Tiedote koronavirukseen liittyen 23.3.

Liikku tiedottaa
23.3.2020
Jaa

Keskuksien aukioloon ei ole tullut muutoksia. Tässä tiedoksesi toimenpiteitämme ja yleisohjeet:

 

  • Keskuksiin on tänään lisätty ohjeet käyttäjille koskien hygieniaa ja turvaväliä. Ohjeita on noudatettava.
  • Poistimme käytöstä osan aerobisista laitteista, jotta turvaväli säilyy myös lämmittelylaitteilla.
  • Salilla olevat sumutinpullot sisältävät desinfioivaa pudistusainetta. Jokaisen treenaajan on puhdistettava laitteiden käsikahvat ja muut tarpeelliset osat ennen ja jälkeen käytön. Sumutinpullojen ja pehmopaperin määrää on lisätty keskuksissa.
  • Siivoojat puhdistavat laitteiden käsikahvat muiden tehtävien lisäksi jokaisella siivouskierroksella.
  • Saippuan ja käsipyyhepaperin riittävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Käsidesiä saleilla ei ole. Kokemuksemme mukaan ne siirtyvät valitettavan nopeasti kotikäyttöön. Omaa käsidesiä voi kuljettaa mukana, jos se on mahdollista. Voit myös käyttää salihanskoja suojaamaan käsiä, mutta muista, että myös silloin tulee huomioida kaikki normaalit hygieniaohjeet.

Eetu Aallon ja Timo Haikaraisen kotitreenit ovat lataamista vaille valmiit

Tuoreen voimanoston Suomen mestarin, personal trainer Eetu Aallon kotitreenit ovat aivan pian kaikkien saatavilla. Ne tulevat videoina TÄNNE.

Tällä hetkellä sivustolta löytyy vain käsipainotreeni, mutta koko ajan (hitaiden) kotiyhteyksien ääreltä lataamme loputkin videot tarjolle. Tiistaina loputkin videot ovat paikallaan.

Tiistaina, viimeistään keskiviikkona, jakoon tulevat myös Suomen kokeneimman personal trainerin, Timo Haikaraisen, Liikun jäsenille suunnittelemat kotitreenit. Nämä tulevat käyttöön jäsenille, joiden jäsenyys on aktiivisessa tilassa. 

Toivottavasti nautit kotitreeneistä ja saat niistä vinkkejä ja inspiraatiota myös tulevaisuuden treenejä varten.

Asiakaspalvelu toimii, mutta varaudu edelleen pidempään vastausaikaan

Asiakaspalvelussa ollut ruuhka on saatu purettua ja se toimii tällä hetkellä 1-2 vuorokauden vastausajalla. Vastausaika voi pidentyä viestimäärästä riippuen, mutta vastaamme kaikkiin viesteihin.

Huomioithan viestiä laittaessasi nämä seikat:

  • Yleisten uutisten kohdalla odota yksi vuorokausi ennen kuin laitat viestiä. Saat todennäköisesti meiltä yhteisen tiedotteen asiasta.
  • Mainitse viestissäsi erikseen aina koko nimesi (etu- ja sukunimi) sekä toimipiste, jonka jäsen olet. Jos laitat viestiä toisen henkilön puolesta, kerro myös hänen nimensä ja toimipiste. Tämä nopeuttaa käsittelyä valtavasti. 
  • Pyri esittämään asiasi riittävällä tarkkuudella niin, että viestistä käy selkeästi ilmi, mikä on tilanne ja mitä haluat kysyä tai tehdä. 
  • Laita vastauksesi aina osaksi aikaisempaa viestiketjua, jos sellainen on. Näin keskustelua on sujuvampi seurata. Laita viesti joko nettisivujemme palautelomakkeen kautta tai sähköpostina. Yksi kanava ja yksi viesti riittää.


Syö terveellisesti, nuku hyvin ja pidä itsestäsi huolta.


Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja
Kuntokeskus Liikku Oy


Lue myös