Lahden parhaat kuntosalit

Liikku Lahti Hennala & Liikku Lahti Mukkula

Avoinna jäsenille joka päivä klo 5-23

Koronavirus puhuttaa. Kootut tiedotteemme sekä ajantasaiset tiedot mahdollisista poikkeuksista kuntokeskuksissamme löydät täältä.

Kuntokeskus Liikku on elämäniloinen ja reilu kuntosali, josta ei tilaa ja happea puutu.  Tutustu tarkemmin Lahden alueen Liikkuihin, Liikku Mukkulaan ja Liikku Hennalaan. Läheltä löytyy myös Liikku Hollola. Kaikkien liikkujen jäsenyys 34 € /kk tai 350 €/vuosi.

Nähdään Liikussa!

Ps. Tiesitkö, että lisäämällä viisi euroa kuukausimaksuusi saat kaikki Suomen Liikut, mukaanlukien Liikku Hennalan, Mukkulan ja Hollolan, käyttöösi? Jäsenyyden laajentaminen onnistuu helposti sähköpostilla info(at)liikku.fi.

Kuntokeskus Liikku Lahti Hennala

Kuntokeskus Liikku Lahti Hennala on nyt avattu osoitteeseen Helsingintie 138. Tutustu ilmaiseksi ma-ke klo 16-19!

Kuntokeskus Liikku Lahti Mukkula

Kuntokeskus Liikku Lahti Mukkula on tilava, raikas ja reilu kuntosali, joka on suunniteltu tehokkaaseen ja sujuvaan treeniin. Laadun suhteen rima on korkealla, kun taas kynnys treenaamiseen on matala. Auton saat Liikun pihaan ilmaiseen parkkiin, joten aikaa ei mene turhaan pyörimiseen. 

 

Kaikki Suomen Liikut käytössäsi

 

Tiesitkö, että lisäämällä 5 euroa kuukausimaksuusi tai 50 euroa vuosimaksuusi, saat kaikki Suomen Liikut käyttöösi? Voit laajentaa jäsenyytesi helposti lähettämällä viestiä osoitteeseen info@liikku.fi.