Tämä tiedote sisältää ohjeet jäsenyyden vapaaehtoiseen jäädyttämiseen koronasulun ajaksi

Liikku tiedottaa
4.1.2022
Jaa

Mennään heti asiaan. Tällä hetkellä aluehallintovirastot ovat sulkeneet kuntokeskukset Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Satakunnassa ja Uudellamaalla. Olemme tehneet valitukset kaikista näistä Avin päätöksistä ja Pohjois-Pohjanmaalla hallinto-oikeus keskeyttikin sulkumääräyksen valituksemme perusteella. Pirkanmaalla valituksemme hylättiin.

On vaikuttavuuden kannalta ristiriitaista, että matalimman riskiluokituksen saaneet, terveyttä edistävät kuntosalit on määrätty suljettaviksi, samalla kun monet korkeamman riskiluokituksen saaneet toiminnot pyörivät lähes normaalisti.

Olen sitä mieltä, että palvelusta, jota emme pysty tarjoamaan, ei kuulu myöskään veloittaa. Aikaisemmin jäädytimme kaikki jäsenyydet sulkumääräysten ajaksi automaattisesti. Pandemia on kuitenkin kestänyt jo lähes kaksi vuotta. Tämä aika on ollut monelle alalle, mukaan lukien liikunta-ala, erittäin koettelevaa. 

Olemme saaneet useita yhteydenottoja, joissa asiakkaamme ovat ilmaisseet halunsa tukea toimintaamme maksamalla jäsenmaksunsa normaalisti, vaikka emme pystykään palvelua juuri nyt tarjoamaan. Olemme niiden johdosta päättäneet, että tällä kertaa emme jäädytä jäsenyyksiä automaattisesti, vaan jokainen voi toimia oman tilanteensa ja halunsa mukaisesti.

Jos et halua jäädyttää jäsenyyttäsi, sinun ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Voit myös halutessasi jäädyttää jäsenyytesi kahdeksi viikoksi vasta sitten, jos suluista tulee jatkopäätös.

 

Näin jäsenyyden jäädyttäminen toimii

 

Sinulla on nyt siis mahdollisuus valita, jäädytätkö jäsenyytesi sulkuajaksi vai et. Jos jäädytät jäsenyytesi, maksettu treeniaika ei kulu sinä aikana, kun keskuksesi on suljettuna. Jäädytys tapahtuu rajoitusten tapaan kahdeksi viikoksi kerrallaan ja astuu takautuvasti voimaan siitä päivästä, kun oma Liikkusi suljettiin. Jäädytysmahdollisuus koskee sekä kuukausi- että vuosijäseniä. Huomaa, että jo tulleet ja tulevat laskut tulee maksaa normaalisti riippumatta siitä, jäädytätkö jäsenyytesi vai et, jotta asiat hoituvat sujuvasti. Maksamatta jätetty lasku ei irtisano tai jäädytä jäsensopimusta.

Jos sinusta tuntuu, että voit ja haluat jättää vaikka yhden kahden viikon jakson jäädyttämättä, sillä on meille suuri merkitys. Olemme koko Liikun tiimi tuestasi todella kiitollisia.

 

Tästä pääset tarkempiin ohjeisiin

 

Jäsenyyden jäädytys tulee tehdä viimeistään 6.1.2022. Tarkat ohjeet jäädytyksen tekemiseen löydät tästä linkistä: https://www.liikku.fi/lisatietoja-sulkutoimenpiteista.html Ohjeet on koottu verkkosivulle, jotta niiden päivittäminen on ketterää. Huomaa, että Kaikki Liikut jäsenyyttä koskevat eri ohjeet kuin yhden toimipisteen jäsenyyttä. Löydät kaikki ohjeet samalta sivulta.
 
Toivomme todella, että liikuntapaikkoja koskevat sulut voidaan purkaa mahdollisimman pikaisesti.

Ystävällisin terveisin,
Johanna Riihijärvi
Toimitusjohtaja ja perustaja
Kuntokeskus Liikku Oy
 

Lisää vastauksia koronavirukseen liittyviin kysymyksiin löydät kootusti täältä.
Mahdollisista sulkutoimenpiteistä tiedotetaan jäseniä erikseen sähköpostitse.