Lisätietoja sulkutoimenpiteistä

Tältä sivulta löydät sinulle tärkeää tietoa liittyen Kuntokeskus Liikun jäsenyyteen ja kuntosalien sulkuun. Luethan nämä tiedot huolellisesti

 • Jäädytämme jäsenyytesi automaattisesti sulun ajaksi.
 • Sulkuaika ei kuluta maksettuja jäsenyyspäiviäsi.
 • Maksamasi aika alkaa kulua vasta, kun saamme jälleen avata Liikun ovet.
 • Jäsenyytesi jäädyttäminen ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.

UKK

Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jäsenyytesi jäädytetään automaattisesti kuntosalin sulun ajaksi. Jäsenyysaikasi ei kulu kuntosalin sulun aikana. Jäsenyytesi aktivoituu automaattisesti, kun kuntosali on taas auki.

Kun jäsenyytesi on jäädytetty, keskeytämme jäsenyysaikasi kulumisen kuntokeskusten sulun ajaksi. Jäsenyys astuu voimaan uudelleen automaattisesti, kun kuntosali on jälleen auki. Samalla seuraavan laskusi eräpäivä siirtyy jäädytetyn kauden verran eteenpäin.

Maksa lasku normaalisti. Älä muuta laskun eräpäivää tai poista laskua. Maksamasi jäsenyysaika ei kulu niin kauan kuin joudumme pitämään Liikun suljettuna.

Maksa lasku normaalisti. Älä muuta laskun eräpäivää tai poista laskua. Maksamasi jäsenyysaika ei kulu niin kauan kuin joudumme pitämään Liikun suljettuna.

Jos käytössäsi on kaikkien Liikkujen jäsenyys ja haluat käyttää jäsenyyttäsi sulkuaikana muissa Suomen toimipisteissä, voit pyytää säilyttämään jäsenyytesi aktiivisena lähettämällä sähköpostia info@liikku.fi.

Tiedotamme kaikkia jäseniämme mahdollisista poikkeamista aina sähköpostitse. Jos et ole saanut viestiä, toimi seuraavalla tavalla:

 1. Tarkista roskapostikansiosi. Joskus viestit livahtavat sinne. Lisää info@liikku.fi hyväksyttyjen lähettäjien listaan.
 2. Olethan Liikun jäsenviestilistalla? Mikäli olet poistunut listalta, voit tilata jäsenviestit uudelleen tästä. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jolla olet liittynyt Liikun jäseneksi.
 3. Mikäli et saa oman paikkakuntasi tiedotteita, mutta olet Liikun jäsenlistalla, lähetä sähköpostia info@liikku.fi, niin tarkistamme tietosi.

Liikun avautuminen ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Jäsenyytesi aktivoituu automaattisesti salin avautuessa. Muistathan noudattaa seuraavia ohjeita:

 1. Pidä riittävää väliä kanssatrenaajiin salilla ja pukuhuoneissa
 2. Pese kätesi vedellä ja saippualla salille tullessa, sieltä poistuessa sekä aina tarvittaessa
 3. Tule treenaamaan vain täysin terveenä
 4. Voit puhdistaa käyttämäsi laitteiden käsikahvat puhdistusaineella kostutetulla pehmopaperilla itseäsi varten

Kiitos ja iloa treeneihin!