Valoa, tilaa ja rento meininki

Metsokankaantie 3

Avoinna jäsenille joka päivä klo 5-23
 

Mahdottoman hyvä kuntosali mahdottoman hyvällä paikalla. Siinäpä Kaakkurin Liikun kauneus kiteytettynä. Kuntokeskus Liikun puitteet on suunniteltu tehokkaaseen ja sujuvaan treeniin ammattiurheilijan tarkkuudella ja laadun osalta rima nostettu kaikin puolin korkealle. Treenaamisen kynnys taas on kuntosalillamme hyvin, hyvin matala, sillä jäsenyys on reilu ja ilmapiiri kannustava ja mutkaton. Auton saa takuuvarmasti ilmaiseen parkkiin, joten aikaa säästyy itse treeniin.

Alta löydät tietoa Liikun reilusta jäsenyydestä, aukioloajoista, laitevalikoimasta ja muista tärkeistä asioista. Parhaan kuvan Liikusta ja siellä treenaamisesta saat, kun tulet käymään testitreenillä ma-ke klo 16-19. Se on ilmaista, eikä menoasi jarruteta myyntineuvotteluilla tai muulla ylimääräisellä. Juttelemaan toki saa jäädä! Tule, testaa ja päätä rauhassa.

Nähdään Liikussa!

Paras treeni on tehty treeni

Liikkuun on helppo tulla

Kaakkurin Liikun vastuuvalmentaja Susanna on sinua vastassa, kun tulet tutustumaan ma-ke klo 16-19

Jäsenyys

Liittymismaksu (peritään liittymisen yhteydessä): 

  • Uusi jäsen: 29 € (sis. jäsenyyden ja jäsenkortin)
  • Entinen jäsen: 9 € (+ jäsenkortti 9 €, mikäli vanha korttisi ei ole enää tallessa. Kortin nouto Liikusta 0 €, postituksesta perimme käsittelykulun)

Kuukausijäsenyys 1 kk irtisanomisajalla:

  • Yksi kuntokeskus: 29 €/kk
  • Kaikki kuntokeskukset: 34 €/kk

Vuosijäsenyys

  • Yksi kuntokeskus: 300 €
  • Kaikki kuntokeskukset: 350 €

Liikun jäseneksi liittyminen on helppoa. Täytä liittymislomake, jonka jälkeen siirryt automaattisesti verkkopankkiin. Maksa liittymismaksu sekä ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu ja saat jäsenkorttisi postitse viiden arkipäivän kuluessa liittymisestä. Voit myös maksaa kertamaksulla vuosijäsenyyden. Liittymismaksun maksamiseen käy myös Smartum saldo ja ePassi.

Liikun jäsenyys on voimassa välittömästi, kun saat korttisi. Kortti toimii välittömästi. Laskutuskausi alkaa seitsemän vuorokautta ostohetkestä. Ikäraja kuntokeskukseen on 13 vuotta ja kaikilla salilla kävijöillä tulee olla oma kortti.

Kuukausimaksusi hoituvat e-laskuna. Ohjeen e-laskun tekemiseen saat jäsenkorttisi mukana sekä sähköpostitse. E-lasku tilataan kerran ja voit halutessasi valita automaattisen hyväksynnän, jolloin maksut veloittuvat suoraan tililtäsi eräpäivänä. Mikäli et tee e-laskutilausta, saat paperisen laskun. Paperisissa laskuissa on viiden euron laskutuslisä. Suosittelemme vahvasti e-laskun käyttämistä.

Kuukausimaksun voit liittymisen jälkeen maksaa myös Smartumin, Edenredin, Eazybreakin, Tyky virikesetelien sekä ePassin avulla. Nämä tulee toimittaa Liikulle viimeistään neljä viikkoa ennen toivottua hyvityskuukauden eräpäivää. Muuten hyvitys kohdistuu seuraavalle kuukaudelle. Lue lisää jäsenyydestä ja maksamisesta

Voit aktivoida jäsenyytesi OmaLiikku-palvelussa, jolloin liittymismaksusi on 9 € normaalin 29 euron sijaan. Jäsenyys aktivoituu käyttöösi välittömästi ja pääset treenaamaan vanhalla jäsenkortillasi vaikka saman tien.

Mikäli jäsenkorttisi ei ole enää tallessa, voit hakea uuden kortin Liikusta päivystysaikaan ma-ke klo 16-19. Uudesta kortista veloitamme 9 €. Voimme halutessasi myös lähettää kortin postitse, otathan tällöin yhteyttä info@liikku.fi. Postitse lähetettävien korttien hintaan lisätään käsittelykulu. Kortti on voimassa välittömästi.

Liikun jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Mikäli Liikku havaitsee kortin väärinkäytöksiä, on sillä oikeus päättää jäsenyys välittömästi ja periä jäseneltä 200 euron sopimusrikkomusmaksu. Mikäli jäsenyys on päätetty väärinkäytöksen takia, Liikulla ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja maksuja jäsenelle.

Liikku voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi.

Mikäli jäsenyys on keskeytetty maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi, tulee jäsenen ottaa yhteyttä sähköpostilla Liikkuun osoitteeseen info@liikku.fi sopiakseen maksamattomien laskujen maksamisesta ja jäsenyyden palauttamisesta. Liikulla on oikeus siirtää maksamattomat laskut perintään.

Jäsenyydessä ei ole taukomahdollisuutta, paitsi raskauden, asepalveluksen tai vakavan sairauden perusteella. Tauosta tulee sopia erikseen Liikun henkilökunnan kanssa ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Taukoaika hyvitetään sen jälkeen, kun 12 kuukautta jäsenyyttä on maksettu.

Kuntoilu Liikussa tapahtuu jäsenen omalla vastuulla ja jäsenen tulee noudattaa Liikun kuntokeskuksissa esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Jäsenen tulee huomioida, että Liikussa ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Liikku ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat jäsenelle tai tämän omaisuudelle. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

Jäsenen tulee ilmoittaa Liikkuun nimen, puhelinnumeron, osoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Liikku pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintojen muutokset ilmoitetaan Liikun verkkosivuilla ja jäsenille lähetettävällä uutiskirjeellä ja ne astuvat voimaan ilmoituspäivää seuraavan kuun alusta. Liikulla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä Yleisiä Sopimusehtoja. Kulloinkin voimassa olevat Yleiset Sopimusehdot löytyvät Liikun verkkosivuilta.

Liikulla ei ole velvollisuutta hyvittää jäsenen maksamia maksuja, mikäli se joutuu hetkellisesti sulkemaan Liikun kuntosalin tai osan kuntosalista siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai muiden vastaavien syiden vuoksi.

Liikulla on oikeus siirtää sopimus kolmannelle osapuolelle ilman jäsenen nimenomaista suostumusta.

Liikussa sinä päätät itse jäsenyytesi pituudesta. Toistaiseksi voimassa olevan kuukausijäsenyyden voit irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla. Irtisanomisaika lasketaan jokaisen jäsenen henkilökohtaisesta eräpäivästä, joka määräytyy liittymisen mukaan. Irtisanomisesta tulee aina tehdä ilmoitus Liikkuun. Vuosijäsenyys päättyy automaattisesti vuoden kuluttua liittymisestä. Tämän jälkeen voit halutessasi joko uusia vuosijäsenyytesi tai vaihtaa sen kuukausijäsenyyteen. Irtisanoutua voit OmaLiikku -palvelun kautta. Kirjautumistunnus on se sähköpostiosoite, jolla olet luonut jäsenyytesi. Salasanan saat tilattua kirjautumissivun linkistä. Säilytäthän vanhan jäsenkorttisi, voit aktivoida sen myöhemmin uudelleen käyttöösi vain 9 eurolla.

Paras treeni on tehty treeni

Millainen paikka on Kuntokeskus Liikku? Mitä tarkoittaa "Paras treeni on tehty treeni"? Ketkä ovat Liikun taustalla?

Treenasitpa sitten kymmenen minuuttia juoksumatolla tai kovan, olympialaisiin valmistavan treenin, Liikku on sinua varten. Tervetuloa tutustumaan ilmaiseksi ma-ke klo 16-19!

Laitelista

Juoksumatto 6 kpl
Kuntopyörä 6 kpl
Istumakuntopyörä 2 kpl
Crosstrainer 5 kpl
Spinningpyörä 6 kpl
Soutulaite 2 kpl
Venyttelylaite 2 kpl
Hiihtoergo
Porraskone

Glute Builder
Vaakapunnerruslaite
Rintalaite 1 kpl
Yläviistopunnerruslaite
Pystypunnerruslaite
Pec Deck
Ristikkäistalja 3 kpl
Vaakasoutu
Polven koukistuslaite istuen
Polven koukistuslaite maaten
Polven ojennuslaite 2 kpl
Reidenlähennyslaite
Reidenloitonnuslaite
Pohjelaite istuen
Jalkaprässi istuen
Pakarakone maaten
Jalkaprässi 2 kpl
Hack-kyykky teline
Vartalonojennuspenkki
Roomalainen penkki
Alasvetolaite
Kevennettydippi/leuanvetolaite
Neliasemainentalja 2 kpl
Selkälaite painopakallinen
Vatsalaite painopakallinen
Vartalonkiertolaite
Ab Coaster -vatsalaite
Dippiteline 2 kpl
T-tankosoutulaite
Kyykkypaikka 10 kpl
Penkkipunneruspenkki 4 kpl
Vinopenkkipunneruspenkki
Smith-teline 3 kpl
Leuanvetotanko 2 kpl
Nyrkkeilysäkki
Vatsakeinu
Ojentajapunnerruslaite
Crosscore 2 kpl
Maastavetolaite
Pakaralaite, levykuormitteinen
Kiskohack

Kahvakuulat 4–32 kg
Käsipainot 1–50 kg 
Kiintotangot 10–28 kg
Taittopenkit 5 kpl
Suorat penkit 4 kpl
Scott-penkki
Kiertonivel tangolle/kulmasoutu teline

Hyppynaru 2 kpl
Kierotanko 3 kpl
Steppilauta 5 kpl
Bosu 5 kpl
Jumppapallo 6 kpl
Voimarulla 3 kpl
Hyppypenkit 3 kpl
Vastuskuminauhat
Foamrollerit
Hyppylaatikko
Trapbar

Salialueet

Alkulämmittelyn voi suorittaa joko aerobisilla laitteilla, kuten juoksumatolla, kuntopyörällä tai cross-trainerilla, tai sen voi tehdä esimerkiksi kehonpainoliikkeillä ja dynaamisella venyttelyllä. Sopiva aika alkulämmittelylle on noin 10–15 minuuttia.

Lämmittely valmistelee kehoa tulevaan treeniin, jolloin itse treeni menee paremmin perille. Huolellinen alkulämmittely suojaa myös loukkaantumisilta.

Monipuolisilla laitteilla on hyvä lähteä alkuun harjoittelussa. Laitteissa liikeradat ovat ohjattuja ja siten helppoja ja turvallisia suorittaa. Alkuun riittää 4–6 liikettä. Laitteet ovat hyvä apu myös edistyneemmän treenissä, sillä niillä voi tehdä niin sanottuja eristäviä liikkeitä, jolloin vaikutus kohdistuu tarkasti tietylle lihasryhmälle.

Kokenut treenaaja tekee ensin vapaapainoliikkeet ja valitsee sen jälkeen sopivat laitteet lihasten täsmällisempään väsyttämiseen. Liikun laitevalikoima on laaja ja laitteet ovat laadultaan huippuluokkaa. Laitteiden huoltoon ja toimivuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

   

Harjoittelussa kannattaa suosia myös vapailla painoilla treenaamista. Käsipainot, levytangot ja kahvakuulat sekä kehonpainolla tehtävät harjoitteet haastavat tukilihaksia ja kehittävät kehonhallintaa ja koordinaatiota.

Vapailla painoilla on mahdollista tehdä niin sanottuja moninivelliikkeitä, jotka rasittavat kehoa tehokkaasti ja monipuolisesti. Jokaisesta Liikusta löytyy laaja vapaapainoalue, joka on varusteltu mm. Eleikon tangoilla ja levypainoilla.

Kehonhuolto on keskeinen osa harjoittelua. Kevyet venyttelyt ennen ja jälkeen treenin sekä vaikkapa putkirullaus varmistavat, että keho on valmis sekä treeniin että palautumiseen. Kehonhuoltoalueella on jumppakeppejä ja –palloja, venyttelymatot, kuminauhoja sekä putkirullia. Aluetta voit käyttää myös kehonpainoharjoitteluun.

Aamu:

05.30         30 min
06.15         55 min
07.15         30 min
08.00         30 min
08.45         55 min
09.45         55 min
10.45         30 min
11.30         30 min

Päivä:

12.15         55 min
13.15         30 min
14.00         30 min
14.45         30 min
15.30         55 min
16.30         55 min
17.30         30 min

Ilta:

18.15         30 min
19.00         55 min
20.00         30 min
20.45         55 min
21.45         55 min

 

LIIKKU Oulu Kaakkuri

Metsokankaantie  3 

90420 Oulu

info@liikku.fi

Loistavat kuntosalit ympäri Suomea
ja sama rento fiilis
paikkakunnasta
riippumatta!

Liikku on treenaajan mieleen. Huippulaatuiset ja monipuoliset laitteet, modernit, valoisat tilat ja loistavat sijainnit - Liikussa hinta ja laatu todellakin kohtaavat. 9/10 jäsenestämme suosittelisi Liikkua tuttavalleen!

Lue, mitä jäsenemme sanovat meistä ja liity jäseneksi