Tiedote koronavirukseen liittyen 16.3.

Liikku tiedottaa
16.3.2020
Jaa

Kuntokeskus Liikut pysyvät toistaiseksi auki

Tänään Suomen hallitus tiedotti uusista rajoituksista ja ohjeistuksista koronavirustilanteeseen liittyen. Tiedotustilaisuudessa ilmoitettiin muun muassa, että kunnan ja valtion kulttuuri- ja liikuntapalvelut sulkevat ovensa ja että hallitus suosittelee myös yksityisen ja kolmannen sektorin toimijat toimivat samoin.

Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY toteaa:

  • Yksityisen sektorin kuntosalit voivat olla edelleen auki, kun varmistetaan, että asiakkailla on mahdollisuus pitää etäisyyttä muihin asiakkaisiin.
  • Pukuhuoneissa jäsenten tulee välttää lähikontaktia muihin asiakkaisiin.
  • Riskiryhmiin kuuluvien jäsenten tulee noudattaa Suomen hallituksen määräyksiä ja pysyä karanteenissa.

Kuntokeskus Liikku pysyy toistaiseksi auki jäsenilleen ylläolevien kohtien mukaisesti. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tauottaa jäsenyytesi 13.4.2020 saakka. Tällöin seuraavaksi tulevan kk-maksusi eräpäivää siirretään kuukaudella eteenpäin. Mikäli sinulla on vuosijäsenyys, jäsenyyttäsi jatketaan tauotuksen osalta kuukaudella eteenpäin vuosijäsenyyden päättymisestä. Tauotuksen saat voimaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@liikku.fi

Tiedotamme jälleen heti, mikäli muutoksia näihin käytäntöihin tulee.

Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja
Kuntokeskus Liikku Oy


”Me tarvitsemme toisiamme. Nyt on erityisen tärkeää tukea heitä, joiden työ on asiakkaiden palvelu, terveydenhuollosta kauppojen henkilökuntaan. Asiakas on kyllä edelleen kuningas, mutta nyt siinä, että kantaa huolta palvelujen jatkuvuudesta ja ottaa sen huomioon asioidessaan.”
Sauli Niinistö, Suomen Tasavallan Presidentti
 


Lue myös