Oulun parhaat kuntosalit

Liikku Kaakkuri, Liikku Limingantulli & Liikku Rusko

Avoinna jäsenille joka päivä klo 5-23

Alakko nää liikkumaan? Oulussa se onnistuu kolmen kuntokeskuksen voimin. Liikussa riittää tilaa, raikasta ilmaa ja rentoa meininkiä. Paras treeni on tehty treeni!

Tutustu tarkemmin Liikku KaakkuriinLiikku Limingantulliin ja Liikku Ruskoon. Parhaan kuvan Liikusta ja siellä treenaamisesta saat, kun tulet käymään testitreenillä ma-ke klo 16-19. Se on ilmaista, eikä menoasi jarruteta myyntineuvotteluilla tai muulla ylimääräisellä. Juttelemaan toki saa jäädä! Tule, testaa ja päätä rauhassa.

Nähdään Liikussa!

Ps. Tiesitkö, että lisäämällä viisi euroa kuukausimaksuusi saat kaikki Oulun ja muun Suomen Liikut käyttöösi? Jäsenyyden laajentaminen onnistuu helposti sähköpostilla info(at)liikku.fi.

Kuntokeskus Liikku Kaakkuri

Mahdottoman hyvä kuntosali mahdottoman hyvällä paikalla. Siinäpä Kaakkurin Liikun kauneus kiteytettynä. Kuntokeskus Liikun puitteet on suunniteltu tehokkaaseen ja sujuvaan treeniin ammattiurheilijan tarkkuudella ja laadun osalta rima nostettu kaikin puolin korkealle. Treenaamisen kynnys taas on kuntosalillamme hyvin, hyvin matala, sillä jäsenyys on reilu ja ilmapiiri kannustava ja mutkaton. Auton saa takuuvarmasti ilmaiseen parkkiin, joten aikaa säästyy itse treeniin.

Kuntokeskus Liikku Limingantulli

Tämä on se aito ja alakuperäinen Alasintien Liikku, joka syntymällään mullisti kuntokeskusalan sekä Oulussa että Suomessa. Mahtava kuntosali kaikin puolin. Täällä elämänilo ja rento tekemisen meininki tervehtivät jokaista treenaajaa. Hinta-laatusuhde on lyömätön. Detaljina mainittakoon, että Alasintien Liikku on myös Liikun pienen, mutta pirteän hallintotiimin vakituinen treenipaikka. Vahva suositus!

Kuntokeskus Liikku Rusko

Ruskon Kuntokeskus Liikku on Oulun uusin Liikku. Kuntosali koki raikkaan uudistuksen ja sali on entistä valoisampi, raikkaampi ja vihreämpi. Eikä happi ei taatusti lopu kesken. Puitteet on suunniteltu sujuvaan ja tehokkaaseen treeniin, eikä laadusta tingitä. Kuntosalin sijainti on siitä kiva, että tänne kurvaa kätevästi autolla vaikka työmatkalla tai kauppareissulla, eikä parkkipaikkaa tarvitse erikseen etsiä. Nähdään Liikussa!