Mihin voin käyttää liikuntaseteleitä?

Uutiset
6.9.2021
Jaa

Liikuntaetu toimii Liikussa maksuvälineenä

  • Omaan kuntosalijäsenyyteen
  • Verkkovalmennuksiin
  • Henkilökohtaisiin pt-valmennuksiin (varmista hyväksytyt maksutavat aina suoraan valmentajalta)

Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred ja Tyky

Liikuntaedut käyvät maksuvälineenä palvelulle rahan tavoin. Jos työnantajasi tukee liikuntaa esimerkiksi 200 eurolla ePassin kautta, voit käyttää tuen salin kuukausijäsenyyteen, vuosijäsenyyteen tai valmennuspalveluihin tai verkkovalmennuksiin. Henkilökohtaisten valmennusten osalta muista aina varmistaa maksuvaihtoehdot suoraan valmentajalta. Liikuntaetua ei voi käyttää perheenjäsenen palveluihin tai salijäsenyyteen, eikä Liikun välipala-automaattiostoihin. Työnantajan tarjoama liikuntaetu on aina henkilökohtainen.

Näin saat vanhentuville liikuntaseteleille lisää käyttöaikaa

Liikuntaeduilla ja -seteleillä on aina viimeinen voimassaolopäivä. Tämä tarkoittaa sitä, että etu tulee käyttää kyseiseen päivään mennessä tai se vanhenee ja palautuu takaisin edun tarjoajalle. Kuntokeskus Liikussa sinun on mahdollista ladata pian vanhentuva liikuntaetu OmaLiikussa henkilökohtaiselle asiakastilillesi. Saldo katsotaan silloin teknisesti käytetyksi, mutta se säilyy asiakastililläsi kolmen vuoden ajan. Näin saat liikuntaedullesi jopa kolme vuotta lisää käyttöaikaa. Esimerkiksi joulukuussa 2021 vanheneva ja joulukuussa asiakastilillesi siirretty liikuntaetu on Liikussa käytettävissä joulukuuhun 2024 saakka. Huomioi kuitenkin, että jos sinulla on jäsenyys aktiivisena, ladattua liikuntaetua käytetään automaattisesti ensisijaisena maksuvälineenä kuukausi- tai vuosijäsenyyteesi niin kauan, kun saldoa on jäljellä. Jos jäsenyys keskeytetään ennen kuin saldo on käytetty, liikuntaedun lataus säilyy asiakkuuden tiedoissa aina kolme (3) vuotta latauksen jälkeen ja on jälleen käytettävissäsi, kun jäsenyys on aktivoitu uudestaan käyttöön. Huomaa myös, että tehtyä latausta ei voida palauttaa takaisin maksuvälineellesi tai hyvittää sitä rahana.

Muista: Sinulla tulee olla aktiivinen jäsenyys voimassa aina ennen edun siirtämistä, jotta tehty etulataus voidaan kohdistaa juuri sinulle ja omaan asiakkuuteesi. Liity siis ensin jäseneksi tai aktivoi vanha jäsenyytesi käyttöön, ja lataa saldoa vasta sen jälkeen.

Kuinka maksan liikuntaedulla?

Liikuntaetusovellusten käytössä neuvoo ensisijaisesti liikuntaedun oma tuki. Liikun Usein kysytyistä kysymyksistä löydät jokaiselle liikuntaedulle (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak tai Tyky,) tarkat maksuohjeet.

Smartumilla maksaminen
ePassilla maksaminen
Edenredillä maksaminen
Eazybreakilla maksaminen
Tykyllä maksaminen

Liity ensin Liikun jäseneksi, jotta liikuntaedun käyttö jäsenmaksuihin on mahdollista. Liittyessä maksetaan liittymismaksu sekä 1. kk:n jäsenmaksu. Tähän maksuun voit käyttää Smartum Saldoa tai ePassia. Eazybreak-, Edenred- ja Tyky -liikuntasaldoa voit käyttää heti toisesta (2.) jäsenkuukaudesta alkaen kuittaamaan laskusi.