Sujuvaa treeniä!
 

Liikku Haukipudas palvelee osoitteessa Kirkkotie 1. Kuntokeskuksessa on 1000 neliötä upeaa treenitilaa.  Laitevalikoima on monipuolinen ja huippulaatuinen (mm. GYM80, Eleiko). Treenaamaan pääsee jäsenkortilla vuoden jokaisena päivänä klo 5–23. Kuukausimaksu on 29 €. Kuukausijäsenenä voit olla juuri sen aikaa, kun sinulle sopii 1 kk irtisanomisajalla.

Salin edessä on runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja. Tervetuloa tutustumaan maksutta ma–ke klo 16–19!

Uutta! Nyt Liikun jäsenille Coronarian Fysioterapiapalvelut Oulun Alasintien Liikussa! Jos vaikka olkapää, selkä tai polvi kipuilee treenatessa, tai sinulla on muuta vaivaa, kannattaa ehdottomasti pyytää ammattilaiselta apua. Nopea puuttuminen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja kiputiloihin nopeuttaa paranemista ja johtaa parempiin lopputuloksiin.  Lue lisää ja varaa aika!

Laitelista

MATRIX juoksumatto 5 kpl
MATRIX crosstrainer 5 kpl
MATRIX kuntopyörä 5 kpl
MATRIX istumakuntopyörä 2 kpl 
MATRIX porraskone 
CONSEPT 2 soutulaite 2 kpl 

GYM80 vaaka jalkaprässi 
GYM80 polven ojennuslaite 
GYM80 polven koukistuslaite istuen 
GYM80 pakarakone 
GYM80 reiden lähennyslaite 
GYM80 reiden loitonnuslaite 
GYM80 pystypunnerruslaite 
GYM80 vaakapunnerruslaite  
GYM80 yläviistopunnerruslaite 
GYM80 pec deck/takaolkapäälaite 
GYM80 selkälaite painopakallinen 
GYM80 vatsalaite painopakallinen 
GYM80 vatsa/selkälaite painopakallinen 
GYM80 vartalonkiertolaite 
GYM80 ylätalja 2 kpl 
GYM80 alatalja 
GYM80 ristikkäistalja 2 kpl 
GYM80 smith 2kpl 
GYM80 scott-penkki 
GYM80 jalkaprässi 
GYM80 hack-laite 
GYM80 alasvetolaite 
GYM80 pohjelaite 
GYM80 vaakasoutulaite 
GYM80 kevennetty leuanveto/Dippi  
GYM80 roomalainen penkki  
GYM80 vartalonojennuspenkki  
GYM80 penkkipunnerruspenkki 2 kpl  
GYM80 yläviistopunneruspenkki  
GYM80 vatsalaite  
GYM80 kyykkyteline  
GYM80 säädettävä penkki 2 kpl  
GYM80 tasainen penkki 2 kpl 

Käsipainot 1–40 kg
Kiintotangot 10–28 kg
Kahvakuulat 8–32 kg
Eleiko Tangot 20 kg 8 kpl
Trapbar

Steppilauta 5 kpl
Plyobox, 3 eri korkeutta
Jumppapallo 5 kpl
Kiertonivel tangolle
Bosu 3 kpl
Voimarulla 2 kpl
Vastuskuminauhoja
Foamroller 2 kpl
Hyppynaru 2 kpl

Salialueet

Alkulämmittelyn voi suorittaa joko aerobisilla laitteilla, kuten juoksumatolla, kuntopyörällä tai cross-trainerilla, tai sen voi tehdä esimerkiksi kehonpainoliikkeillä ja dynaamisella venyttelyllä. Sopiva aika alkulämmittelylle on noin 10–15 minuuttia.

Lämmittely valmistelee kehoa tulevaan treeniin, jolloin itse treeni menee paremmin perille. Huolellinen alkulämmittely suojaa myös loukkaantumisilta.

Monipuolisilla laitteilla on hyvä lähteä alkuun harjoittelussa. Laitteissa liikeradat ovat ohjattuja ja siten helppoja ja turvallisia suorittaa. Alkuun riittää 4–6 liikettä. Laitteet ovat hyvä apu myös edistyneemmän treenissä, sillä niillä voi tehdä niin sanottuja eristäviä liikkeitä, jolloin vaikutus kohdistuu tarkasti tietylle lihasryhmälle.

Kokenut treenaaja tekee ensin vapaapainoliikkeet ja valitsee sen jälkeen sopivat laitteet lihasten täsmällisempään väsyttämiseen. Liikun laitevalikoima on laaja ja laitteet ovat laadultaan huippuluokkaa. Laitteiden huoltoon ja toimivuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

Harjoittelussa kannattaa suosia myös vapailla painoilla treenaamista. Käsipainot, levytangot ja kahvakuulat sekä kehonpainolla tehtävät harjoitteet haastavat tukilihaksia ja kehittävät kehonhallintaa ja koordinaatiota.

Vapailla painoilla on mahdollista tehdä niin sanottuja moninivelliikkeitä, jotka rasittavat kehoa tehokkaasti ja monipuolisesti. Jokaisesta Liikusta löytyy laaja vapaapainoalue, joka on varusteltu mm. Eleikon tangoilla ja levypainoilla.

Kehonhuolto on keskeinen osa harjoittelua. Kevyet venyttelyt ennen ja jälkeen treenin sekä vaikkapa putkirullaus varmistavat, että keho on valmis sekä treeniin että palautumiseen. Kehonhuoltoalueella on jumppakeppejä ja –palloja, venyttelymatot, kuminauhoja sekä putkirullia. Aluetta voit käyttää myös kehonpainoharjoitteluun.

Tutustu Liikkuun

Paras treeni on tehty treeni

Tutustu ja liity

Liikku Haukipudas

Kirkkotie 1

90830 Haukipudas

info@liikku.fi

Loistavat salit ympäri Suomea
ja sama rento fiilis
paikkakunnasta
riippumatta!

Liikku on treenaajan mieleen. Huippulaatuiset ja monipuoliset laitteet, modernit, valoisat tilat ja loistavat sijainnit - Liikussa hinta ja laatu todellakin kohtaavat. 9/10 jäsenestämme suosittelisi Liikkua tuttavalleen!

Lue, mitä jäsenemme sanovat meistä ja liity jäseneksi