Sulku jatkuu Uudellamaalla 28.3. saakka

Liikku tiedottaa
11.3.2021
Jaa

Aluehallintovirasto jatkaa rajoituksia Uudellamaalla - kuntokeskukset väliaikaisesti suljettu 28.3.2021 saakka 

 

Aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa Uudenmaan rajoituksia Uudenmaan alueen vakavan koronavirustilanteen takia. Päätös tilojen sulkemisesta on voimassa nyt 28.3.2021 saakka. Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että Itäkeskuksen, Tammiston ja Tuusulan toimipisteet joudutaan pitämään edelleen suljettuna.

Jäsenyydet säilyvät jäädytettynä ja maksettu aika ei kulu sulun aikana. Tämä koskee sekä kuukausi- että vuosijäsenyyksiä. Maksamasi aika alkaa kulua vasta, kun saamme jälleen avata Liikun ovet. Jos käytössäsi on kaikkien Liikkujen jäsenyys ja haluat käyttää jäsenyyttäsi sulkuaikana muissa Suomen toimipisteissä, voit pyytää säilyttämään jäsenyytesi aktiivisena sähköpostitse info@liikku.fi.

 

Tärkeää:

Laskutusteknisistä syistä sinulle on ehkä tullut, tai voi tulla lasku myös sulkutilan aikana eräpäivästäsi riippuen. Jos sinulle on jo tullut lasku verkkopankkiisi tai paperisena, maksa saamasi lasku normaalisti. Älä muuta eräpäivää tai poista laskua.  Nyt tai aiemmin maksamasi jäsenyysaika ei kulu niin kauan kun joudumme pitämään Liikun suljettuna. Maksa siis laskut normaalisti, jotta treenit jatkuvat sujuvasti uudelleen avaamisen jälkeen.
 
Jäsenyytesi astuu jälleen automaattisesti voimaan, kun keskus avataan. Jäsenyyttä koskee normaalit sopimusehdot.

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin sulkuun ja jäsenyyden jäädyttämisen liittyen löytyvät täältä.

 

Ystävällisin terveisin,
Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja
Kuntokeskus Liikku
 


Lue myös