Etsitkö alennuskoodia Liikkuun?

JäsenyysLukuaika: 1 minuutti

Älä suotta tuhlaa aikaasi Liikun alennuskoodien etsimiseen. Alennuskoodeja Liikun jäsenyyteen ei nimittäin ole, harhaanjohtavista sivustoista huolimatta. Liikussa on jo valmiiksi edulliset hinnat, ja me emme tarjoa alennuksia Liikun jäsenyyteen.

Meille Liikussa on ollut alusta saakka tärkeää toimia kaikkia asiakkaitamme kohtaan tasavertaisesti ja reilusti. Tämä sama periaate koskee myös hintoja. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme sujuvan ja laadukkaan kokemuksen, ja yhdenmukainen, selkeä hinnoittelu on osa tätä kokemusta.

Tervetuloa tutustumaan lähimpään Liikkuun ilmaiseksi ma-ke klo 16-19 ja selvittämään itse, millaisista puitteista maksat (ja vieläpä mielelläsi). Jopa meiltä irtisanoutuneista lähes 4,5 / 5 suosittelee Liikkua ystävilleen.

Yhden keskuksen jäsenyys on hinnaltaan 34,90 € / kk (toistaiseksi voimassaoleva sopimus) tai 348 € / vuosi (määräaikainen sopimus). Kaikki Liikut -jäsenyys (jolla treenaat kaikissa Suomen Liikuissa Rovaniemeltä Helsinkiin) on 39,90 € / kk tai 398 € / vuosi. Jäseneksi liittyessä maksetaan aina liittymismaksu 29,90 €. Muita jäsenyysmuotoja tai hintoja ei ole.

Liity siis nyt jäseneksi – kaikille samaan, reiluun hintaan.