Toivomme, että hyödynnät rauhallisimpia treeniaikoja mahdollisuuksien mukaan ja vältät vilkkainta aikaa arki-iltaisin klo 17-20 välillä.

Jos olet ostanut jäsenyyden sulun aikana, PIN-koodisi toimii torstaista alkaen 3 vuorokauden ajan ja voit noutaa sillä jäsenkorttisi Liikun jäsenkorttiautomaatista. PIN-koodin ja ohjeet sait liittymisen yhteydessä sähköpostitse. Jäsenkortin voit hakea myös myöhemmin paikan päältä Liikun vastuuvalmentajalta ma-ke klo 16-19.

 

Sulut jatkuvat Päijät-Hämeessä 9.2.2022 saakka

Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa kuntokeskusten sulkuaikaa Päijät-Hämeessä 9.2.2022 saakka.

Sulku koskee seuraavia Liikkuja: 

  • Liikku Hollola
  • Liikku Hennala (Lahti)
  • Liikku Karisma (Lahti)
  • Liikku Mukkula (Lahti)
  • Liikku Syke (Lahti)

Tuttuun tapaan jäsenyys on mahdollista jäädyttää uuden sulkujakson (27.1.-9.2.2022) ajaksi torstaista eteenpäin 27.1.-1.2. välisenä aikana. Laitamme sinulle ohjeet ja muistutuksen torstaina. Älä siis vielä tee mitään.
On tärkeää, että noudatat ohjeita, jotta mahdollinen jäädytys onnistuu mahdollisimman sujuvasti. Jo tulleet laskut tulee maksaa normaalisti, jotta kaikki hoituu sujuvasti sulun ja jäädytyksen suhteen. Maksamatta jätetty lasku ei jäädytä tai lopeta jäsenyyttä. Kiitos yhteistyöstä.

 

Ystävällisin terveisin,
Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja
Kuntokeskus Liikku Oy


Lue myös