Ryhmän tuella timanttisiin tuloksiin

Onnistumistarinat
Treeni
12.3.2019
Jaa

Kuntosaliharjoittelu tuli tutuksi neljälle naiselle valmentaja Eveliinan pienryhmässä Liikku Ylöjärvellä. Yhdessä naiset iloitsevat treenaamisesta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Muutamassa kuukaudessa tämä timanttinen tiimi onkin saavuttanut merkittäviä tuloksia niin kehon kuin mielen hyvinvoinnissa.

 

Valmentajan silmin

 

Eveliina, Liikku Ylöjärvi:

Lokakuussa 2018 aloitin Kiinteytys -pienryhmän, johon ilmoittautui neljä innokasta naista. Osa naisista oli minulle jo ennestään tuttuja starttivalmennusten kautta. Kaikilla heillä oli yhteinen tavoite: kiinteyttää kroppaa. Jo ensimmäisellä kerralla ryhmästä näki, että motivaatio on korkealla ja halu tehdä säännöllisesti työtä kohti omaa tavoitetta luja.

Ryhmän naisten kemiat kohtasivat heti alusta lähtien ja aivan mieletön yhteishenki oli luotu. Kaksi kuukautta kestänyt pienryhmävalmennus oli vain alkusysäys. Kun tuo aika alkoi lähetä loppua, päätimme yhteistuumin jatkaa yhteistä matkaa koko seuraavan kevään.

Ensimmäisen kahden kuukauden aikana opettelimme syömään järkevästi, treenaamaan tehokkaasti palautuminen huomioon ottaen ja luomaan näistä käytännöistä osa normaalia arkea rennolla otteella. Ryhmän kesken luotiin heti alkuun oma Whatsapp-ryhmä, jossa naiset pääsivät jakamaan omia ajatuksiaan ja vinkkejään sekä tukemaan ja tsemppaamaan toisiaan haastavilla hetkillä. Kaikista ylä- ja alamäistä on selvitty aivan mielettömän yhteishengen voimin!

Tähän mennessä matkaa on taitettu yhdessä melkein viisi kuukautta. Välissä on ylitetty joulu ja uusivuosi omine haasteineen ja loistavia tuloksia on saatu. Lokakuusta tähän päivään naiset ovat hävittäneet senttejä yhteensä 105,5 cm, rasvaa kropasta on palanut 21,9 kg ja lihasta on kerrytetty 2,4 kg!


Valmennettavien mietteitä


Päivi:

Syksyllä alkoi kuntosaliharjoitteluni. Alkuinnostus lähti kuitenkin hiipumaan nopeasti, vaikka ahkera liikunnan harrastaja olenkin. Laji ei vaan tuntunut omalta, kävelymatto kiinnosti enemmän kuin muu harjoittelu. Sitten vähän päähänpistosta liityin valmennusryhmään. Neljän valmennettavan ja yhden PT:n kesken syntyi nopeasti toisiaan ymmärtävä ja motivoitunut porukka. Aloin odottaa yhteisiä treenejä ja siinä sivussa opin treenaamaan itse. 

Ruokavalioni katsottiin kuntoon ja todella monta senttiä on jo hävinnyt tällä matkalla. Eipä niitä ole ikävä! Oma treeniporukka ymmärtää harmit, tukee ja osaa iloita toisen onnistumisesta. Even kanssa ohjelmaa on hienosäädetty itselleni sopivaksi ja kaikki mieltäni askarruttavat asiat on selvitetty. Hyvällä otteella ja huumorilla edetään. Kertokoon se meidän porukasta, että kakkosjaksoa on vielä jäljellä, mutta kolmosesta on jo sovittu. Ihan mahtavaa!
 

Virpi:

Lähdin syyskuussa uuden Liikun asiakkaaksi. Otin ensimmäiselle kerralle ohjauksen pt-Even kanssa. Eve teki ohjelman ja neuvoi kuinka tulee treenata ja miksi. Tarkoitus oli saada tukea fyysiseen hoitotyöhön eli vahvistaa lihaksia koko kropasta. Treenaaminen tuntui hyvälle ja vastuksia sai lisätä viikoittain. Tulokset tuntuivat ja näkyivät sekä mielessä että kropassa.

Lokakuussa aloitin Even pienryhmässä. Pienryhmässä tehty treeni ja saadut opit kasvattivat kaiken aikaa halua saada parempia tuloksia salilla. Kestävyyttä ja lihasta alkoi kasvaa oikealla ravitsemuksella, treenillä ja levolla. Ryhmän tuki auttaa silloinkin kun tuntuu, että tänään en jaksa. Ryhmässä jaamme niin ruoka- kuin treenivinkkejä. Nauramme treenatessa arjen kommelluksille ja tuemme tarvittaessa vaikeina aikoina. Neljän naisen tiimi on hioutunut melkoiseksi timantiksi Even ohjauksella.

Meistä yhdessä on tippunut uskomaton määrä rasvaa ja ylimääräisiä senttejä muutamassa kuukaudessa. Omista kiloista en tarkkaa lukua tiedä mutta n. 20kg on tippunut ja senttejä lähtenyt uskomattoman paljon. Vaatekoko on pienentynyt ja yleisilme muuttunut huomattavan paljon positiivisemmaksi. Ravitsemus on Even ohjauksella muuttunut terveellisemmäksi ja huomattavasti viisaammaksi. Makeanhimo on väistynyt ja turha ”puputtaminen” loppunut kun syö säännöllisesti ja oikein. Ei ole nälkää tarvinnut nähdä ja monipuolisesti kaikkea on syöty.