Tiedote koronavirukseen liittyen 23.4.

Liikku tiedottaa
23.4.2020
Jaa

Tässä uusin tiedotteemme koronavirustilanteeseen liittyen


Suomen hallitus tiedotti eilen, että se alkaa suunnitella rajoitusten hallittua ja asteittaista purkamista ja tiedottaa toimenpiteistä toukokuun alussa. Tämä varmasti ilahduttaa meitä kaikkia. On kuitenkin pidettävä mielessä, että asetetut rajoitukset ovat edelleen voimassa.

Kuntokeskus Liikut on pidetty auki poikkeusaikana aluehallintoviraston linjauksen mukaisesti. Toiminnassa on huomioitu koronavirustilanne viranomaisohjeiden mukaisella tavalla. Olemme lisäksi kantaneet tilanteesta erityistä vastuuta järjestämällä jäsenillemme poikkeuksellisen ja maksuttoman tauotusmahdollisuuden 16.3. alkaen. Tähän ei ole ollut velvoitetta.

Tauotusmahdollisuus on nyt päättynyt

Ilmainen tauotusmahdollisuus järjestettiin kädenojennuksena niille, jotka eivät ole voineet käyttää palveluita tilanteen takia. Tauotusmahdollisuus on päättynyt 20.4.2020. Tämä tarkoittaa, että uusia tauotuksia ei tästä eteenpäin tehdä ja voimassaolevia taukoja ei enää jatketa niiden päätyttyä. Palaamme siis noudattamaan jälleen normaaleja Kuntokeskus Liikun sopimusehtoja. Jäsenehdot löydät tältä sivulta.


Katse eteenpäin

Vaikka poikkeusolot ovat aiheuttaneet suuria taloudellisia haasteita Liikun toiminnalle, meillä on vahva luottamus siihen, että tästäkin noustaan yhdessä. Koko Liikku-tiimi on tehnyt valtavasti töitä sen eteen, että Liikku ja Liikun henkilökunta ovat palvelemassa sinua nyt ja myös poikkeusolojen jälkeen. Alempaa löydät listauksen toimenpiteistä, joilla huomioimme turvallisuutesi Liikun jäsenenä.

Viime viikot ja uutisoinnit ovat osoittaneet, että on ensiarvoisen tärkeää pitää omasta fyysisestä kunnosta huolta. Kahden, kolmen tai neljän kuukauden liikkumattomuus vaikuttaa väistämättä jokaisen terveyteen huonolla tavalla. Valitsitpa siis sali-, koti- tai ulkotreenit tai niiden yhdistelmän, tärkeintä on, että pysyt liikkeessä ja pidät huolta itsestäsi.

Terveisin,
Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja
Kuntokeskus Liikku Oy

Tässä tarkemmin Liikun toimenpiteet koronavirustilanteen osalta

 

  • Liikun jäsenille on jaettu tilannetietoa viikoittain. Samalla jäseniä ohjeistetaan aktiivisesti huolehtimaan omalta osaltaan hyvästä hygieniasta.
  • Keskuksissa kiinnitetään erityistä huomioita siihen, että käsisaippuaa, käsipyyhepaperia, puhdistusaineita sekä pehmopaperia on riittävästi. Siivouksesta huolehtivat siivousalan ammattilaiset.
  • Seuraamme toimipisteiden käyttöasteita varmistaaksemme, että etäisyyden pitäminen on jokaisessa toimipisteessä mahdollista.
  • Keskuksissa on poistettu aerobisia laitteita käytöstä, jotta turvaväli säilyy myös lämmittelyalueella. Lähtökohtaisesti Liikuissa on reilusti tilaa eikä laitteita ole tarvinnut erikseen siirtää kauemmas toisistaan.
  • Olemme järjestäneet kaikkien jäsenten käyttöön Timo Haikaraisen ja Eetu Aallon kotitreeniohjelmat salitreenien ohelle tai niitä korvaamaan. Eetun treenit löydät täältä
  • Olemme neuvotelleet monipuolisen etupaketin niille, joilla on ollut jäsenyys voimassa, vaikka treenit olisivatkin siirtyneet osittain tai kokonaan kotiin.
  • Olemme poikkeuksellisesti tarjonneet maksuttoman jäsenyyden tauotusmahdollisuuden 16.3.-20.4. Tauotusmahdollisuus on nyt päättynyt eikä uusia tauotuksia enää tehdä tästä eteenpäin. Siirrymme pikkuhiljaa kohti normaalimpaa arkea, kuitenkin ohjeet ja rajoitukset huomioiden.

Lue myös