Tiedote: mukavaa pääsiäistä!

Liikku tiedottaa
9.4.2020
Jaa

Mukavaa pääsiäistä!


Pian on kuukausi takana poikkeusoloja. Toivottavasti olet pärjännyt hyvin uusien tilanteiden keskellä. Keskuksissa on ollut ilo nähdä, että laitteita puhdistetaan nyt ohjeiden mukaan ahkerasti myös treenaajien toimesta ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Ammattilaisten suorittama siivouspalvelu toimii tehostetusti ja tämän lisäksi laitteiden kahvojen puhdistaminen oman treenin aikana on hyvä tapa siisteyden maksimoimiseksi. Puhdistusainepullojen määrää on lisätty entisestään ja ne täytetään päivittäin. Muistutamme vielä myös ahkerasta käsienpesusta sekä turvavälin pitämisestä – huomioi muut treenaajat ja anna jokaiselle tilaa noin kaksi metriä. Se onnistuu helposti, sillä Liikussa on runsaasti tilaa.
 

Etuja sinulle kiitoksena jäsenyydestäsi 
 

Mietimme kovasti, miten voisimme piristää sinua nyt, kun tilanne on mikä on. Tiimimme ilopilleri ja energiapakkaus Heli tarttui toimeen, soitti satoja puheluja ja kokosi sinulle parissa päivässä todella monipuolisen etupaketin, jolla saat Liikun jäsenenä tuntuvia etuja mm. treenivarusteista, viihteestä, ruuasta, kosmetiikasta, vaatteista, koruista kuin sisustuksestakin! Mikä parasta, suuri osa mukanaolevista yrityksistä on täysin suomalaisia, kuten Liikkukin. Nostamme sinulle tarkemmissa esittelyissä vielä erikseen esille tuotteita, jotka olemme itse kokeneet erityisen hyviksi, jotta voit hyödyntää etusi mahdollisimman tehokkaasti.

Mukana ovat mm. Silmäasema, Scandic, Sanomat, WOLT, Keskisen Kello & Suunto, SportHeavy, Taffer, Gymnation, YO ZEN, TwistBe, Myssyfarmi, Fiksuruoka.fi, Ruohonjuuri ja Plywood Print.

Saat edut käyttöösi pääsiäisen jälkeen tiistaina 14.4. Toivomme, että niistä on sinulle iloa ja hyötyä. Kiitos siitä, että olet Liikun jäsen!

Aurinkoista pääsiäistä toivottaen,
Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja
Kuntokeskus Liikku Oy


Lue myös