Tiedote koronavirukseen liittyen 10.3.2021

Liikku tiedottaa
11.3.2021
Jaa

Tilannekatsaus koronarajoituksiin: 

 

Kuntokeskukset on väliaikaisesti suljettu aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti seuraavasti:
 

  • Liikku Vantaa Tammisto, Helsinki Itäkeskus ja Tuusula 14.3. saakka
  • Liikku Kaarina ja Salo 21.3. saakka
  • Liikku Pori Eteläväylä ja Pori Mikkola 21.3. saakka
  • Liikku Riihimäki 22.3. saakka

Tiedotamme näiden toimipisteiden jäseniä erikseen sähköpostitse sekä toimipisteiden verkkosivuilla siitä, kun salit avataan tai vastaavasti jos sulkuaikaa jatketaan.

Kaikki muut Liikut ovat normaalisti auki, ja poikkeuksista tiedotetaan välittömästi sähköpostitse, toimipisteen nettisivulla sekä liikku.fi Liikku tiedottaa -osiossa.

Ajatuksia 10.3. Ilta-Sanomissa ja radiouutisissa olleesta liikuntaharrastusten koronatartuntoja käsittelevästä artikkelista voit lukea blogistamme klikkaamalla tästä


Terveystarkastuksessa ei huomautettavaa

Mikkelin Liikussa tehtiin viime viikolla tarkastuskäynti väliaikaisen tartuntatautilain mukaisesti. Mikkelin seudun ympäristöpalvelujen terveystarkastaja totesi, että toiminnassa tai tiloissa ei ole huomautettavaa. Muissa toimipisteissä viranomaistarkastuksia ei ole vielä tehty väliaikaisen tartuntatautilain merkeissä, mutta toimenpiteet ja toiminnan perusperiaatteet ovat identtiset Liikkujen kesken. Teemme mielellämme yhteistyötä terveystarkastajien kanssa ja toimepiteitä koskevat selvitykset on tehty asianmukaisella tavalla.

 

Muistetaan edelleen yhteiset pelisäännöt:

 

  • Muista, että kipeänä ei tulla salille. Näin suojaat itseäsi ja muita.
  • Pese kädet huolellisesti 20 sekunnin ajan saippualla salille tullessa ja sieltä lähtiessä sekä aina, kun siihen on tarvetta.
  • Pidä 2 metrin turvaetäisyydet ja vältä ylimääräistä ajanviettoa pukuhuoneissa ja salilla. Pukuhuoneessa voit käyttää maskia alueellisten suositusten mukaisesti.
  • Pidä huolta hyvästä yskimis- ja aivastushygieniasta. Peitä suusi ja nenäsi paperilla tai hihalla ja pese kädet yskimisen / aivastamisen jälkeen.
  • Voit puhdistaa laitteiden ja välineiden käsikahvat ennen käyttöä, jotta laite on sinua varten juuri puhdistettu.

Laitamme tietoa aina mahdollisimman pian saman vuorokauden aikana, kun ja jos jotain muutoksia vallitsevaan tilanteeseen tulee. Yleisiä kysymyksiä ei siis ole tarpeen esittää suoraan asiakaspalveluun. Usein kysyttyihin kysymyksiin löytyy vastauksia täältä  ja sulkuihin liittyvät ohjeistukset ja tiedot täältä.

Ystävällisin terveisin,
Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja
Kuntokeskus Liikku Oy
 


Lue myös