Tiedote koronavirukseen liittyen 25.2.

Liikku tiedottaa
25.2.2021
Jaa

Hallitus tiedotti uusista toimenpiteistä - kuntokeskukset ovat normaalisti auki

 

Suomen Hallitus piti tänään tiedotustilaisuuden uusista koronarajoituksista. Uudet rajoitukset eivät vaikuta kuntokeskusten aukioloon. Liikut ovat auki normaalisti. Jokaisessa toimipisteessä on erittäin tärkeää noudattaa turvaväliohjeita ja muita hygieniasääntöjä.

Päivitys 25.2. klo 14:50: Tarkennamme tiedotetta pääkaupunkiseudun osalta heti kun mahdollisista muutoksista on riittävästi tietoa.

 

Pidä väliä

 

Riittävistä turvaväleistä tulee huolehtia joka treenikerralla. Neliöiden, jäsenmäärän ja käyttöasteen puolesta jokaisessa Liikussa on mahdollisuus säilyttää 2 metrin turvaetäisyys toisiin henkilöihin niin, että yli 15 minuutin lähikontakteja ei synny. Tämä edellyttää jokaiselta kanssatreenaajien huomioimista, joustamista ja välillä treenin soveltamista, mutta tsempataan yhdessä, jotta treenit jatkuvat ja onnistuvat mahdollisimman turvallisesti ja sujuvasti.

Huolehdi omatoimisesti turvaväleistä aina kun olet Liikun tiloissa

Turvavälien säilyttäminen edellyttää huolellista omatoimisuutta. Pidä 2 metrin turvavälit muihin henkilöihin aina Liikussa ollessasi. Huolehdi aktiivisesti siitä, että yli 15 minuutin lähikontakteja ei synny. Suosi aamun, aamupäivän ja alkuiltapäivän treeniaikoja, valitse rauhallinen sijainti pukuhuoneessa ja salilla, jätä tilaa ympärillesi, väistä kulkureiteillä ja odota tarvittaessa vuoroasi.


Vältä ylimääräistä oleskelua salilla ja pukutiloissa

Tehokkuus kunniaan! Pukuhuoneessa kannattaa toimia sulavasti, sujuvasti ja ylimääräistä ajanviettoa välttäen. Muistetaan noudattaa 2 metrin turvavälejä myös pukuhuoneissa. Se voi hetkittäin aiheuttaa pientä väistämistä tai tavaroiden siirtämistä, mutta yhteistyössä se sujuu kyllä mukavasti.

Näillä kahdella toimenpiteellä ja muut yleiset hygieniaohjeet huomioimalla vaikutamme itse parhaiten siihen, että treeni on sujuvaa ja mahdollisimman turvallista. Henkilökuntaa on paikalla viikon vilkkaimpina aikoina ma-ke klo 16-19. Treenin sujuvuus ja turvallisuus on jokaisen meidän vastuulla ajankohdasta riippumatta. Turvavälien ahkera pitäminen mahdollistaa treenit jatkossakin.

Kuntokeskus Liikuissa on tehokas ilmanvaihto, neliöihin perustuva enimmäisjäsenmäärä sekä yhtenäiset avarat tilat, jotka mahdollistavat turvavälien pitämisen. Tutkimus- tai tilastotietoa ei ole esitetty siitä, että nykyaikaiset, hyvin ilmastoidut kuntokeskukset olisivat tartuntavaaran kannalta erityisen riskialttiita, korkean riskiluokituksen kriteerit täyttäviä tiloja, kun turvaetäisyyksistä ja hygieniaohjeista pidetään kiinni. Hoidetaan treenit vastuullisesti yhteisten sääntöjen mukaan nyt ja jatkossa.


Kiitos yhteistyöstä!

Ystävällisin terveisin,
Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja
Kuntokeskus Liikku Oy


Lue myös