Mihin voin käyttää liikuntaseteleitä?

Uutiset
6.9.2021
Jaa

Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred ja Tyky - Liikussa voit maksaa myös liikuntaedulla

Liikuntaetu toimii maksuvälineenä rahan tavoin

  • Omaan kuntosalijäsenyyteen
  • Liikun verkkovalmennuksiin
  • Henkilökohtaisiin pt-valmennuksiin (varmista hyväksytyt maksutavat aina suoraan valmentajalta)

Liikuntaedut käyvät maksuvälineenä palvelulle rahan tavoin. Jos työnantajasi tukee liikuntaa esimerkiksi 200 eurolla ePassin kautta, voit käyttää tuen Liikun kuukausijäsenyyteen, vuosijäsenyyteen, henkilökohtaisiin valmennuspalveluihin tai verkkovalmennuksiin. Henkilökohtaisten valmennusten osalta varmista maksuvaihtoehdot aina suoraan valmentajalta. Työnantajan tarjoama liikuntaetu on aina henkilökohtainen ja koskee vain palveluita. Liikuntaedulla ei siis voi maksaa perheenjäsenen salijäsenyyttä tai omia välipalaostoksia.

Kuinka maksan liikuntaedulla?

  1. Liity ensin Liikun jäseneksi, jotta liikuntaedun käyttäminen on mahdollista. Smartum saldolla ja ePassilla voit maksaa suoraan verkkokaupassa, jos etu riittää kattamaan liittymismaksun ja ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun. Eazybreak-, Edenred- ja Tyky -liikuntasaldolla voit maksaa jäsenyyttäsi heti toisesta (2.) jäsenkuukaudesta alkaen.
  2. Siirrä liikuntaetua Liikkuun edun omassa sovelluksessa heti liittymisen jälkeen, jotta se ehtii seuraavalle laskullesi. Edun käsittelyaika on neljä viikkoa. Liikuntaetusovellusten käytössä neuvoo ensisijaisesti liikuntaedun oma tuki.

Lue liikuntaetukohtaiset tarkat maksuohjeet Liikun Usein kysytyistä kysymyksistä:

Smartumilla maksaminen
ePassilla maksaminen
Edenredillä maksaminen
Eazybreakilla maksaminen
Tykyllä maksaminen

Näin saat vanhentuville liikuntaseteleille lisää käyttöaikaa

Liikuntaeduilla ja -seteleillä on aina viimeinen voimassaolopäivä. Tämä tarkoittaa sitä, että etu tulee käyttää kyseiseen päivään mennessä tai se vanhenee ja palautuu takaisin eduntarjoajalle. Kuntokeskus Liikussa voit ladata pian vanhentuvan liikuntaetusi OmaLiikkuun, henkilökohtaiselle asiakastilillesi. Siellä etu kattaa tulevia jäsenmaksujasi automaattisesti niin kauan kuin saldoa riittää, myös liikuntaedun voimassaoloajan jälkeen. 
 
Mikäli jäsenyytesi päättyy ennen kuin saldo on kokonaisuudessaan käytetty, säilyy etu tililläsi tallessa kolmen vuoden ajan latauspäivästä. Se on jälleen käytettävissäsi, kun jäsenyys on taas aktiivinen. Huomaa, että jo tehtyä latausta ei voida palauttaa eikä muuttaa rahaksi.