Reilu hinta ilman määräaikaisuutta

Hinnoittelumallimme on yksinkertainen. Liittymismaksu on 29 € ja kuukausimaksu 29 €. Kuukausijäsenenä voit olla juuri sen aikaa, kun sinulle sopii 1 kk irtisanomisajalla. Voit myös valita vuoden voimassa olevan jäsenyyden (300 €). 

Edut kohdistuvat Liikun jäseniin ja siksi oltuasi jäsenenä 6 kuukautta, kuukausimaksusi putoaa automaattisesti 27 euroon. Haluamme olla reiluja kaikessa, mitä teemme!

Kuntokeskus Liikussa on myös mahdollista laajentaa jäsenyys koskemaan kaikkia toimipisteitä. Jos haluat treenata useammassa eri Liikussa, se on mahdollista maksamalla 5 € / kk lisämaksu (vuosijäsenyydessä 50 €), jolloin kuukausihinnaksi tulee 34 € / kk tai vuosijäsenyyden hinnaksi 350 € / vuosi.

Avarat tilat ja laadukkaat laitteet

Liikussa harjoittelet avarissa tiloissa laadukkailla ja monipuolisilla laitteilla. Salit ovat kooltaan vähintään 1000 neliötä, mikä varmistaa, että tilaa on riittävästi jokaiselle treenaajalle.

Liikussa on reilusti lämmittelylaitteita, kattava laitevalikoima, useita spinningpyöriä sekä suuri vapaapainoalue. Lisäksi jokaisessa Liikussa on asiantuntevat valmentajat.

Avoinna vuoden jokaisena päivänä
5–23

Liikun jäsenenä sinulla on mahdollisuus treenata vuoden jokaisena päivänä klo 05–23. Juhlapyhät eivät vaikuta aukioloon.

Salille pääset kätevästi jäsenkortillasi. Lisäksi voit tuoda ystäväsi mukaan tutustumaan Liikkuun ilmaiseksi päivystysaikaan joka ma–ke klo 16–19.

Liikku on
100 %
suomalainen

Kuntokeskus Liikku on suomalainen yritys. Liikku arvostaa tilaa, laatua ja reilua ilmapiiriä ja haluaa tarjota suomalaisille hyvät puitteet ja sujuvan palvelun ilman, että se käy kohtuuttoman kalliiksi kukkarolle.

Liikussa arvostetaan jokaista tehtyä treeniä – olipa tavoite mikä tahansa.