Jäsenenä on helppo olla

Haluamme tehdä liikkumisestasi mahdollisimman helppoa, reilua ja mukavaa myös jäsenyyden hallinnoinnin osalta. Tämän vuoksi jäsenyyden voi ostaa helposti netistä ja myös irtisanoa joustavasti. Maksaminen tapahtuu kätevästi e-laskulla.

Liikun kuukausijäsenenä (29 €/kk) voit olla juuri sen aikaa, kun sinulle sopii 1 kk irtisanomisajalla. Voit myös valita vuoden voimassa olevan jäsenyyden (300 €). Oltuasi jäsenenä 6 kuukautta, kuukausimaksusi putoaa automaattisesti 27 euroon. Liittymismaksu (29 €) peritään liittymisen yhteydessä.

Kuntokeskus Liikussa on myös mahdollista laajentaa jäsenyys koskemaan kaikkia toimipisteitä. Jos haluat treenata useammassa eri Liikussa, se on mahdollista maksamalla 5 € / kk lisämaksu (vuosijäsenyydessä 50 €), jolloin kuukausihinnaksi tulee 34 € / kk tai vuosijäsenyyden hinnaksi 350 € / vuosi.

Liikun jäseneksi liittyminen on helppoa. Täytä liittymislomake, jonka jälkeen siirryt automaattisesti verkkopankkiin. Maksa liittymismaksu sekä ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu ja saat jäsenkorttisi postitse kolmen arkipäivän kuluessa liittymisestä. Voit myös maksaa kertamaksulla vuosijäsenyyden. Liittymismaksun maksamiseen käy myös Smartum saldo.

Kuukausimaksusi hoituvat e-laskuna. Ohjeen e-laskun tekemiseen saat jäsenkorttisi mukana sekä sähköpostitse. E-lasku tilataan kerran ja voit halutessasi valita automaattisen hyväksynnän, jolloin maksut veloittuvat suoraan tililtäsi eräpäivänä. Mikäli et tee e-laskutilausta, saat paperisen laskun. Paperisissa laskuissa on viiden euron laskutuslisä. Suosittelemme vahvasti e-laskun käyttämistä.

Kuukausimaksun voit liittymisen jälkeen maksaa myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin, Tyky virikesetelien sekä ePassin avulla. Nämä tulee toimittaa Liikulle viimeistään neljä viikkoa ennen toivottua hyvityskuukauden eräpäivää. Muuten hyvitys kohdistuu seuraavalle kuukaudelle. Lue lisää jäsenyydestä ja maksamisesta

Liikun jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Mikäli Liikku havaitsee kortin väärinkäytöksiä, on sillä oikeus päättää jäsenyys välittömästi ja periä jäseneltä 200 euron sopimusrikkomusmaksu. Mikäli jäsenyys on päätetty väärinkäytöksen takia, Liikulla ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja maksuja jäsenelle.

Liikku voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi.

Mikäli jäsenyys on keskeytetty maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi, tulee jäsenen ottaa yhteyttä sähköpostilla Liikkuun osoitteeseen info(at)liikku.fi sopiakseen maksamattomien laskujen maksamisesta ja jäsenyyden palauttamisesta. Liikulla on oikeus siirtää maksamattomat laskut perintään.

Jäsenyydessä ei ole taukomahdollisuutta, paitsi raskauden, asepalveluksen tai vakavan sairauden perusteella. Tauosta tulee sopia erikseen Liikun henkilökunnan kanssa ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Taukoaika hyvitetään sen jälkeen, kun 12 kuukautta jäsenyyttä on maksettu.

Kuntoilu Liikussa tapahtuu jäsenen omalla vastuulla ja jäsenen tulee noudattaa Liikun kuntokeskuksissa esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Jäsenen tulee huomioida, että Liikussa ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Liikku ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat jäsenelle tai tämän omaisuudelle. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

Jäsenen tulee ilmoittaa Liikkuun nimen, puhelinnumeron, osoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Liikku pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintojen muutokset ilmoitetaan Liikun verkkosivuilla ja jäsenille lähetettävällä uutiskirjeellä ja ne astuvat voimaan ilmoituspäivää seuraavan kuun alusta. Liikulla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä Yleisiä Sopimusehtoja. Kulloinkin voimassa olevat Yleiset Sopimusehdot löytyvät Liikun verkkosivuilta.

Liikulla ei ole velvollisuutta hyvittää jäsenen maksamia maksuja, mikäli se joutuu hetkellisesti sulkemaan Liikun kuntosalin tai osan kuntosalista siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai muiden vastaavien syiden vuoksi.

Liikulla on oikeus siirtää sopimus kolmannelle ilman jäsenen nimenomaista suostumusta.

Liikussa sinä päätät itse jäsenyytesi pituudesta. Toistaiseksi voimassa olevan kuukausijäsenyyden voit irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla. Irtisanomisesta tulee aina tehdä ilmoitus Liikkuun. Vuosijäsenyys päättyy automaattisesti vuoden kuluttua liittymisestä. Tämän jälkeen voit halutessasi joko uusia vuosijäsenyytesi tai vaihtaa sen kuukausijäsenyyteen. Irtisanoutua voit tästä

Yritystukisopimuksen tekeminen Liikun kanssa on helppoa. Jäseneksi haluava työntekijä liittyy ensin normaalisti jäseneksi Liikun nettisivuilla (liikku.fi), jotta hänelle perustetaan henkilökohtainen Liikku-jäsenyys. Työntekijä maksaa itse ensimmäisen kuukauden ja liittymismaksun verkkopankissa sekä tilaa itselleen e-laskun. Toisesta jäsenkuukaudesta alkaen voimme laskuttaa yritystä tukisopimuksen mukaisesti ja veloittaa loput jäsenmaksusta työntekijältä e-laskulla. Yritystukisopimuksen pohja löytyy täältä.

Täytetty lomake toimitetaan Liikkuun (Alasintie 3–7, 90400 Oulu tai info@liikku.fi) ja homma on valmis! Jos työsopimus työntekijän kanssa päättyy, asiasta voi ilmoittaa sähköpostitse ja sopimus irtisanotaan kuukauden irtisanomisajalla.

Liikun jäsenyyttä ei voi vuokrata edelleen, eikä siirtää muille perheenjäsenille, vaan se on aina henkilökohtainen. Näin työnantaja voi olla varma siitä, että liikuntaetu kohdistuu juuri oikealle henkilölle. Verottajakin hyväksyy verovähennyksenä 400 €/työntekijä/vuosi – etu, joka kyllä kannattaa käyttää!