Poltetta taskunpohjalla

Liikku 10 vuotta
21.9.2020
Jaa

Ylivieskan avajaisia vietettiin elokuussa 2018. Viimeistelimme salia tiimin voimin ja tapamme mukaan arvailimme, paljonko väkeä tulisi paikalle. Aika vilahti nopeasti ja kun kello tuli 12, kaikki oli valmista. Tai niin luulimme.  

Toisin kuin yleensä, ovella ei käynyt ihmisiä kurkkimassa sisälle aamupäivän aikana. Ovet olivat auki, mutta ketään ei näkynyt sisällä. Hieman ennen kahtatoista valmennuspäällikkö Maarit meni vilkaisemaan tilannetta ja siellähän avajaisiin jonotti reilusti yli 50 ihmistä pihalla. Ylivieskalaiset ovat täsmällistä porukkaa; jono lähti liikkumaan kohti auki ollutta ulko-ovea täsmälleen klo 12. 

Olimme etukäteen ilmoittaneet, että Ylivieskassa salille oli piilotettuna viisi lahjakorttia. Viesti oli selkeästi mennyt läpi. Ihmiset eivät suinkaan suunnanneet ensimmäisenä pukuhuoneisiin, vaan hajaantuivat heti määrätietoisesti ympäri salia kortteja etsimään, etenkin salin takaosaan. Näin, miten markkinointipäällikkö Terhillä väri pakeni kasvoilta, kun hän seisoi salin perällä paikallaan toinen käsi Liikku-liivin taskussa ihmisten saartamana. Kummallinen reaktio. Isosta ihmismäärästähän pitäisi olla innoissaan, etenkin markkinointipäällikön. Projektipäällikkö Jussi oli Terhin lähellä ja Terhi kuiskasi hänelle jotain osoittaen taskuaan. Siellähän ne lahjakortit vielä polttelivat! Tilanne ratkaistiin sekunneissa. Jussi antoi näkösuojaa ja hämäsi samalla kun Terhi tarkkojen katseiden välissä tökkäsi kortit piiloon Mission Impossiblen tunnusmusiikin soidessa korvissa. Muutaman minuutin päästä ensimmäiset onnelliset voittajat tulivat ilmoittamaan löytäneensä lahjakortin. Kyllä voi toimistotyöntekijänkin elämässä joskus olla jännittäviä tilanteita!

Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja
Kuntokeskus Liikku Oy