Kuntokeskus, jossa ihmisillä on väliä

Tutustu ilmaiseksi ma-ke klo 16-19

Rantaperkiönkatu 1

Rantaperkiön Liikussa on reilusti treenitilaa, eikä happi lopu kesken! Jäsenyys on reilu yhden kuukauden irtisanomisajalla ja treenaamaan pääset vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan klo 05-23.

Parhaiten tutustut Liikku Rantaperkiöön ilmaisella testitreenillä joka ma-ke klo 16-19, jossa menoasi ei jarruteta myyntineuvotteluilla tai muulla ylimääräisellä. Liikkuun liittyminen tapahtuu helposti verkossa ja voit noutaa oman korttisi heti korttiautomaatista ja aloittaa treenit vaikka saman tien!

Aloita tästä

Valitse jäsenyystyyppisi

Liikku Tampere Rantaperkiö

Rantaperkiönkatu 1

33900 Tampere

info@liikku.fi

Jäsenyys

Liittymismaksu: 

  • Uusi jäsen: 29,90 €
  • Entinen jäsen: 9,90 € 
    • + jäsenkortti 9,90 €, mikäli vanha korttisi ei ole enää tallessa
  • Liittyessä peritään liittymismaksu sekä ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu / vuosijäsenyysmaksu

Kuukausijäsenyys 1 kk irtisanomisajalla:

  • Yksi kuntokeskus: 34,90 €/kk
  • Kaikki kuntokeskukset: 39,90 €/kk

Vuosijäsenyys

  • Yksi kuntokeskus: 348 €
  • Kaikki kuntokeskukset: 398 €

Liikun jäseneksi liittyminen on helppoa. Täytä liittymislomake, jonka jälkeen siirryt automaattisesti verkkopankkiin. Maksa liittymismaksu sekä ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu ja nouda jäsenkorttisi sähköpostivahvistuksessasi olevalla koodilla Liikun jäsenkorttiautomaatista 3 vuorokauden (72 h) sisällä liittymisestä. Koodi käy kertaluontoisesti myös Liikun ulko-oven lukijaan. Voit myös maksaa kertamaksulla vuosijäsenyyden. Liittymismaksun maksamiseen käy myös Smartum saldo ja ePassi.

Liikun jäsenyys on voimassa välittömästi ja kortti toimii heti. Laskutuskausi alkaa kolme vuorokautta ostohetkestä, jotta ehdit varmasti noutaa korttisi. Ennakkoliittyjän jäsenyys alkaa salin avajaisista, jonka jälkeen kortti on noudettavissa Liikusta avajaispäivänä tai tutustumisaikoina ma-ke klo 16-19. Ikäraja kuntokeskukseen on 13 vuotta ja kaikilla salilla kävijöillä tulee olla oma kortti.

Kuukausimaksusi hoituvat e-laskuna. Ohjeen e-laskun tekemiseen saat sähköpostitse. E-lasku tilataan kerran ja voit halutessasi valita automaattisen hyväksynnän, jolloin maksut veloittuvat suoraan tililtäsi eräpäivänä. Mikäli et tee e-laskutilausta, saat paperisen laskun. Paperisissa laskuissa on viiden euron laskutuslisä. Suosittelemme vahvasti e-laskun käyttämistä.

Kuukausimaksun voit liittymisen jälkeen maksaa myös Smartumin, Edenredin, Tyky virikesetelien sekä ePassin avulla. Nämä tulee toimittaa Liikulle viimeistään neljä viikkoa ennen toivottua hyvityskuukauden eräpäivää. Muuten hyvitys kohdistuu seuraavalle kuukaudelle. Lue lisää jäsenyydestä ja maksamisesta

Voit aktivoida jäsenyytesi OmaLiikku-palvelussa, jolloin liittymismaksusi on 9,90 € normaalin 29,90 euron sijaan . Jäsenyys aktivoituu käyttöösi välittömästi ja pääset treenaamaan vanhalla jäsenkortillasi vaikka saman tien.

Mikäli jäsenkorttisi ei ole enää tallessa, voit hakea uuden kortin Liikusta päivystysaikaan ma-ke klo 16-19. Uudesta kortista veloitamme 9,90 €. Kortti on voimassa välittömästi.

Liikku – Yleiset Sopimusehdot

1. Jäsenyys

Liikun jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake, joka löytyy Liikun verkkosivuilta. Liittymislomakkeella valitaan jäsenyystyyppi (toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys tai vuosijäsenyys) sekä kuntosali tai kuntosalit, joissa jäsen haluaa kuntoilla.

Liikun jäsenyys edellyttää aloitusmaksun sekä kuukausimaksun tai vuosimaksun suorittamista valitusta jäsenyydestä riippuen. Alle 18-vuotias henkilö voi liittyä Liikun jäseneksi huoltajan suostumuksella. Jäsenyyden alaikäraja on 13 vuotta.

Jäsenyyteen kuuluu valitun kuntosalin tai valittujen kuntosalien rajoitukseton käyttö kuntosalin aukioloaikoina. Jäsenyys ei sisällä laiteopastusta eikä henkilökohtaista kuntosaliohjausta tai -ohjelmaa.

2. Aloitusmaksu

Jäseneksi liittymisen yhteydessä maksetaan kertaluontoinen aloitusmaksu. Aloitusmaksulla katetaan jäsenyyden perustamiskuluja sekä kulkukortin kustannukset. Aloitusmaksua ei palauteta.

Aloitusmaksu veloitetaan aina jäsenyyttä perustettaessa.

3. Jäsenyysvaihtoehdot

3.1. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäsenyyden irtisanomisaika on yksi jäsenyyskuukausi. Irtisanotun jäsenyyden päättymispäivä määräytyy jäsenen henkilökohtaisen laskujen eräpäivän mukaan. Eräpäivän muodostumisesta on kerrottu alempana. Irtisanominen tulee tehdä Liikun verkkosivujen kautta OmaLiikku-palvelussa tai lähettämällä vapaamuotoinen irtisanomisilmoitus sähköpostilla osoitteeseen info(at)liikku.fi.

Jäsenyyttä perustettaessa maksetaan liittymismaksu sekä ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu. Seuraavien kuukausien kuukausimaksu maksetaan e-laskulla tai alempana selostetuilla erikoismaksuvälineillä. Kuukausimaksujen eräpäiväksi tulee liittymispäivä lisättynä kolmella (3) päivällä. Jos jäseneksi liittyminen tapahtuu kuun 7. päivä, tulee eräpäiväksi seuraavina kuukausina 10. päivä.

Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden maksutavat:

a) E-lasku

Kuukausimaksu voidaan maksaa e-laskulla niin, että maksu veloitetaan eräpäivänä. Jäsenelle lähetetään ohjeet e-laskulla maksamiseen sähköpostitse liittymisen yhteydessä. E-laskusopimus tulee tehdä 3 päivän sisällä liittymisestä. Jäsenen tulee tutustua huolellisesti ohjeeseen, jotta maksu tulee suoritettua oikein. Mikäli e-laskusopimus ei ole voimassa, lasku lähetetään postitse ja paperilaskuun lisätään 5 euron laskutuslisä.

E-laskun yleiset ehdot:

Mikäli haluat maksaa Visa- tai MasterCard-korteilla, Liikku toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ja palvelut ostajalle.

Maksutapareklamaatioista vastaa Paytrail Oy (Entinen Suomen Verkkomaksut Oy). Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy Ohjelmakaari 10, 40500 Jyväskylä Puhelin: 0207 181730 y-tunnus: 2122839-7

b) Erikoismaksuvälineet 

Kuukausimaksu voidaan maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä, Smartum saldolla, Virikeseteleillä, ePassilla, Tyky-seteleillä, Tyky-onlinella, Edenredin mobiilimaksulla tai Liikun lahjakortilla. Edellä mainittuja maksuvälineitä kutsutaan näissä ehdoissa erikoismaksuvälineiksi. Allekirjoitetut setelit voi jättää Liikun kuntosaleilla sijaitseviin lukollisiin postilaatikkoihin tai ne voi tuoda henkilökohtaisesti Liikun kuntosaleille tutustumisaikana ma-ke klo 16.00–19.00. Smartum-saldo, ePassi, Tyky-online sekä Edenred-mobiilimaksu lähettävät kuitin maksusta suoraan Liikulle. 

Erikoismaksuvälineillä maksettaessa maksu lisätään asiakkaan OmaLiikku-tilin saldoon, joka vähenee automaattisesti tulevien kuukausien kuukausimaksuissa. Erikoismaksuvälineillä maksettaessa on maksu suoritettava viimeistään neljä viikkoa ennen sen kuukauden omaa eräpäivää mihin haluaa hyvityksen kohdistuvan. Mikäli maksu suoritetaan myöhemmin, tulee jäsenen maksaa kyseisen kuukauden kuukausimaksu laskulla. Tällöin erikoismaksuvälineellä tehty maksu hyvitetään seuraavien kuukausien kuukausimaksuista. Smartum saldoa, ePassia ja Liikun lahjakorttia lukuunottamatta erikoismaksuvälineillä ei voida maksaa aloitusmaksua eikä ensimmäisen kuukauden kuukausimaksua. OmaLiikku-tilille ladattu erikoismaksuvälinesaldo säilyy jäsenyyden päättymisen jälkeen tilillä ja on käytettävissä kolmen (3) vuoden ajan.  

c) Paperilasku

Paperilaskuun lisätään 5 euron laskutuslisä. Paperilasku lähetetään mikäli laskua ei voida muuten toimittaa. E-lasku on suositeltavin vaihtoehto.

3.2. Vuosijäsenyys

Vuosijäsenyys alkaa, kun aloitusmaksu ja vuosijäsenyys on kokonaisuudessaan maksettu. Vuosijäsenyys on voimassa vuoden määräajan jäsenyyden alkamispäivästä lukien, eikä sitä voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden. Vuosijäsenyyden päättyessä jäsenyyden voi uusia, lopettaa tai jäsenyystyyppiä muuttaa.

Vuosimaksu ja aloitusmaksu maksetaan jäsenyyttä perustettaessa. Mikäli haluat maksaa vuosijäsenyyden edellä mainituilla erikoismaksuvälineillä, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen info(at)liikku.fi ennen liittymislomakkeen täyttämistä.

4. Jäsenkortti

Liittymisen jälkeen jäsenelle lähetetään sähköpostitse PIN-koodi, jolla henkilökohtaisen jäsenkortin voi noutaa ensisijaiseksi valitun keskuksen jäsenkorttiautomaatista. Koodi on voimassa 72 tuntia. Kortin voi noutaa myös Liikusta tutustumisaikana ma-ke klo 16.00-19.00. Jäsenkortti on kulkukortti Liikun tiloihin ja se mahdollistaa Liikun palvelujen käytön jäsenyyden aikana. Jäsenkortti toimii myös pukukaappien avaimena.

Jäsenkortin katoamisesta on viipymättä ilmoitettava sähköpostitse Liikun henkilökunnalle. Korvaavan jäsenkortin voi noutaa Liikusta ma-ke klo 16.00-19.00. Vialliset kortit vaihdetaan veloituksetta, mutta käytössä vaurioituneen tai kadonneen kortin uusimisesta veloitetaan 9,90 € korvaus. Jäsenkortti on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

5. Yleiset jäsenehdot

Liikun jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Mikäli Liikku havaitsee kortin väärinkäytöksiä, on sillä oikeus päättää jäsenyys välittömästi ja periä jäseneltä 200 euron sopimusrikkomusmaksu. Mikäli jäsenyys on päätetty väärinkäytöksen takia, Liikulla ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja maksuja jäsenelle.

Liikku voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi. Lisäksi Liikulla on oikeus päättää jäsenyys, mikäli jäsen rikkoo näitä yleisiä sopimusehtoja, jossa tapauksessa Liikulla ei ole velvollisuutta palauttaa etukäteen maksettuja jäsenmaksuja.

Mikäli jäsenyys on keskeytetty maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi, tulee jäsenen ottaa yhteyttä sähköpostilla Liikkuun osoitteeseen info(at)liikku.fi sopiakseen maksamattomien laskujen maksamisesta ja jäsenyyden palauttamisesta. Liikulla on oikeus siirtää maksamattomat laskut perintään.

Jäsenyydessä ei ole taukomahdollisuutta, paitsi raskauden, asepalveluksen tai vakavan sairauden perusteella. Tauosta tulee sopia sähköpostitse osoitteessa info@liikku.fi ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Tauon ehtona on vähintään 12 kuukautta kestänyt yhtäjaksoinen jäsenyys. Vuosijäsenyyttä ei voi tauottaa.

Kuntoilu Liikussa tapahtuu jäsenen omalla vastuulla ja jäsenen tulee noudattaa Liikun kuntosaleilla esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Jäsenen tulee huomioida, että Liikussa ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Liikun tiloissa on tallentava kameravalvonta. Liikku ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat jäsenelle tai tämän omaisuudelle. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

Asiakas tiedostaa, että toisen henkilön kuvaaminen ilman lupaa pukuhuoneessa tai muussa vastaavassa tilassa on Liikun pukuhuoneissa kielletty ja rikoslain 24 luvun 6 §:n mukaisesti tuomittava salakatseluna. Asiakas sitoutuu siihen, että mikäli hän kuvaa pukuhuoneessa siten että kuvassa näkyy myös muita, kysyy hän suostumuksen kuvaamiselle muilta pukuhuoneessa olevilta.

Jäsenen tulee ilmoittaa Liikkuun nimen, puhelinnumeron, sekä osoitteen muutoksesta.

Liikku pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintojen muutokset ilmoitetaan Liikun verkkosivuilla ja jäsenille lähetettävällä uutiskirjeellä ja ne astuvat voimaan ilmoituspäivää seuraavan kuun alusta lukien. Liikulla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä Yleisiä Sopimusehtoja. Kulloinkin voimassa olevat Yleiset Sopimusehdot löytyvät Liikun verkkosivuilta.

Liikasuoritusten ja virheellisten maksujen palautuksesta peritään 5 € palvelumaksu.

Liikulla ei ole velvollisuutta hyvittää jäsenen maksamia maksuja, mikäli se joutuu hetkellisesti sulkemaan Liikun kuntosalin tai osan kuntosalista siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai muiden vastaavien syiden vuoksi.

Liikulla on oikeus siirtää sopimus kolmannelle ilman jäsenen nimenomaista suostumusta.

Liikku ei ole vastuussa ylivoimaisista esteistä, jotka estävät tai rajoittavat Liikun jäsentä käyttämästä Liikun kuntosalia. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan sellainen tapahtuma, jota Liikku ei ole voinut ennakoida tai estää kohtuullista huolellisuutta noudattaen. Ylivoimaisia esteitä ovat esimerkiksi sota, epidemiat, pandemiat, sisäiset levottomuudet, luonnonmullistukset, yleinen liikenteen tai tietoliikenteen keskeytyminen, lakko tai muu yhtä merkittävä ja epätavallinen syy.

Liikussa sinä päätät itse jäsenyytesi pituudesta. Toistaiseksi voimassa olevan kuukausijäsenyyden voit irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla. Irtisanomisaika lasketaan jokaisen jäsenen henkilökohtaisesta eräpäivästä, joka määräytyy liittymisen mukaan. Irtisanomisesta tulee aina tehdä ilmoitus Liikkuun.

Vuosijäsenyys päättyy automaattisesti vuoden kuluttua liittymisestä. Tämän jälkeen voit halutessasi uusia vuosijäsenyytesi tai vaihtaa sen kuukausijäsenyyteen. Irtisanoutua voit OmaLiikku -palvelun kautta. Kirjautumistunnus on se sähköpostiosoite, jolla olet luonut jäsenyytesi. Salasanan saat tilattua kirjautumissivun linkistä. Säilytäthän vanhan jäsenkorttisi, voit aktivoida sen myöhemmin uudelleen käyttöösi vain 9,90 eurolla. Huomioithan, että uudelleenaktivoituun jäsenyyteen sovelletaan 1.1.2023 päivitettyä hinnastoa. 

Tutustu Liikkuun

Paras treeni on tehty treeni

Liity jäseneksi

Näin liityt Liikkuun

Liity jäseneksi

Laitelista

MATRIX Juoksumatto 5kpl
MATRIX Crosstrainer 5kpl
MATRIX Kuntopyörä 5kpl
MATRIX Istumakuntopyörä 2kpl
MATRIX Porraskone
CONSEPT2 soutulaite 2kpl
CONSEPT2 hiihtoergo

MATRIX Glute Builder
GYM80 Vaakapunnerruslaite
GYM 80 Vaakasoutulaite
MATRIX Yläviistopunnerruslaite
GYM80 Pystypunnerruslaite
MATRIX Pec Deck/takaolkapäälaite
GYM80 Ristikkäistalja 2 kpl
GYM80 Polvenkoukistuslaite istuen
GYM80 Polvenojennuslaite
MATRIX Reiden lähennys-/loitonnuslaite 2 kpl
GYM80 Pohjelaite istuen
GYM80 Jalkaprässi istuen
GYM80 Pakarakone
GYM80 Jalkaprässi
GYM80 Jalkaprässi
GYM80 Hack-kyykky teline
GYM80 Vartalonojennuspenkki
GYM80 Roomalainen penkki
GYM80 Alasvetolaite
GYM80 Kevennetty leuanveto-/dippilaite
GYM80 Neliasemainen talja
GYM80 Hauis/ojentajatalja 2-asema
GYM80 Selkälaite painopakallinen
GYM80 Vatsalaite painopakallinen
MATRIX Vatsalaite painopakallinen
GYM80 Vatsalaite painopakallinen
MATRIX Vartalonkiertolaite
ELEIKO Kyykkyteline 5 kpl
WRANGE Penkkipunnerruspenkki 2 kpl
GYM80 Vinopenkkipunnerruspenkki
GYM80 Smith-teline
ELEIKO Smith-teline
GYM80 Taittopenkit 3 kpl
GYM80 Suorat penkit 3 kpl
GYM80 Scott-penkki

Käsipainot 1-40kg
Kahvakuulat 8-28kg
Kiintotangot 12,5-30kg
Eleiko levytangot 20 kg 9 kpl
Eleiko levytanko 15 kg

Steppilauta 4 kpl
Plyobox, 3 eri korkeutta
Jumppapallo 3 kpl
Kiertonivel tangolle
Bosu 2 kpl
Voimarulla 2 kpl
Vastuskuminauhoja
Foamroller 5 kpl
Hyppynaru 2 kpl
TRX 2 kpl

 

Salialueet

Alkulämmittelyn voi suorittaa joko aerobisilla laitteilla, kuten juoksumatolla, kuntopyörällä, spinning-pyörällä tai cross-trainerilla, tai sen voi tehdä esimerkiksi kehonpainoliikkeillä ja dynaamisella venyttelyllä. Sopiva aika alkulämmittelylle on noin 10–15 minuuttia.

Lämmittely valmistelee kehoa tulevaan treeniin, jolloin itse treeni menee paremmin perille. Huolellinen alkulämmittely suojaa myös loukkaantumisilta.

Monipuolisilla laitteilla on hyvä lähteä alkuun harjoittelussa. Laitteissa liikeradat ovat ohjattuja ja siten helppoja ja turvallisia suorittaa. Alkuun riittää 4–6 liikettä. Laitteet ovat hyvä apu myös edistyneemmän treenissä, sillä niillä voi tehdä niin sanottuja eristäviä liikkeitä, jolloin vaikutus kohdistuu tarkasti tietylle lihasryhmälle.

Kokenut treenaaja tekee ensin vapaapainoliikkeet ja valitsee sen jälkeen sopivat laitteet lihasten täsmällisempään väsyttämiseen. Liikun laitevalikoima on laaja ja laitteet ovat laadultaan huippuluokkaa. Laitteiden huoltoon ja toimivuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

   

Harjoittelussa kannattaa suosia myös vapailla painoilla treenaamista. Käsipainot, levytangot ja kahvakuulat sekä kehonpainolla tehtävät harjoitteet haastavat tukilihaksia ja kehittävät kehonhallintaa ja koordinaatiota.

Vapailla painoilla on mahdollista tehdä niin sanottuja moninivelliikkeitä, jotka rasittavat kehoa tehokkaasti ja monipuolisesti. Jokaisesta Liikusta löytyy laaja vapaapainoalue, joka on varusteltu mm. Eleikon tangoilla ja levypainoilla.

Kehonhuolto on keskeinen osa harjoittelua. Kevyet venyttelyt ennen ja jälkeen treenin sekä vaikkapa putkirullaus varmistavat, että keho on valmis sekä treeniin että palautumiseen. Kehonhuoltoalueella on jumppakeppejä ja –palloja, venyttelymatot, kuminauhoja sekä putkirullia. Aluetta voit käyttää myös kehonpainoharjoitteluun.