Liikku on 
edelläkävijä 

Moni kokee ahaa-elämyksen astuessaan ensi kertaa sisään Liikun kuntokeskukseen. Avarat ja valoisat tilat sekä viimeisintä teknologiaa edustavat laitteet yllättävät positiivisesti ja suorastaan houkuttelevat treenaamaan. Se on juuri se elämys, jonka Liikun perustajat Johanna ja Heikki Riihijärvi haluavat tarjota asiakkaille. Yrityksen filosofian mukaan tarjoamme ihmisille mahdollisuuden kuntoilla viihtyisässä ympäristössä liikaa kukkaroa rasittamatta.

Kun ensimmäinen Liikku avattiin Oulussa vuonna 2010, ns. budjettisalit alkoivat rantautua Suomeen. Pitkiä sitoumuksia edellyttävien jäsenklubien vastapainoksi haluttiin tarjota edullista peruspalvelua laajemmalle asiakaskunnalle. Liikku on yksi tämän trendin edelläkävijä ja kotimainen vaihtoehto, joka erottautuu satsaamalla palvelun laatuun ja sujuvuuteen. Korkealaatuisten tilojen lisäksi konseptiin kuuluvat helppo nettipohjainen asiointi ja ammattimaiset valmennuspalvelut.

Riihijärvet loivat Liikun käytännössä tyhjästä, uskoen vahvasti siihen, että kuntokeskustoimintaa voidaan kehittää heidän visionsa mukaisesti – tavoitteena markkinoiden paras hinta-laatusuhde ja reilu hinnoittelu. Kummallakin oli hyvä tausta alalle: Johannalla toimitusjohtajana perheensä liikuntakeskuksessa ja Heikillä jääkiekkoammattilaisena sekä personal trainer -koulutuksen pohjalta.

Alku ei ollut helppo, mutta sinnikkyys on tuottanut hedelmää. Jo muutamassa vuodessa Liikku kasvoi jäsenmäärältään Pohjois-Suomen suurimmaksi alan ketjuksi. Vuonna 2016 saatiin lisää eväitä kasvuun, kun suomalainen terveys- ja hyvinvointialan konserni COR Group tuli yrityksen pääomistajaksi. Tavoitteena on yhdessä kasvattaa Liikusta valtakunnallinen ketju.
 

Liikku kasvussa

2022

2022 Liikku Turku Satama (tammikuu), Liikku Espoo Otaniemi (helmikuu), Liikku Tampere Hermia (maaliskuu), Liikku Vaasa (marraskuu)

2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2013
2010

Liikun asiakastyytyväisyys on 97 %

38

Liikku toimii 38 toimipisteessä ympäri Suomen

Liikussa on lähes 50 000 jäsentä

Liikun asiakastyytyväisyys on 97 %

Liikku toimii 38 toimipisteessä ympäri Suomen

Liikussa on lähes 50 000 jäsentä