Tutustu ilmaiseksi ma-ke klo 16-19

Liity helposti netissä

Treenaa vuoden jokaisena päivänä klo 5-23

Tervetuloa Liikkuun!

Olet lämpimästi tervetullut Liikkuun. Liittyminen ja tutustuminen on helpompaa, kuin uskotkaan. Tarkemmat ohjeet löydät klikkaamalla:

Näin tutustut Liikkuun

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Liikkuun ma–ke klo 16–19, jolloin henkilökunta on paikalla sinua vastassa. Treenaamaan voi jäädä pidemmäksikin aikaa. Testitreenillä voi käydä kerran.

Tutustu oman paikkakuntasi Liikkuun myös netissä:

Näin liityt Liikkuun

Liity jäseneksi Liikun verkkokaupassa.

Valitse haluamasi keskus ja jäsenyystyyppi. Täytä liittymislomake ja maksa liittyminen ja ensimmäinen treenikuukausi tai vuosijäsenyys verkkokaupassa. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum Saldo ja ePassi. Voit noutaa jäsenkorttisi Liikun jäsenkorttiautomaatista sähköpostiisi saamallasi PIN-koodilla. Koodi on voimassa 72 tuntia.

Muista tehdä e-laskusopimus verkkopankissasi 7 päivän sisällä liittymisestä. Paperilaskuista veloitetaan 5 euron laskutuslisä.

Aktivoi vanha jäsenyytesi OmaLiikussa

Tällöin liittymismaksu on vain 9 € normaalin 29 € sijaan. Jäsenyys aktivoituu käyttöösi välittömästi ja pääset treenaamaan vanhalla jäsenkortillasi vaikka saman tien. Jos tarvitset uuden kortin, voit tilata sen liittymisen yhteydessä. Uudesta kortista veloitamme 9 €. Voit noutaa kortin 72 tunnin sisällä liittymisestä Liikun jäsenkorttiautomaatista tai tutustumisaikana ma-ke klo 16-19. Kortti on voimassa välittömästi.

Liikun jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Laskutus alkaa kolme (3) vuorokautta liittymisen jälkeen.

Mikäli Liikku havaitsee kortin väärinkäytöksiä, on sillä oikeus päättää jäsenyys välittömästi ja periä jäseneltä 200 euron sopimusrikkomusmaksu. Mikäli jäsenyys on päätetty väärinkäytöksen takia, Liikulla ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja maksuja jäsenelle.

Liikku voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi.

Mikäli jäsenyys on keskeytetty maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi, tulee jäsenen ottaa yhteyttä sähköpostilla Liikkuun osoitteeseen info@liikku.fi sopiakseen maksamattomien laskujen maksamisesta ja jäsenyyden palauttamisesta. Liikulla on oikeus siirtää maksamattomat laskut perintään.

Jäsenyydessä ei ole taukomahdollisuutta, paitsi raskauden, asepalveluksen tai vakavan sairauden perusteella. Tauosta tulee sopia sähköpostitse osoitteessa info@liikku.fi ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Tauon ehtona on vähintään 12 kuukautta kestänyt yhtäjaksoinen jäsenyys. Vuosijäsenyyttä ei voi tauottaa.

Kuntoilu Liikussa tapahtuu jäsenen omalla vastuulla ja jäsenen tulee noudattaa Liikun kuntokeskuksissa esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Jäsenen tulee huomioida, että Liikussa ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Liikku ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat jäsenelle tai tämän omaisuudelle. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

Jäsenen tulee ilmoittaa Liikkuun nimen, puhelinnumeron, osoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Liikku pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintojen muutokset ilmoitetaan Liikun verkkosivuilla ja jäsenille lähetettävällä uutiskirjeellä ja ne astuvat voimaan ilmoituspäivää seuraavan kuun alusta. Liikulla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä Yleisiä Sopimusehtoja. Kulloinkin voimassa olevat Yleiset Sopimusehdot löytyvät Liikun verkkosivuilta.

Liikku ei ole vastuussa ylivoimaisista esteistä, jotka estävät tai rajoittavat Liikun jäsentä käyttämästä Liikun kuntosalia. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan sellainen tapahtuma, jota Liikku ei ole voinut ennakoida tai estää kohtuullista huolellisuutta noudattaen. Ylivoimaisia esteitä ovat esimerkiksi sota, epidemiat, pandemiat, sisäiset levottomuudet, luonnonmullistukset, yleinen liikenteen tai tietoliikenteen keskeytyminen, lakko tai muu yhtä merkittävä ja epätavallinen syy.

Liikulla ei ole velvollisuutta hyvittää jäsenen maksamia maksuja, mikäli se joutuu hetkellisesti sulkemaan Liikun kuntosalin tai osan kuntosalista siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai muiden vastaavien syiden vuoksi.

Liikulla on oikeus siirtää sopimus kolmannelle osapuolelle ilman jäsenen nimenomaista suostumusta.

Kuukausimaksusi hoituvat e-laskuna. Ohjeen e-laskun tekemiseen saat sähköpostitse. E-lasku tilataan kerran ja voit halutessasi valita automaattisen hyväksynnän, jolloin maksut veloittuvat suoraan tililtäsi eräpäivänä. Mikäli et tee e-laskutilausta, saat paperisen laskun. Paperisissa laskuissa on viiden euron laskutuslisä. Suosittelemme vahvasti e-laskun käyttämistä.

Kuukausimaksun voit liittymisen jälkeen maksaa myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin, Tyky virikesetelien sekä ePassin avulla. Nämä tulee toimittaa Liikulle viimeistään neljä viikkoa ennen toivottua hyvityskuukauden eräpäivää. Muuten hyvitys kohdistuu seuraavalle kuukaudelle. Lue lisää jäsenyydestä ja maksamisesta

Liittymismaksu (peritään liittymisen yhteydessä): 

  • Uusi jäsen: 29 € (sis. jäsenyyden ja jäsenkortin)
  • Entinen jäsen: 9 € (+ jäsenkortti 9 €, mikäli vanha korttisi ei ole enää tallessa)

Kuukausijäsenyys 1 kk irtisanomisajalla:

  • Yksi kuntokeskus: 29 €/kk
  • Kaikki kuntokeskukset: 34 €/kk

Vuosijäsenyys

  • Yksi kuntokeskus: 300 €
  • Kaikki kuntokeskukset: 350 €

Näin noudat jäsenkorttisi

Liityttyäsi saat sähköpostiisi 6-numeroisen PIN-koodin, jolla voit noutaa jäsenkorttisi Liikun jäsenkorttiautomaatista 72 tunnin sisällä liittymisestä.

Näppäile koodisi ulko-oven lukijaan. Löydät jäsenkorttiautomaatin sisäänkäynnin vierestä. Näppäile PIN-koodisi automaattiin ja paina OK. Korttisi toimii nyt ulko-oven, kulkuportin ja pukukaapin avaimena. Voit tehdä jäsenkortillasi myös ostoksia Liikun välipala-automaatista (vaatii e-laskusopimuksen). Korttisi on henkilökohtainen.

Jäsenyystyypit