Tiedote koronavirukseen liittyen 20.3.

Liikku tiedottaa
20.3.2020
Jaa

Tässä viimeisin katsaus koronavirustilanteeseen osaltamme


Liikun toimipisteiden aukioloon ei ole toistaiseksi tullut muutoksia. Aluehallintovirasto on 17.3.2020 linjannut, että kuntokeskukset voivat pitää ovensa auki. Ne, kuten vaikkapa ravintolat tai kaupatkaan, eivät Aluehallintoviraston linjauksen mukaan lähtökohtaisesti kuulu yli 10 hengen tilaisuuden kiellon piiriin. Aluehallintovirasto kuitenkin painottaa, että on tärkeää varmistaa kuntoilutilojen riittävä fyysinen väljyys, kävijöiden väliset etäisyydet ja laitteiden puhtaus. 

Väljyyteen ja lähikontaktin välttämiseen Liikussa on riittävät mahdollisuudet ja siivoukseen olemme kiinnittäneet erityishuomiota. Pyydämme, että jokainen myös itse huolehtii laitteiden puhtaudesta. Salilla on tätä varten sumutepulloja ja pehmopaperia. Jokaisen tulee myös käyttää omaa harkintaa treeniensä suhteen ja kaikkia yleisiä määräyksiä ja säännöksiä tulee noudattaa tarkasti. Peräänkuulutamme tässä yksilön omaa harkintakykyä ja vastuuta. Tilanteet muuttuvat jatkuvasti ja tiedotamme teitä aina juuri tämänhetkisestä tilanteesta.

Teemme parhaamme varmistaaksemme turvallisuusseikat ja määräykset huomioiden, että meillä kaikilla on mahdollisuus treenata Liikussa vielä sitten, kun tilanne normalisoituu. On ollut mahtava ja liikuttava saada viestejä, joissa ihmiset kertovat aikovansa pitää jäsenyytensä edelleen voimassa, vaikka juuri nyt tekevätkin treeninsä kotona. Se saa yhtä aikaa todella kiitolliseksi ja nöyräksi. Tällaiset viestit viestit tsemppaavat jokaista meistä Liikku-tiimissä ylittämään itsemme ja vastaantulleet haasteet. Kiitos, ihanat.

Lisää mahdollisuuksia – kotitreenit valmistuvat hyvää vauhtia


Nyt katsotaan eteenpäin ja keskitytään siihen, mitä kaikkea voimme tehdä sen sijaan, että keskittyisimme negatiivisuuteen. Eikö vaan? Suomen kokenein personal trainer Timo Haikarainen ja tuore voimanoston Suomen mestari, personal trainer Eetu Aalto ovat eilen olleet kumpikin tahollaan kuvaamassa Liikun jäsenille kotitreeniohjelmia. 

Timo Haikaraiselta tulee Syke-sovelluksessa toimiva kotitreeniohjelma, joka avataan ensi viikolla käyttöön jokaiselle Liikun jäsenelle, jolla on jäsenyys aktiivisena. Eetu Aalto puolestaan on valmistellut käyttöömme viisi erilaista kotona tehtävää treeniä, jotka tulevat yleiseen jakoon kaikille jäsenillemme, eli myös heille, joiden jäsenyys on tauolla. 

Lisäksi Liikun valmentajat ovat tuottaneet todella hyviä treenivinkkejä kotitreeneihin Instagram storyihimme. Kannattaa seurata myös niitä ja laittaa vinkit käyttöön! Löydät meidät Instagramista @kuntokeskusliikku

Toivomme, että kotitreeneistä on sinulle hyötyä ja iloa, sillä onhan liikunnalla edelleen, ja ehkä etenkin juuri nyt, valtava merkitys henkiselle ja fyysiselle jaksamiselle!

Asiakaspalvelussa tehdään nyt pitkää päivää


Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä kovasti ruuhkautunut ja jonoa purkaa iso joukko ihmisiä lähes tauotta. Vastausajat ovat normaalia pidemmät, mutta jokainen viesti luetaan ja jokaiseen vastataan.

Jotta asiakaspalvelu ei ruuhkautuisi enempää, pyydämme, että otat huomioon seuraavat seikat:

  • Tiedotamme kaikista poikkeuksista ja muuttuvista käytännöistä sähköpostitse aina mahdollisimman ajantasaisesti. Jos vaikkapa uutisista kuuluu jotain, jonka uskot vaikuttavan toimintaamme, odota yksi vuorokausi ennen kysymyksesi laittamista. On todennäköistä, että saat aiheesta meiltä tiedotteen.
  • Älä lähetä toista tai kolmatta sähköpostia samasta aiheesta, vaikka et saisikaan heti vastausta. Odottavan aika on pitkä, mutta ei pidennetä sähköpostijonoa ylimääräisillä kyselyillä, eihän?
  • Tsemppiviestejä on ihana saada ja kritiikillekin on aina paikkansa. Pidetään keskustelu eri kanavissa asiallisena, kuten tähänkin asti.


Muistetaan, että paras treeni on tehty treeni, ajasta ja paikasta huolimatta!

Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja


Lue myös