Tutustu ilmaiseksi ma-ke klo 16-19

Liity helposti netissä

Treenaa vuoden jokaisena päivänä klo 5-23

Tervetuloa Liikkuun!

Olet lämpimästi tervetullut Liikkuun. Liittyminen ja tutustuminen on helpompaa, kuin uskotkaan. Tarkemmat ohjeet löydät klikkaamalla:

Näin tutustut Liikkuun

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Liikkuun ma–ke klo 16–19, jolloin henkilökunta on paikalla sinua vastassa. Treenaamaan voi jäädä pidemmäksikin aikaa. Testitreenillä voi käydä kerran.

Tutustu oman paikkakuntasi Liikkuun myös netissä:

Näin liityt Liikkuun

Liity jäseneksi Liikun verkkokaupassa.

Valitse haluamasi keskus ja jäsenyystyyppi. Täytä liittymislomake ja maksa liittyminen ja ensimmäinen treenikuukausi tai vuosijäsenyys verkkokaupassa. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum Saldo ja ePassi. Voit noutaa jäsenkorttisi Liikun jäsenkorttiautomaatista sähköpostiisi saamallasi PIN-koodilla. Koodi on voimassa 72 tuntia.

Muista tehdä e-laskusopimus verkkopankissasi heti liittymisen jälkeen. Postitse lähetetyistä laskuista veloitetaan 5 euron laskutuslisä.

Aktivoi vanha jäsenyytesi OmaLiikussa

Tällöin liittymismaksu on vain 9,90 € normaalin 29,90 € sijaan. Jäsenyys aktivoituu käyttöösi välittömästi ja pääset treenaamaan vanhalla jäsenkortillasi vaikka saman tien. Jos tarvitset uuden kortin, voit tilata sen liittymisen yhteydessä. Uudesta kortista veloitamme 9,90 €. Voit noutaa kortin 72 tunnin sisällä liittymisestä Liikun jäsenkorttiautomaatista tai tutustumisaikana ma-ke klo 16-19. Kortti on voimassa välittömästi.

Liikku – Yleiset Sopimusehdot

1. Jäsenyys

Liikun jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake, joka löytyy Liikun verkkosivuilta. Liittymislomakkeella valitaan jäsenyystyyppi (toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys tai vuosijäsenyys) sekä kuntosali tai kuntosalit, joissa jäsen haluaa kuntoilla.

Liikun jäsenyys edellyttää aloitusmaksun sekä kuukausimaksun tai vuosimaksun suorittamista valitusta jäsenyydestä riippuen. Alle 18-vuotias henkilö voi liittyä Liikun jäseneksi huoltajan suostumuksella. Jäsenyyden alaikäraja on 13 vuotta.

Jäsenyyteen kuuluu valitun kuntosalin tai valittujen kuntosalien rajoitukseton käyttö kuntosalin aukioloaikoina. Jäsenyys ei sisällä laiteopastusta eikä henkilökohtaista kuntosaliohjausta tai -ohjelmaa.

2. Aloitusmaksu

Jäseneksi liittymisen yhteydessä maksetaan kertaluontoinen aloitusmaksu. Aloitusmaksulla katetaan jäsenyyden perustamiskuluja sekä kulkukortin kustannukset. Aloitusmaksua ei palauteta.

Aloitusmaksu veloitetaan aina jäsenyyttä perustettaessa.

3. Jäsenyysvaihtoehdot

3.1. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäsenyyden irtisanomisaika on yksi jäsenyyskuukausi, joka lasketaan jäsenen henkilökohtaisesta laskujen eräpäivästä. Eräpäivän muodostumisesta on kerrottu alempana. Irtisanominen tulee tehdä Liikun verkkosivujen kautta OmaLiikku-palvelussa tai lähettämällä vapaamuotoinen irtisanomisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen info(at)liikku.fi.

Jäsenyyttä perustettaessa maksetaan liittymismaksu sekä ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu. Seuraavien kuukausien kuukausimaksu maksetaan e-laskulla tai alempana selostetuilla erikoismaksuvälineillä. Kuukausimaksujen eräpäiväksi tulee liittymispäivä lisättynä kolmella (3) päivällä. Jos jäseneksi liittyminen tapahtuu kuun 7. päivä, tulee eräpäiväksi seuraavina kuukausina 10. päivä.

Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden maksutavat:

a) E-lasku

Kuukausimaksu voidaan maksaa e-laskulla niin, että maksu veloitetaan eräpäivänä. Jäsenelle lähetetään ohjeet e-laskulla maksamiseen sähköpostitse liittymisen yhteydessä. E-laskusopimus tulee tehdä 7 päivän sisällä liittymisestä. Jäsenen tulee tutustua huolellisesti ohjeeseen, jotta maksu tulee suoritettua oikein. Mikäli e-laskusopimus ei ole voimassa, lasku lähetetään postitse ja paperilaskuun lisätään 5 euron laskutuslisä.

E-laskun yleiset ehdot:

Mikäli haluat maksaa Visa- tai MasterCard-korteilla, Liikku toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ja palvelut ostajalle.

Maksutapareklamaatioista vastaa Paytrail Oy (Entinen Suomen Verkkomaksut Oy). Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy Ohjelmakaari 10, 40500 Jyväskylä Puhelin: 0207 181730 y-tunnus: 2122839-7

b) Erikoismaksuvälineet

Kuukausimaksu voidaan maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä, Smartum saldolla, Virikeseteleillä, ePassilla, Tyky-seteleillä, Tyky-onlinella, Eazybreakilla sekä Edenredin mobiilimaksulla. Edellä mainittuja maksuvälineitä kutsutaan näissä ehdoissa erikoismaksuvälineiksi. Allekirjoitetut setelit voi jättää Liikun kuntosaleilla sijaitseviin lukollisiin postilaatikkoihin tai ne voi tuoda henkilökohtaisesti Liikun kuntosaleille tutustumisaikana ma-ke klo 16.00–19.00. Smartum-saldo, Epassi, Tyky-online, Eazybreak sekä Edenred mobiilimaksu lähettävät kuitin maksusta suoraan Liikulle.

Erikoismaksuvälineillä maksettaessa maksu lisätään asiakkaan saldoon joka vähenee automaattisesti tulevien kuukausien kuukausimaksuissa. Erikoismaksuvälineillä maksettaessa on maksu suoritettava viimeistään neljä viikkoa ennen sen kuukauden omaa eräpäivää mihin haluaa hyvityksen kohdistuvan. Mikäli maksu suoritetaan myöhemmin, tulee jäsenen maksaa kyseisen kuukauden kuukausimaksu e-laskulla. Tällöin erikoismaksuvälineellä tehty maksu hyvitetään seuraavien kuukausien kuukausimaksuista. Smartum saldoa ja ePassia lukuunottamatta erikoismaksuvälineillä ei voida maksaa aloitusmaksua eikä ensimmäisen kuukauden kuukausimaksua.

c) Paperilasku

Paperilaskuun lisätään 5 euron laskutuslisä. Paperilasku lähetetään mikäli laskua ei voida muuten toimittaa. E-lasku on suositeltavin vaihtoehto.

3.2. Vuosijäsenyys

Vuosijäsenyys alkaa, kun aloitusmaksu ja vuosijäsenyys on kokonaisuudessaan maksettu. Vuosijäsenyys on voimassa vuoden määräajan jäsenyyden alkamispäivästä lukien, eikä sitä voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden. Vuosijäsenyyden päättyessä jäsenyyden voi uusia, lopettaa tai jäsenyystyyppiä muuttaa.

Vuosimaksu ja aloitusmaksu maksetaan jäsenyyttä perustettaessa. Mikäli haluat maksaa vuosijäsenyyden edellä mainituilla erikoismaksuvälineillä, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen info(at)liikku.fi ennen liittymislomakkeen täyttämistä.

4. Jäsenkortti

Liittymisen jälkeen jäsenelle lähetetään sähköpostitse PIN-koodi, jolla henkilökohtaisen jäsenkortin voi noutaa ensisijaiseksi valitun keskuksen jäsenkorttiautomaatista. Koodi on voimassa 72 tuntia. Kortin voi noutaa myös Liikusta tutustumisaikana ma-ke klo 16.00-19.00. Jäsenkortti on kulkukortti Liikun tiloihin ja se mahdollistaa Liikun palvelujen käytön jäsenyyden aikana. Jäsenkortti toimii myös pukukaappien avaimena.

Jäsenkortin katoamisesta on viipymättä ilmoitettava sähköpostitse Liikun henkilökunnalle. Korvaavan jäsenkortin voi noutaa Liikusta ma-ke klo 16.00-19.00. Vialliset kortit vaihdetaan veloituksetta, mutta käytössä vaurioituneen tai kadonneen kortin uusimisesta veloitetaan 9€ korvaus. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

5. Yleiset jäsenehdot

Liikun jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Mikäli Liikku havaitsee kortin väärinkäytöksiä, on sillä oikeus päättää jäsenyys välittömästi ja periä jäseneltä 200 euron sopimusrikkomusmaksu. Mikäli jäsenyys on päätetty väärinkäytöksen takia, Liikulla ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja maksuja jäsenelle.

Liikku voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi. Lisäksi Liikulla on oikeus päättää jäsenyys, mikäli jäsen rikkoo näitä yleisiä sopimusehtoja, jossa tapauksessa Liikulla ei ole velvollisuutta palauttaa etukäteen maksettuja jäsenmaksuja.

Mikäli jäsenyys on keskeytetty maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi, tulee jäsenen ottaa yhteyttä sähköpostilla Liikkuun osoitteeseen info(at)liikku.fi sopiakseen maksamattomien laskujen maksamisesta ja jäsenyyden palauttamisesta. Liikulla on oikeus siirtää maksamattomat laskut perintään.

Jäsenyydessä ei ole taukomahdollisuutta, paitsi raskauden, asepalveluksen tai vakavan sairauden perusteella. Tauosta tulee sopia sähköpostitse osoitteessa info@liikku.fi ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Tauon ehtona on vähintään 12 kuukautta kestänyt yhtäjaksoinen jäsenyys. Vuosijäsenyydessä ei ole tauotusmahdollisuutta.

Kuntoilu Liikussa tapahtuu jäsenen omalla vastuulla ja jäsenen tulee noudattaa Liikun kuntosaleilla esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Jäsenen tulee huomioida, että Liikussa ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Liikku ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat jäsenelle tai tämän omaisuudelle. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

Asiakas tiedostaa, että toisen henkilön kuvaaminen ilman lupaa pukuhuoneessa tai muussa vastaavassa tilassa on Liikun pukuhuoneissa kielletty ja rikoslain 24 luvun 6 §:n mukaisesti tuomittava salakatseluna. Asiakas sitoutuu siihen, että mikäli hän kuvaa pukuhuoneessa siten että kuvassa näkyy myös muita, kysyy hän suostumuksen kuvaamiselle muilta pukuhuoneessa olevilta.

Jäsenen tulee ilmoittaa Liikkuun nimen, puhelinnumeron, sekä osoitteen muutoksesta.

Liikku pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintojen muutokset ilmoitetaan Liikun verkkosivuilla ja jäsenille lähetettävällä uutiskirjeellä ja ne astuvat voimaan ilmoituspäivää seuraavan kuun alusta lukien. Liikulla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä Yleisiä Sopimusehtoja. Kulloinkin voimassa olevat Yleiset Sopimusehdot löytyvät Liikun verkkosivuilta.

Liikulla ei ole velvollisuutta hyvittää jäsenen maksamia maksuja, mikäli se joutuu hetkellisesti sulkemaan Liikun kuntosalin tai osan kuntosalista siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai muiden vastaavien syiden vuoksi.

Liikulla on oikeus siirtää sopimus kolmannelle osapuolelle ilman jäsenen nimenomaista suostumusta.

Liikku ei ole vastuussa ylivoimaisista esteistä, jotka estävät tai rajoittavat Liikun jäsentä käyttämästä Liikun kuntosalia. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan sellainen tapahtuma, jota Liikku ei ole voinut ennakoida tai estää kohtuullista huolellisuutta noudattaen. Ylivoimaisia esteitä ovat esimerkiksi sota, epidemiat, pandemiat, sisäiset levottomuudet, luonnonmullistukset, yleinen liikenteen tai tietoliikenteen keskeytyminen, lakko tai muu yhtä merkittävä ja epätavallinen syy.

Kuukausimaksusi hoituvat e-laskuna. Ohjeen e-laskun tekemiseen saat sähköpostitse. E-lasku tilataan kerran ja voit halutessasi valita automaattisen hyväksynnän, jolloin maksut veloittuvat suoraan tililtäsi eräpäivänä. Mikäli et tee e-laskutilausta, saat paperisen laskun. Paperisissa laskuissa on viiden euron laskutuslisä. Suosittelemme vahvasti e-laskun käyttämistä.

Kuukausimaksun voit liittymisen jälkeen maksaa myös Smartumin, Edenredin, Tyky virikesetelien sekä ePassin avulla. Nämä tulee toimittaa Liikulle viimeistään neljä viikkoa ennen toivottua hyvityskuukauden eräpäivää. Muuten hyvitys kohdistuu seuraavalle kuukaudelle. Lue lisää jäsenyydestä ja maksamisesta

Liittymismaksu: 

 • Uusi jäsen: 29,90 €
 • Entinen jäsen: 9,90 € 
  • + jäsenkortti 9,90 €, mikäli vanha korttisi ei ole enää tallessa
 • Liittyessä peritään liittymismaksu sekä ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu / vuosijäsenyysmaksu

Kuukausijäsenyys 1 kk irtisanomisajalla:

 • Yksi kuntokeskus: 34,90 €/kk
 • Kaikki kuntokeskukset: 39,90 €/kk

Vuosijäsenyys

 • Yksi kuntokeskus: 348 €
 • Kaikki kuntokeskukset: 398 €
 • Voit maksaa jäsenyytesi myös liikuntasaldolla (Smartum, ePassi, Edenred) tai liikuntaseteleillä.
 • Sinulla tulee olla aktiivinen jäsenyys siirtääksesi liikuntaetua Liikkuun. Mikäli jäsenyytesi ei ole aktiivinen, liity jäseneksi osoitteessa liikku.fi tai aktivoi vanha jäsenyytesi ensin OmaLiikussa. Tämän jälkeen voit ladata liikuntaetua Liikkuun ja se tallentuu OmaLiikku-tilillesi. Liikuntasaldon ja -setelien käsittelyaika on 4 viikkoa, ja käytämme saldoa tulevien kuukausimaksujesi maksamiseen. Liittymis-/uudelleenliittymismaksu maksetaan aina verkkomaksuna.
  • Poikkeuksena voit käyttää Smartum- tai ePassi-saldoa suoraan verkkokaupassa, mikäli saldo riittää kattamaan liittymismaksun (29,90 €) tai uudelleenliittymismaksun (9,90 €) ja ensimmäisen kuukauden treenimaksun (34,90 /39,90 €) tai vuosijäsenyyden (348 € / 398 €).
 • Voit ladata kerralla niin paljon saldoa jäsenyyteesi kuin haluat. Saldo kuittaa jäsenmaksujasi niin kauan kuin sitä riittää. Saat automaattisesti laskun, kun saldo on käytetty loppuun.
 • Liikuntaetu on aina henkilökohtainen, eikä sitä voi siksi käyttää muiden jäsenyyteen.
 • Lue liikuntaetukohtaiset ohjeet maksamiseen täältä.

Liikku on sovelletusti esteetön kuntokeskus. Liikkuun pääsee kulkemaan pyörätuolilla ma-ke klo 16-19 välillä, kun paikalla on keskusvastaava, joka voi auttaa liikuntaesteisen henkilön sisäänpääsyssä ja kulkemisessa. Tällöin myös avustaja voi kulkea liikuntaesteisen mukana ilman erillistä kulkuoikeutta.

Kun henkilökuntaa ei ole läsnä, eli ma-ke klo 16-19 ulkopuolisina aikoina, kulku Liikkuun on kulunvalvonnan vuoksi ainoastaan sakaraportista. Mikäli sakaraportista kulkeminen vaatii avustajan mukanaolon, on huomioitava, että tunnistus- ja turvallisuussyistä myös avustajalla tulee olla oma henkilökohtainen jäsenyys Liikkuun.

Lisäksi on myös mahdollista sopia etukäteen Liikun valmentajan kanssa siitä, että hän avustaa sisäänkäynnissä ja treenissä. Näistä palveluista kukin valmentaja veloittaa oman hinnastonsa mukaisesti.

Näin noudat jäsenkorttisi

Liityttyäsi saat sähköpostiisi 6-numeroisen PIN-koodin, jolla voit noutaa jäsenkorttisi Liikun jäsenkorttiautomaatista 72 tunnin sisällä liittymisestä.

Näppäile koodisi ulko-oven lukijaan. Löydät jäsenkorttiautomaatin sisäänkäynnin vierestä. Näppäile PIN-koodisi automaattiin ja paina OK. Korttisi toimii nyt ulko-oven, kulkuportin ja pukukaapin avaimena. Voit tehdä jäsenkortillasi myös ostoksia Liikun välipala-automaatista (vaatii e-laskusopimuksen). Korttisi on henkilökohtainen.

Jäsenyystyypit