Tiedote koronavirukseen liittyen 2.4.

Liikku tiedottaa
2.4.2020
Jaa


Tässä viimeisin tiedote koronavirustilanteeseen:

Kuntokeskukset ovat normaalisti auki

  • Liikku -kuntokeskuksissa käyttöaste on nyt noin 20-30% normaalista. Keskuksissa on mahdollisuus pitää etäisyyttä muihin, huolehtia käsienpesusta sekä laitteiden kahvojen puhdistamisesta ennen ja jälkeen käytön.
  • Omaehtoinen laitteiden puhdistaminen on lisääntynyt keskuksissa hienosti. Kiitos siitä treenaajille.
  • Verkkovalmennusten alkamisajankohtaa on siirretty ja uusi alkamisaika on alustavasti 27.4. Mahdollisista tulevista muutoksista tiedotetaan sähköpostitse sekä valmennusten verkkosivuilla.
  • Liikun lahjakortit, alkaen 29€, ovat myynnissä verkkokaupassamme. Lahjakortin voit ostaa nyt, ja voit hyödyntää sen kuukausimaksusi maksamiseen milloin tahansa myöhemmin tämän vuoden aikana. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Voit antaa lahjakortin myös ystävällesi. Lahjakorttikoodin saat heti oston jälkeen sähköpostiisi.

Rajoitukset jatkuvat 13.5. saakka

Poikkeustilanne Suomessa jatkuu. Se haastaa kaikkien Suomen kuntokeskusten ja lukuisten muiden palveluyritysten toimintaa entistä rankemmin. Liikku ei ole tässä poikkeus. Olemme kiitollisia jokaiselle liikkulaiselle, joka on pitänyt ja pitää jäsenyytensä voimassa poikkeusoloista huolimatta. Sillä on valtava merkitys toiminnan jatkumiselle.

Ymmärrämme, että kaikki eivät voi pitää jäsenyyttä voimassa poikkeustilanteen aiheuttamien taloudellisten tai terveydellisten syiden takia. Tästä syystä jäsenyyden voi poikkeuksellisesti laittaa tauolle OmaLiikku-palvelussa yhdeksi kuukaudeksi. Tauotuksen aikana siirrämme seuraavan tulevan laskun eräpäivää kuukaudella eteenpäin. Jäsenkortti ei ole voimassa tauon aikana. 

Toivomme, että tämä vaihtoehto käytetään vain, jos siihen on kova tarve. Jos päädyt tauottamaan jäsenyytesi, pyydämme sinua harkitsemaan Liikun lahjakortin ostamista. Voit ostaa lahjakortin verkkokaupastamme nyt ja hyödyntää sen myöhemmin kuukausimaksusi kuittaamiseen. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä lähtien. Voit myös antaa lahjakortin ystävällesi. Kiitos, jos toimit näin. Huomaathan, että laskun maksamatta jättäminen ei itsestään tauota tai lopeta jäsenyyttäsi.

Päivitys 23.4. Tauotusmahdollisuus on nyt päättynyt.

Siirry lahjakorttiostoksille tästä

Mikäli sinulla on tällä hetkellä tauotus voimassa ja haluat jatkaa taukoa, saat lisäohjeita toimenpiteistä ensi viikolla. Älä siis vielä tee toimenpiteitä tämän eteen. Tauotuksen jatkaminen ei vielä toimi OmaLiikussa. Ohjeet tulevat viikolla 15.

Nyt on tärkeää pitää katse tiukasti eteenpäin. Suomalaisena yrityksenä me Liikussa kannamme vastuuta yhtä aikaa treenaajien turvallisuudesta ja riskien minimoinnista sekä siitä, että meille suomalaisille on palveluita tarjolla myös epidemian jälkeenkin. ”Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin.” Asiat järjestyvät aina.


Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja
Kuntokeskus Liikku Oy


Lue myös