Mitä lahjaksi isälle? 5 lahjavinkkiä isänpäiväksi 2021

Treeni
2.11.2021
Jaa

Isänpäivä lähestyy ja lahja vielä hankkimatta, saati keksimättä? Ei huolta! Kokosimme yhteen parhaat vinkit ja lahjaideat isänpäiväksi 2021. Nappaa alta sopivin omalle, täyden kympin isällesi!

1. Yhteistä aikaa

Onko arvokkaampaa lahjaa kuin oman ajan tarjoaminen toiselle? Tuskinpa. Vie iskä tänä vuonna sen lajin pariin, jossa hän on kehunut olleensa aika haka joskus nuoruudessa. Myös lenkki, salitreeni tai eväsretki luontoon on aina hyvä valinta! Ehkä isänpäivä -sunnuntaina katetaan myös pöytään iskän lempiherkkuja ja heti maanantaina hurautetaan yhteiselle Liikku-treenille? Liikunta tekee nimittäin tutkitusti hyvää paitsi terveydelle, niin myös mielelle ja jopa oppimiselle. Tiedä vaikka iskä innostuisi kertomaan jonkin puujalkavitsin, jota et ole vielä kertaakaan aiemmin kuullut. Siinäpä lahjaa teille molemmille!

2. Lahjakortti Liikkuun

“Mun isi on vahvempi kuin sun isi!” Näin voit ehkä jo nyt leuhkia omille kavereillesi… tai ainakin pian voit! Niin tai näin, Liikun lahjakortilla homma ei voi mennä pieleen. Lahjakortin hankit kätevästi verkkokaupasta ja saat sen näppeihisi saman tien lahjakorttikoodin muodossa. Lahjakortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja se käy maksuvälineenä Liikun jäsenyyteen, verkkovalmennuksiin, AlkuLiikku -kuntosaliohjaukseen ja jopa välipala-automaatin ostoksiin. Treenasitte sitten yhdessä isän kanssa tai haluat tarjota isälle arvokasta omaa aikaa, on tämä ehdoton lahjasuosikkimme. 

 

3. Henkilökohtainen valmennus eli personal training 

Iskät. Tyypit, jotka laittavat aina itsensä muiden edelle. Kuinka mahtavaa olisikaan antaa isälle jotain sellaista, joka olisi suunniteltu juuri häntä varten ja hänet henkilökohtaisesti huomioivaa? Joku ja jotain, joka keskittyisi juuri häneen ja hänen mahtavuuteensa. Sellaista on oma valmentaja. Valmentaja suunnittelee treenit ja ruokailut juuri isäsi tavoitteiden, mahdollisuuksien ja elämäntilanteen mukaisesti. Oli kyse sitten stressinhallinnasta, painonpudotuksesta tai vaikkapa selkävaivojen selättämisestä, niin lahjakortti tai valmis sopimus Liikun valmentajan kanssa on huippulahja isälle!

 

4. Pehmeä paketti lämmittää aina

Kovin usein isät satsaavat lastensa harrastuksiin, välineisiin ja vaatteisiin, mutta itselle kelpuutetaan vähän heikompikin ja ehkä jo vuosikymmeniä palvellut treenipaita. Olisiko nyt aika tarjota isän päälle vähän parempaa seppälää? Liikun valmentajienkin suosimat Gymnation treenivaatteet ovat sellaisia. Gymnation on vastuullinen suomalainen vaatebrändi, joka valmistaa treenivaatteita laatu ja mukavuus edellä. Isälle suosittelemme Gymnationin mallistosta erityisesti miesten treenihousuja sekä -hupparia, jotka sopivat loistavasti niin treeniin kuin myös sohvalla köllöttelyyn. 

5. Lukuisia tarinoita - löhöilyyn ja liikkumiseen

Äänikirja kulkee mukana siellä missä isäsi ikinä meneekään. Äänikirjat vievät kuulijan mukanaan aina uusiin seikkailuihin ja sujuupas arjen touhut ja treenitkin sulavasti mielenkiintoisen tarinan seurassa. Yksi suurimmista on äänikirjapalvelu Storytel, josta löydät yli 300 000 kirjaa. Jos taas haluat suosia kotimaista, valitse Supla, josta löytyvät niin radiot, äänikirjat kuin podcastitkin. 


Hanki lahjakortti (29 - 379 €) Kuntokeskus Liikkuun tästä. Lahjakortin saat oston jälkeen lahjakorttikoodina sähköpostiisi. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Liikun valmentajiin voit tutustua täällä.