Aktivoi

jäsenyytesi

 

Liikkuun on helppo palata. Voit aktivoida jäsenyytesi OmaLiikku-palvelussa ja pääset treenaamaan vaikka saman tien. Lue alta, miten vanha jäsenkorttisi toimii tai mistä saat uuden kortin poisheitetyn tilalle. Tervetuloa takaisin!

Vanha korttini on vielä tallessa

 

 

Voit aktivoida vanhan korttisi OmaLiikku-palvelussa, jolloin liittymismaksusi on 9,90 € normaalin 29,90 euron sijaan. Kirjautua voit samalla sähköpostiosoitteella, jolla olet Liikkuun aikanasi liittynyt. Valitse haluamasi toimipiste ja jäsenyysmuoto, ja maksa liittyminen ja ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu/vuosijäsenyys. Voit maksaa jäsenyyttäsi myös Smartum- tai ePassi-saldolla.

Huomaathan, että jo OmaLiikkuun ladattua etusaldoa ei voida käyttää ennen jäsenyyden aktivointia. Saldo on käytettävissäsi, kun olet maksanut liittymisen ja ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun/vuosijäsenyyden verkkokaupassa.

Vanha korttisi aktivoituu käyttöösi välittömästi ja pääset treenaamaan heti! Mikäli haluat muuttaa toimipistettä, ilmoita siitä info@liikku.fi

Olen ollut Liikun jäsen, mutta tarvitsen uuden kortin

Voit aktivoida jäsenyytesi OmaLiikku-palvelussa, jolloin liittymismaksusi on 9,90 € normaalin 29,90 euron sijaan. Uudesta kortista veloitamme 9,90 €. 

Valitse haluamasi toimipiste ja jäsenyysmuoto, sekä valitse verkkokaupassa tarvitsevasi uuden jäsenkortin. Maksa liittyminen, ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu/vuosihinta sekä uusi jäsenkortti verkkokaupassa. Voit maksaa jäsenyyttäsi myös Smartum- tai ePassi-saldolla. Jäsenyys aktivoituu käyttöösi välittömästi. 

Huomaathan, että aiemmin ladattua saldoa ei voida käyttää ennen jäsenyyden aktivointia. Saldo on käytettävissäsi, kun olet maksanut liittymisen ja ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun/vuosijäsenyyden verkkokaupassa.

Voit hakea uuden kortin Liikusta päivystysaikaan ma-ke klo 16-19 tai jäsenkorttiautomaatista 72 h sisällä liittymisestä.

Kortti on toiminnassa heti ja pääset treenaamaan vaikka saman tien!