Liikut avataan Pirkanmaalla 8.1.2022. Uusimaa jatkaa sulkuja 24.1. saakka

Liikku tiedottaa
7.1.2022
Jaa

Liikut avataan Pirkanmaalla lauantaina 8.1.2022.

Sulut jatkuvat Uudellamaalla 24.1.2022 saakka

 

Kuntosalit avataan Pirkanmaalla

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston juuri tekemän päätöksen mukaan kuntosalit eivät ole enää sulkupäätösten piirissä Pirkanmaalla huomisesta alkaen. Liikut avataan huomenna lauantaina 8.1. klo 05.

Tämä koskee seuraavia Liikkuja: 
Liikku Turtola
Liikku Rantaperkiö
Liikku Ylöjärvi
Liikku Kangasala

Kaikkien jäsenten jäsenkortit toimivat huomisesta lähtien normaalisti riippumatta siitä, onko jäsenyys ollut jäädytettynä vai ei. Alempana on ohjeet sulun aikana liittyneille jäsenille.

Muistetaan edelleen, että alueella on rajoituksia voimassa, ja treenatessa pitää huomioida etäisyydet sekä hyvä käsi- ja yskimishygienia.

Toivomme, että hyödynnät rauhallisimpia treeniaikoja mahdollisuuksien mukaan ja vältät vilkkainta aikaa arki-iltaisin klo 17-20 välillä.

Jos olet ostanut jäsenyyden sulun aikana, Pin-koodisi toimii huomisesta alkaen 3 vuorokauden ajan ja voit noutaa sillä jäsenkorttisi Liikun jäsenkorttiautomaatista. Pin-koodin ja ohjeet sait liittymisen yhteydessä sähköpostitse. Jäsenkortin voit hakea myös myöhemmin paikan päältä Liikun vastuuvalmentajalta ma-ke klo 16-19.

 

Sulut jatkuvat Uudellamaalla 24.1.2022 saakka

Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa kuntokeskusten sulkuaikaa Uudellamaalla 24.1.2022 saakka.

Sulku koskee seuraavia Liikkuja: 
Liikku Itäkeskus (Helsinki)
Liikku Tammisto (Vantaa)
Liikku Otaniemi (Espoo)
Liikku Tuusula

Jäsenyyden vapaaehtoinen jäädytys on mahdollista tehdä Uudellamaalla sulkujaksolle 11.-24.1.2022 ensi viikolla. Ohjelmoimme järjestelmät uudestaan ja tiedotamme, kun jäsenyyden jäädyttäminen on mahdollista OmaLiikussa. Älä siis vielä tee toimenpiteitä asian suhteen.  Jo tulleet laskut tulee maksaa normaalisti, jotta kaikki hoituu sujuvasti sulun ja jäädytyksen suhteen. Maksamatta jätetty lasku ei jäädytä tai lopeta jäsenyyttä. Kiitos yhteistyöstä.

 

Ystävällisin terveisin,
Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja
Kuntokeskus Liikku Oy


Lue myös