Loistavat salit ympäri Suomea ja sama rento fiilis paikkakunnasta riippumatta!
Hyvät laitteet, paljon tilaa ja hyvä sijainti. Hinta loistava!!
Tilaa hengittää, ei ruuhkaa ja hyvät laitteet. Suosittelen :)
Minulta Liikku saa täydet pojot! Puitteet kunnossa ja todellakin reilu meininki! Ruskon Liikku on suurin ja kaunein! Mahtavaa PT-palvelua käden ulottuvilla joka Liikussa :)
Paras sali missä olen käynyt hinta-laatu-suhteeltaan. Todella positiivinen paikka käydä neljänä aamuna viikossa. Tilaa ja laitteita riittää varmasti ruuhka-aikanakin kaikille eikä tarvitse maksaa asioista mitä ei tarvitse. Suosittelen!

Valoisat tilat, ei mitään turhia laitteita, tarpeeksi vapaata rautaa, reilusti käsipainoja ja välineitä tehdä toiminnallistakin harjoittelua ym. Eipä sieltä puutu mitään! Hinta-laatu-suhde on kyllä asiakkaan puolella!
Kaikki tarpeellinen löytyy + extraa. Ei tarvitse jonotella, helppo kulkea, hienot pukkarit ja hyvä ilman laatu. Neuvontaa saa, jos haluaa.
Paras sali, jolla olen käynyt.
Mukava paikka ja paljon valinnanvaraa.
Hyvä sali, mukava ilmapiiri.
Kehutaanpa välillä vaikka rokki ei soikaan Kaakkurissa tarpeeksi! Todella hyvä hinta-laatu-suhde, joustavat aukioloajat varsinkin vuorotyöläiselle. Laitteita huolletaan kohtuullisen hyvin, asiakaspalvelu on tosi hyvä.
Hyvä paikka harrastaa. Monipuoliset laitteet ja hyvin tilaa. Erityiskiitos paikan siisteydestä ja henkilökunnan reagoinnista rikkonaisiin välineisiin. Suosittelen tutustumaan.
Löytyy kaikki mitä tarvitsee, viihtyisä ja mukava paikka. Ja aina löytyy parkkipaikka!
Viihtyisä ja nykyaikainen sali. Mukavia treenikavereita. Suosittelen :)