AlkuLiikku -ohjauksella treenit käyntiin

Kuntosaliharjoittelu saattaa aluksi tuntua monimutkaiselta. Mitä minun pitäisi salilla tehdä? Miten laitteet toimivat? Osaanko käyttää niitä?

Loppujen lopuksi harjoittelu on aika helppoa. Mikäli kaipaat apua harjoittelun aloittamiseen, AlkuLiikku -ohjaus on oiva apu alkuun pääsemisessä. AlkuLiikku on tarkoitettu perusterveelle, aloittelevalle Liikun jäsenelle. Noin 45-60 minuutin tapaamisessa käydään yhdessä valmentajan kanssa läpi ennalta valitsemasi treeniohjelman liikkeet, tekniikkavinkit ja laitesäädöt, jotta pääset harjoittelussa mukavasti liikkeelle.

Miten AlkuLiikku -ohjaus toimii?
  1. Osta AlkuLiikku -ohjaus OmaLiikusta tai liittymisen yhteydessä. Ohjauksen hinta on 29,90 euroa.
  2. Valmentaja on sinuun yhteydessä neljän arkipäivän sisällä ostosta, jotta voitte sopia yhteisen ajan ohjaukselle. Mikäli kyse on Liikku-keskuksesta, jota ei ole vielä avattu, valmentaja on sinuun yhteydessä viikon sisällä avajaisten jälkeen. Tapaaminen sovitaan siihen Liikkuun, johon sinulla on voimassa oleva jäsenyys.
  3. Valitse ja tulosta tavoitettasi tukeva ohjelma alta. Voit tuoda myös oman 1- tai 2-jakoisen ohjelmasi tapaamiseen. Tapaamisen voi käyttää myös laite- tai tekniikkaopastukseen.
  4. Ohjauksen jälkeen kannattaa harkita myös kattavampaa valmennusta, sillä vahva alku motivoi ja luo hyvän pohjan vuosien mittaiselle, nousujohteiselle ja vaihtelevalle harjoittelulle. Mikäli sinulla on harjoittelun suhteen erityistarpeita tai esimerkiksi terveydellisiä seikkoja, jotka tulee huomioida harjoittelussa, kannattaa AlkuLiikun sijaan varata kattavampi konsultaatio valmentajan kanssa.

 

Löydä tavoitteesi mukainen saliohjelma