Me teimme sen!

Vau! Me liikkulaiset olemme treenanneet tänä vuonna jo yli MILJOONA kertaa! Se on aivan mieletön luku. Hyvä me!

 

Miljoona treeniä - sata palkintoa!

Osallistu kilpailuun. Ratkaise palapeli ja voita pääsylippu arvontaan, jossa voit voittaa yhden sadasta palkinnosta.  Viikoittain arvotaan 20 palkintoa. Pääpalkintona voit voittaa Liikun vuosijäsenyyden (arvo 329 €). 

Arvonnat:

30.10.- 5.11. 20 kpl Liikku-juomapulloja (arvonta 8.11.)
6.11.-12.11. 20 kpl Liikku treenipäiväkirjoja (arvonta 15.11.)
13.11.-19.11. 20 kpl Liikku-pipoja (arvonta 22.11.)
14.11.-26.11. 20 kpl Liikku teräspulloja (arvonta 29.11.)
27.11.-3.12. 20 kpl Liikun kuukausijäsenyyksiä (arvonta 5.12.)

Pääpalkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5.12. yksi Liikun vuosijäsenyys (arvo 329 €).

MILJOONA PARASTA TREENIÄ!

Paras treeni on tehty treeni. Me teimme niitä miljoona.

Mitä hyötyjä ja iloa sinä saat treenistä? Kerro meille somessa!

Miljoona kertaa parempi mieli

Liikunta lisää endorfiinin tuotantoa, joka nostaa mielialaa. Esimerkiksi masennuspotilailla endorfiinin tuotanto on usein vähäistä, joten liikunnasta saatava mielihyvä auttaa osana masennuksen selättämisessä.

Miljoona kertaa vahvempi ja kyvykkäämpi olo

Liikunta palkitsee vahvalla ja kyvykkäällä ololla. Voimatasosi nousevat ja huomaat jaksavasi aina enemmän ja kovempia kuormia. Ne ennen raskaalta tuntuvat portaatkin ovat aina vain kevyemmät kavuta.

Miljoona kertaa parempaa jaksamista ja toimintakykyä arkeen

Liikunta nostaa energiatasoja ja parantaa arjessa jaksamista. Hyvän treenin avulla virtaa riittää aamusta iltaan, eikä väsy iske heti työpäivän päätteeksi. Liikunnan avulla saat siis myös arjen pienistä iloista enemmän irti!

Miljoona kertaa itsevarmempi olo

Minä pystyn! Liikunnasta saadut onnistumisen tunteet ruokkivat itsevarmuutta myös muilla elämän osa-alueilla. Pystyin ylittämään itseni kuntosalilla, joten pystyn tekemään saman myös salin ulkopuolella.

Miljoona kertaa turvallisempi arki

Liikunta parantaa omaa kehontuntemustasi, mikä siirtyy myös arjen askareisiin ja vähentää pieniä tapaturmia. Tiedostat paremmin oikeat tekniikat nostaa tavaroita, kyykätä alas ja liikkua. Myös tasapaino paranee lihaskunnon kehittymisen myötä, jolloin pysyt paremmin pystyssä myös liukkailla keleillä!

Miljoona kertaa enemmän aikaa ajatella

Mikä olisikaan parempi tapa viettää hetki omien ajatusten parissa, kuin liikunta? Musiikit korvilla lempitreeniäsi tehden voit viettää hetken tauon arjen kiireestä.  Treeni on oiva tapa tyhjentää mieli kaikesta ylimääräisestä.